golona93 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 witam zajmuje sie mechanika samochodowa wszystkich marek samochodow osobowych . Wymiana układu rozrządu wymiana pasków wymiana rolek wymiana napinaczy Naprawa zawieszenia wymiana amortyzatorów wymiana drążków stabilizatora wymiana wahaczy wymiana łożysk kół Naprawa układu hamulcowego diagnostyka hamulców wymiana tarcz i klocków hamulcowych wymiana przewodów i płynu naprawa układów kierowniczych wymiana końcówek wymiana drążków wymiana sworzni wymiana płynów eksploatacyjnych wymiana filtrów oleju wymiana oleju wymiana oleju w skrzyniach biegów wymiana oleju w mostach wymiana płynu chłodzącego Masz pytania pisz na pw lub nr tel 730033718 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Gdzie dokladnie masz swoj warsztat ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 No właśnie jakieś namiary daj bo miałbym trochę do naprawy przy mietku oczywiście jak dasz dobre upusty ha ha ha :-) 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 marketing 1 klasa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 hehhe upusciki zawsze przy wiekszych robótkach zadzwoncie podalem nr tel . warszat jak leci sie na Stryków ze Zgierza odbija sie w Skotniki i dalej poprowadze . Czekam na telefony . Zapomnialem dodac ze blacharstwo i lakiernictwo tez jest na miejscu znajomy robi bardzo solidnie. Pozdrowionka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Koniec swiata cholercia 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 nie taki koniec świata cisza spokój ptaszki ćwierkają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Podaj orientacyjnie cene wymiany rozrządu w Opel Sintra 3.0 benzyna,za samą robocizne 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 wymiana rozrzadu miedzy 150 a 200 zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 nie taki koniec świata cisza spokój ptaszki ćwierkają Tak pozwolę sobie zaspamować to jest gdzieś przed czy za dźwigami? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 dźwigi masz jak skręcasz w lewo kolo cmentarza . do mnie jeszcze kawałek prosto jak jest pętla autobusowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi