LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Irys Edytowane 17 Marca 2014 przez LUBIANY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) ananas Edytowane 17 Marca 2014 przez BobeQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 daktyl 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 trolejbus 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 rabarbar 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 basen 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 aborygen 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
Sebol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) dynamo Edytowane 17 Marca 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi