BykuOCW Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Znajomy robi R1 RN 09 też w słit brokat Teraz będzie wysyp białych moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jaki słodki Brakuje naklejki Hello Kitty:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 O ja jebie! Pomyślałbym że moto sprzedała kobieta, a jeśli facet... to wiadomo co bym pomyślał 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Nie dyskryminuj pedałów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Nie dyskryminuj pedałówW tym co napisałem nie ma ani słowa dyskryminacji. Jedynie mocny szok na temat gustu/jego braku (niepotrzebne skreślić) poprzedniego właściciela :DTo co pozostaje w domyśle a nie zostało powiedziane można interpretować na wiele sposobów 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 dobra bez paniki już to zmazałem;D Nie dyskryminuj pedałów a co tak ich bronisz;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Bo ich dyskryminacja należy do mnie Ostatnio ( w sumie to z ponad miesiąc temu ) siedzę sobie z kobietą w manu, a na przeciwko nas dwóch kolesi daje sobie buzi...... No myślałem, że zaraz się do nich przejdę... Spoko są jacy są, ale nie muszą tego pokazywać w miejscach publicznych, ja nie mam ochoty oglądać takich scen http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 no ja bym wstał, mnie to trzęsie na taki widok. niech się po bunkrach cwelą a nie w miejscu publicznym. dzieci itp na to patrzą a później wychodzi chust wie co na tych ulicach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 To malowanie przypomina mi bardzo (prawie do złudzenia) moją Yamaszke tylko tu lakier jest w lepszym stanieBardzo dobra robota 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jeszcze będzie sporo dodatków ale to w swoim czasie;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 cy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam F3 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 male zapytanko mam jak te koncowki montowales to tez jakies alu prety w kierownicy miales bo tez koncoweczki zmieniam i niewiem czy to tam zostawic czy wyjac. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 miałem takie coś dziwnego aluminiowego i wyjmowałem bo te ciężarki nie chciały wchodzić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam F3 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 no i mam ten sam problemik dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ale bez problemu to wyszło;), lecz nie mogę do końca dokręcić prawego ciężarka;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam F3 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jak dokrecisz to gaz zblokujesz ja tez mu troche luzu zostawie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi