Sebol Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 no to git , już sunie szykuję,przeczyszczę komin aby nie strzelał sadzą i grzejemy na 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Bo wczoraj załatwiłem 3 eskadry myśliwców F-16 z Łasku (dwie PL i jedna USA) co przez 2 godziny rozganiały chmury No i teraz przynajmniej wiadomo, na co się dorzucamy na poczet działalności FŁM Tak właśnie mi się zdawało, że jak leciały to miały te naklejki forumowe 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Bo wczoraj załatwiłem 3 eskadry myśliwców F-16 z Łasku (dwie PL i jedna USA) co przez 2 godziny rozganiały chmury Właśnie trenują rozganianie chmur w okolicach Wielunia,i dobrze im to idzie,tylko trzeba głośniej gadać 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Koluszki też przyjadą na grochówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Tylko aby pogoda dopisała choć coś mówią , że za ciepło nie będzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wagon Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Mieliśmy z córą być na grillu w niedzielę, nie wypaliło, ale jeśli można, to chętnie na grochówę wpadniemy, jak dopisze pogoda to jesteśmy, więc podwójne porcje proszę zarezerwować, bo dla nas to przysmak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 z racji iż jest problem z namiarem pl Godlewskiego i żadne mapy tego nie pokazują (koniec świata) przesyłam link do miejsca https://www.google.pl/maps/place/Henryka+Sienkiewicza+5A/@51.864283,19.431999,3a,75y,105.5h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1sJN2TI8zG4AzNs3raHIrqgw!2e0!4m2!3m1!1s0x471bb60c5fc94d11:0x734b26d60cc643a2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ehh ubolewam bo motocykl w proszku mam Moze ktos chce zabrac na plecaka ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Dawno w Zgierzu nie byłem, może wpadnę z rodzinką, ale niestety puszką, bo motonga w tej chwili nie posiadam niestety... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wściekły Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ehh ubolewam bo motocykl w proszku mam Moze ktos chce zabrac na plecaka ?? Jak nie będzie lało to nogę Cię zabrać, tylko powiedz skąd mam Cię odebrać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 będzie bieda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ja zawsze sprawdzam pogodę na AccuWeather.com i jak dotąd się nieźle sprawdza Zatem ma być pochmurno, ale raczej bez opadów w dzień. Kropić ma tak do 8 czy 9 rano. Zobaczymy jak to będzie 1 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Jak będzie sucho, to może wpadnę z rodzinką.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Jedzie ktoś z okolic Łęczycy, Ozorkowa ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Jak nie będzie padać to może się wybiorę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Jedziemy paczka czy kazdy sobie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Można się gdzieś umówić. Może na stacji Orlen co na wlocie do Zgierza od strony Łodzi jest ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Bardziej o samolocie myslalem.. :-) ale orlen tez moze byc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adekm89 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Bedzie dobrze Pamietajcie! Nie ma złej pogody dla motocykli. Są tylko źle ubrani motocyklisci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 To o której ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Proponuje 10:40 samolot,zeby o 11 spokojnie wyjechac i o 11:30 byc na miejscu... moze byc?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 może być samolot 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Jak pogoda pozwoli to spotykamy się pod ZOO i do Zgierza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 do 17 będzie mokro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wagon Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Może mi ktoś powiedzieć gdzie jest ten cały pl. Jerzego Godlewskiego?? Nie wiem niestety... A mapa mi coś tam pokazuje... ale nie wiem czy to to... https://maps.google....ved=0CAgQ_AUoAQ Tu masz dokładnie co i jak, Piotrek wstawił wcześniej, aby rozwiać ewentualne wątpliwości pozdrowionka z racji iż jest problem z namiarem pl Godlewskiego i żadne mapy tego nie pokazują (koniec świata) przesyłam link do miejsca https://www.google.p...34b26d60cc643a2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi