Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

03.05.2014 Zgierskie Spotkanie Motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to git , już sunie :riding:  szykuję,przeczyszczę komin aby nie strzelał sadzą :laugh2: i grzejemy na :cheers:

Opublikowano

Bo wczoraj załatwiłem 3 eskadry myśliwców F-16 z Łasku (dwie PL i jedna USA) co przez 2 godziny rozganiały chmury

Właśnie trenują rozganianie chmur w okolicach Wielunia,i dobrze im to idzie,tylko trzeba głośniej gadać :smile:

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Opublikowano

Koluszki też przyjadą na grochówkę.

Opublikowano

Tylko aby pogoda dopisała choć coś mówią , że za ciepło nie będzie.

Opublikowano

Mieliśmy z córą być na grillu w niedzielę, nie wypaliło, ale jeśli można, to chętnie na grochówę wpadniemy, jak dopisze pogoda to jesteśmy, więc podwójne porcje proszę zarezerwować, bo dla nas to przysmak ;):smile:

Opublikowano

z racji iż jest problem z namiarem pl Godlewskiego i żadne mapy tego nie pokazują (koniec świata) przesyłam link do miejsca https://www.google.pl/maps/place/Henryka+Sienkiewicza+5A/@51.864283,19.431999,3a,75y,105.5h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1sJN2TI8zG4AzNs3raHIrqgw!2e0!4m2!3m1!1s0x471bb60c5fc94d11:0x734b26d60cc643a2

zgierz-crop8c5gw.jpg

Opublikowano

Ehh ubolewam bo motocykl w proszku mam :sad2: Moze ktos chce zabrac na plecaka ?? :biggrin:

Opublikowano

Dawno w Zgierzu nie byłem, może wpadnę z rodzinką, ale niestety puszką, bo motonga w tej chwili nie posiadam niestety...

128330.png
Opublikowano

Ehh ubolewam bo motocykl w proszku mam :sad2: Moze ktos chce zabrac na plecaka ?? :biggrin:

Jak nie będzie lało to nogę Cię zabrać, tylko powiedz skąd mam Cię odebrać?

Opublikowano

Ja zawsze sprawdzam pogodę na AccuWeather.com i jak dotąd się nieźle sprawdza ;) Zatem ma być pochmurno, ale raczej bez opadów w dzień. Kropić ma tak do 8 czy 9 rano. Zobaczymy jak to będzie :smile:

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

Opublikowano

Jak będzie sucho, to może wpadnę z rodzinką....

128330.png
Opublikowano

Jedzie ktoś z okolic Łęczycy, Ozorkowa ?

Opublikowano

Jak nie będzie padać to może się wybiorę

Opublikowano

Jedziemy paczka czy kazdy sobie?

Opublikowano

Można się gdzieś umówić. Może na stacji Orlen co na wlocie do Zgierza od strony Łodzi jest ?

Opublikowano

Bardziej o samolocie myslalem.. :-) ale orlen tez moze byc

Opublikowano

Bedzie dobrze :smile:

Pamietajcie! Nie ma złej pogody dla motocykli. Są tylko źle ubrani motocyklisci :biggrin:

Opublikowano

Proponuje 10:40 samolot,zeby o 11 spokojnie wyjechac i o 11:30 byc na miejscu... moze byc??

Opublikowano

może być samolot :smile:

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

Jak pogoda pozwoli to spotykamy się pod ZOO i do Zgierza.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć gdzie jest ten cały pl. Jerzego Godlewskiego?? Nie wiem niestety... A mapa mi coś tam pokazuje... ale nie wiem czy to to...

https://maps.google....ved=0CAgQ_AUoAQ

Tu masz dokładnie co i jak, Piotrek wstawił wcześniej, aby rozwiać ewentualne wątpliwości pozdrowionka ;)

z racji iż jest problem z namiarem pl Godlewskiego i żadne mapy tego nie pokazują (koniec świata) przesyłam link do miejsca https://www.google.p...34b26d60cc643a2