Adekm89 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Dziękuję!!! A znalazlem takie coś http://www.wirtualnyzgierz.pl/dokumenty/mapa-2.pdf na stronie http://www.wirtualnyzgierz.pl/wydarzenia/4551,2014,otwarcie-sezonu-motocyklowego-zgierz-3052014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wagon Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Z tego, co się orientuję co do programu działań imprezy ( czysto teoretycznie ponieważ są to moje osobiste weryfikacje ) spotykamy się na wspomnianym wcześniej placu, następnie o podanej godzinie po zbiórce, wszyscy ruszamy z paradą po Zgierzu do punktu docelowego, czyli grochówa i takie tam, myślę że to tak mniej-więcej ma wyglądać, pozdo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoferr Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Myślałem żeby przejechać się do Zgierza ale pogoda skutecznie zniechęca do wsiadania na moto... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) wcale się nie dziwie ...w tym sezonie już widać że będzie kicha ,nie dosyć że przedwczoraj była próba dyskryminacji imprezy a zarazem motocyklistów to jeszcze pogoda doje..ła PS jest jeszcze mała szansa że do 12tej poprawi się aura http://radareu.cz/ Edytowane 3 Maja 2014 przez Rutek (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 przedwczoraj była próba dyskryminacji imprezy możesz jaśniej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 pogoda do bani 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 W Uniejowie pada snieg. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Przy tym deszczu to chyba nie będę wsiadał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Pas... 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 lipa... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Masakra z tym deszczem, że o chłodzie nie wspomnę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wagon Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Nie mogę uwierzyć, że nam to zrobiła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adekm89 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 A w pogodzie nadawali: około godz 10 przelotne opady deszczu. Tylko cos dlugo ten przelot trwa... O 11 juz slonce mialo sie przebijać... No szkoda bardzo. Bo pod Zgierzem od strony Strykowa pada i pada... Choc mniej niz wczesniej... Lookam caly czas czy nie przechodzi... A ma ktos zamiar wsiąść jak deszcz sie uspokoi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominkzxr Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 3 motocykle z zakopanego chetnie pojada jak troszke zluzuje takze jak cos to dzwoncie jskb bys cie jechali 889 569 439 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adekm89 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ja zjem sniadanie i jade A co tam do Zgierza mam 5 minut Pozdro Zielony GPX 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Lipa pogoda nie dopisała 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adekm89 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ja jestem. Jest nas troche ale za mało. Dawac na MOSIR. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominkzxr Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ile was jest?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Bylem widziałem ...grochowka zjedzona. .. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Lipa z tym deszczem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Cieniale Grochówka, ciasto, symulatory i inne atrakcje (mała przerwa i wracam) LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Imię:Piotr Lokalizacja:Zgierz Nooo nic dziwnego 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jednak są twardziele, pełen SZACUN 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 do której będzie impreza? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Już po imprezie... Ciąg dalszy w garażu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi