ErR Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Siema, w tym roku organizowana jest taka fajna impreza http://www.runmageddon.pl/ Jest to bieg na około 10 kilometrów z przeszkodami. Termin 13 kwietnia. Może ktoś jeszcze by się dołączył do mnie i do Krzysztofa ? (możliwe że jeszcze jacyś koledzy ode mnie z drużyny będą). Ogólnie to jest coś na zasadzie biegu katorżnika z przeszkodami a wzorowany na tym : czyli na Tough Murdder (miał się odbyć w tym roku w Polsce ale odwołali .... ) No to jak ? ktoś chętny? My czekamy tydzień i się zgłaszamy. Pzdr ! Edytowane 28 Stycznia 2014 przez rooland (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Rolek nie dopisałeś, że przede wszystkim do ekipy szukamy masażystek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 ja się piszę Będę nagrywał całe to zajście bo ta pierwsza górka by mnie zabiła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Fragment 1:24 mówi sam za siebie.... SZACUN 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 trochę biegam, ale wątpię żebym mógł się przygotować do tej SELEKCJI 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 No ludziki! Nie ma chętnych na fajną przygodę?Jak to tak? Szykuje się niezły fun Dawać dawać grubasy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Wybrałbym się, ale jestem chyba zbyt ostrożny 200zł za wstęp + paliwo do przeżycia, ale brak jakiegokolwiek ubezpieczenia = zonk, później się słyszy o zgonach bo organizator nie zabezpieczył masowej imprezy, gdyż myślał że przyjedzie 20 osób P.S. Tak serio, to wymiękłbym po 1 kilometrze 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Wybrałbym się, ale jestem chyba zbyt ostrożny 200zł za wstęp + paliwo do przeżycia, ale brak jakiegokolwiek ubezpieczenia = zonk, później się słyszy o zgonach bo organizator nie zabezpieczył masowej imprezy, gdyż myślał że przyjedzie 20 osób P.S. Tak serio, to wymiękłbym po 1 kilometrze Suchy to zorganizuj jakiś komitet powitalny dla nas na mecie (czy. nosze i zimne piweczko) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Kuźwa jak tak patrzę na ten filmik, to wypisz wymaluj unitarka w Leźnicy Jeszcze tu tylko "kreta" brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jakie samobójstwo! Mogę przyjść popatrzeć 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Wy biegnijcie powodzenia Siadam z zimnym piwkiem i podziwiam 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 odswieżam KOTLETA ! idzie ktoś tu ? https://www.runmageddon.pl/imprezy/morderczy-trening-runmageddon-battle-arena-lodz-02-09-2017 a później w listopadzie na intro/rektuta ? https://www.runmageddon.pl/imprezy/final-lodz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ja w Łodzi finał ligi robię Ale przed tym planuje zrobić hardcora w Szczyrku 😉 https://www.runmageddon.pl/imprezy/gorski-runmageddon-hardcore-szczyrk-22-10-2017 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 21 km O.o ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 21 km tylko hardcor mi został mi do zrobienia w tym roku jak skończę dostanę medal Weterana. Rekruta zrobiłam w Myślenicach. 6 km po górach. Clasica w Warszawie. Miało być 12 km wyszło 15 km. Polecam bo zabawa jest mega no i inaczej się biega podczas takich zawodów. Atmosfera i adrenalina robi swoje 😉 wiem bo osobiście nie lubię biegać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Zginął guzik "lubię to". Jednak wiedz, że naciskałbym Suchy: Już powrócił! W nowej odsłonie niestety 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 ale 20 km to brzmi jak wyjazd na cały dzień ja póki co szukam se jakiejś ekipy na bardziej luźne wyjście, na pewno nie hardcore na 1szy raz, bo samemu to nudno. PS. daj jeszcze jakieś porady bo koszulkę dostajemy od nich, a spodnie + buty to trzeba sobie jakieś zabrać, i czy po przejściach błotnych trzeba to liczyć na straty ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 13 minut temu, Darek_Lodz napisał: buty to trzeba sobie jakieś zabrać, i czy po przejściach błotnych trzeba to liczyć na straty ? Kiedyś biegałem. Zależy jaki masz sprzęt. Ja w domu płukałem z blota a potem klasycznie pralka i były jak nowe. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Co do ciuchów to powiem tak różnie tobywa nieraz są podarte... od zasieków i przeszkód. Najlepiej kupią jakieś spodenki Decatlon lub jakieś stare spodenki. Co do butów to tak jak pisze Piuriel. Ja mam stare buty i dają radę. Ale już na hardcora kupię buty bardziej profesjonalne inovy lub cross 3 lub 4. Odemnie sporo znajomych będzie biegło w Łodzi jako początkujący. Ale nie martw sie rekrut nie jest trudny i ludzie wspólnie sobie pomagają na przeszkodach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 A dodam jeszcze ze 7 października bedzie morderczy trening Runmegeddonu w Łódzkim centrum sportow offroadowych. Polecam bo napewno bedzie ciekawie bo robia to zawodnicy Husarii wiem ze bedzie scianka.... trening 10 zl kosztuje wiec nie dużo a mozna spróbować swoich sił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 10zł za ok 45sec to dużo. Więcej bym nie wytrzymał i tak Zmobilizuje się to może za rok się skuszę na to. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Z tego co wiem to ma byc około 4 km do zrobienia z przeszkodami. Wiecej Runmageddon nie pozwolił zrobić. Dodam że jest to przygotowanie do finału ligii który bedzie w Łodzi. Trening napewno będzie konkretny wiem bo jest prowadzony przez moich trenerów i wiem co oni potrafią. W razie czego też moge was zaprosić na treningi otwarte na Rudzkiej górze co wtorek godzina 19 za free 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engii5 Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Runmageddon super sprawa, ale jeszcze trochę trzeba potrenować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi