Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Samodzielny Mechanik Samochodowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zajmuje sie mechanika samochodowa wszystkich marek samochodow osobowych . Wymiana układu rozrządu wymiana pasków wymiana rolek wymiana napinaczy Naprawa zawieszenia wymiana amortyzatorów wymiana drążków stabilizatora wymiana wahaczy wymiana łożysk kół Naprawa układu hamulcowego diagnostyka hamulców wymiana tarcz i klocków hamulcowych wymiana przewodów i płynu naprawa układów kierowniczych wymiana końcówek wymiana drążków wymiana sworzni wymiana płynów eksploatacyjnych wymiana filtrów oleju wymiana oleju wymiana oleju w skrzyniach biegów wymiana oleju w mostach wymiana płynu chłodzącego Masz pytania pisz na pw lub nr tel 730033718

Opublikowano

Gdzie dokladnie masz swoj warsztat ?

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

hehhe upusciki zawsze przy wiekszych robótkach zadzwoncie podalem nr tel . warszat jak leci sie na Stryków ze Zgierza odbija sie w Skotniki i dalej poprowadze . Czekam na telefony . Zapomnialem dodac ze blacharstwo i lakiernictwo tez jest na miejscu znajomy robi bardzo solidnie. Pozdrowionka

Opublikowano

Koniec swiata cholercia :sad2:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

nie taki koniec świata cisza spokój  ptaszki ćwierkają 

Opublikowano

wymiana rozrzadu miedzy 150 a 200 zł

Opublikowano

nie taki koniec świata cisza spokój  ptaszki ćwierkają 

Tak pozwolę sobie zaspamować to jest gdzieś przed czy za dźwigami? 

Opublikowano

dźwigi masz jak skręcasz w lewo kolo cmentarza . do mnie jeszcze kawałek prosto jak jest pętla autobusowa