Marti Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 alkohol 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) flet Edytowane 17 Marca 2014 przez BobeQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 mocznik 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 akrobacje 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 zygzak 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
Rekomendowane odpowiedzi