Muodyv6 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 ta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Muodyv6 jak idą pracę nad cebrą wstawiaj jakieś foto:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Narazie lipnie;/ ale po nowym roku praca wre , Polerka felg pewno lag też , klocuszki przód już zamówione . W lampe z przodu wsadzam xenon tez dotrze po nowym roku . będą manetki CBR . pewno chromowane klamki ,stalowy oplot nad wydechem myśle ale to już w sezonie. i malowanie to też będe miał w lutym jakoś i jeszcze stelaż czaszy trzeba wyprostować bo jest lekko krzywy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Gratuluję zakupu super maszyny, najlepszy wybór 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 A 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 ty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Całkiem fajnie, choć nie jestem fanem polerowanych rantów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Całkiem fajnie, choć nie jestem fanem polerowanych rantów.Jednemu się podoba drugiemu nie. Dla mnie najważniejsze że mi się podoba i plecaczkowi, I napewno malowanie jakie będzie nie będzie się każdemu podobać, Każdy ma swój gust, a ja robię dla siebie;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 młody a do corsy byś mi mykną ranty felg? bo ja jakoś się nie widzę z papierem wieczorem w domu przy felgach teraz kiedy moje życie straciło sens http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif lekarz zabronił pić piwo przez miesiąc o to nie ten post to miało być w felgach młodego 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 młody a do corsy byś mi mykną ranty felg?bo ja jakoś się nie widzę z papierem wieczorem w domu przy felgach teraz kiedy moje życie straciło sens http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif lekarz zabronił pić piwo przez miesiąc :angry:o to nie ten post ;)to miało być w felgach młodegoHmm można się dogadać i mogę skoczyć je teraz akurat mam urlop;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dokładnie Młody tak jak napisałeś każdy robi dla siebie i dzięki temu mamy wiele kozackich maszyn 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dokładnie Młody tak jak napisałeś każdy robi dla siebie i dzięki temu mamy wiele kozackich maszyn Więc o to właśnie chodzi;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Dziś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 ciekawy jestem efektu koncowego ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 No ja tez czekam az wszystko ladnie poskladasz:) napewno bedzie oryginalna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dawaj dawaj, czekam na efekt, nie mogę sobie wyobrazić tej CEBRY w tym kolorze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No i elegancko to teraz musisz pod lecieć do mnie żebym ob lukał moto albo trzeba się gdzieś ustawić i obejrzeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No i oblać !!!!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Umył byś go jeszcze trochę ;P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Moze jeszcze jakies naklejki? widzialem ja juz wczoraj;p ladna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Umył byś go jeszcze trochę ;Pnie mam czasu na pierdoły;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Generalnie nie pasuje mi tutaj tłumik w macie i kierunki przod i tył Do tego naklejki i będzie za***iście Ciekawe jak ten lakier wygląda, bo z fot i tak i tak się nic nie zobaczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 no ładnie wygląda, dobra robota. W porównaniu ze starymi fotkami to efekt powalajacy :)gdzie malowałeś plastiki i bak? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Na wiskitnie jak nr chcesz to PW:)BYKU!!! TO JEST SŁIIIIT BROKAT!!! poprzedni lubił brokat;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi