Rutek Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 3 motocykle z zakopanego chetnie pojada jak troszke zluzuje takze jak cos to dzwoncie jskb bys cie jechali 889 569 439 szkoda że nie doszliście do nas dopiero jak odjeżdżaliście zobaczyliśmy KTT ...szacun 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Dzięki za info, ale gdzie to jest? Mieszkam w Zgierzu parę lat, ale nie mam pojęcia gdzie to jest... (wujek google też nie) Jeżeli mój sposób kojarzenia faktów jest prawidłowy to chyba Ossowskiego, ale proszę mnie poprawić jeśli się mylę. Wujek google też nie ma pojęcia gdzie jest garaż 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Szkoda że wcześniej się nie rozpogodziło bo nawet z domu nie chciało się wyjść. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Pogoda dzisiaj się nie popisała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Wujek google też nie ma pojęcia gdzie jest garaż Ktoś tu jest złośliwy, a może też by się napił... Jak coś to na pw, a wujek google niech żałuje Edytowane 6 Maja 2014 przez Papa Zulu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ktoś tu jest złośliwy, a może też by się napił... Jak coś to na pw, a wujek google niech żałuje Spoko luzik,relax 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi