Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Runmageddon :d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema,

w tym roku organizowana jest taka fajna impreza http://www.runmageddon.pl/ Jest to bieg na około 10 kilometrów z przeszkodami. Termin 13 kwietnia. Może ktoś jeszcze by się dołączył do mnie i do Krzysztofa ? (możliwe że jeszcze jacyś koledzy ode mnie z drużyny będą). 

Ogólnie to jest coś na zasadzie biegu katorżnika z przeszkodami a wzorowany na tym : 

czyli na Tough Murdder (miał się odbyć w tym roku w Polsce ale odwołali :sad2: .... )

No to jak ? ktoś chętny? My czekamy tydzień i się zgłaszamy.

Pzdr !

Edytowane przez rooland (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Rolek nie dopisałeś, że przede wszystkim do ekipy szukamy masażystek B)  

Opublikowano

ja się piszę :biggrin:  Będę nagrywał całe to zajście :hihi: bo ta pierwsza górka by mnie zabiła :laugh2:

Opublikowano

Fragment 1:24 mówi sam za siebie.... SZACUN

Opublikowano

trochę biegam, ale wątpię żebym mógł się przygotować do tej SELEKCJI

CGLasNM.jpg

Opublikowano

No ludziki! Nie ma chętnych na fajną przygodę?
Jak to tak? Szykuje się niezły fun :dance:
Dawać dawać grubasy! :wink:

Opublikowano

Wybrałbym się, ale jestem chyba zbyt ostrożny  :hihi:  200zł za wstęp + paliwo do przeżycia, ale brak jakiegokolwiek ubezpieczenia = zonk, później się słyszy o zgonach bo organizator nie zabezpieczył masowej imprezy, gdyż myślał że przyjedzie 20 osób  :decayed:

P.S. Tak serio, to wymiękłbym po 1 kilometrze  :blush:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Wybrałbym się, ale jestem chyba zbyt ostrożny  :hihi:  200zł za wstęp + paliwo do przeżycia, ale brak jakiegokolwiek ubezpieczenia = zonk, później się słyszy o zgonach bo organizator nie zabezpieczył masowej imprezy, gdyż myślał że przyjedzie 20 osób  :decayed:

P.S. Tak serio, to wymiękłbym po 1 kilometrze  :blush:

Suchy to zorganizuj jakiś komitet powitalny dla nas na mecie (czy. nosze i zimne piweczko) :hi:

Opublikowano

Kuźwa jak tak patrzę na ten filmik, to wypisz wymaluj unitarka w Leźnicy :laugh2:  Jeszcze tu tylko "kreta" brakuje :decayed:

Opublikowano

Jakie samobójstwo! :biggrin:

Mogę przyjść popatrzeć :P

"Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"

Opublikowano

Wy biegnijcie powodzenia :biggrin:

Siadam z zimnym piwkiem i podziwiam :smile:

Jestem mila i uprzejma :laugh2:

• 3 lata później...
Opublikowano

21 km O.o ? 

Opublikowano

21 km :smile:  tylko hardcor mi został mi do zrobienia w tym roku jak skończę  dostanę  medal Weterana.

Rekruta zrobiłam w Myślenicach. 6 km po górach. 

Clasica w Warszawie. Miało być 12 km wyszło 15 km.

Polecam bo zabawa jest mega :smile: no i inaczej się biega podczas takich zawodów. Atmosfera i adrenalina robi swoje 😉 wiem bo osobiście nie lubię biegać.

Opublikowano

Zginął guzik "lubię to". Jednak wiedz, że naciskałbym :biggrin: 

Suchy: Już powrócił! W nowej odsłonie niestety :biggrin:

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

ale 20 km to brzmi jak wyjazd na cały dzień :biggrin: 

ja póki co szukam se jakiejś ekipy na bardziej luźne wyjście, na pewno nie hardcore na 1szy raz,  bo samemu to nudno. 

PS. daj jeszcze jakieś porady :biggrin: bo koszulkę dostajemy od nich, a spodnie + buty to trzeba sobie jakieś zabrać, i czy po przejściach błotnych trzeba to liczyć na straty :biggrin:

Opublikowano
13 minut temu, Darek_Lodz napisał:

buty to trzeba sobie jakieś zabrać, i czy po przejściach błotnych trzeba to liczyć na straty :biggrin:

Kiedyś biegałem. Zależy jaki masz sprzęt. Ja w domu płukałem z blota a potem klasycznie pralka i były jak nowe.

╭〔︶︵︶〕

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do ciuchów to powiem tak różnie tobywa nieraz są podarte... od zasieków i przeszkód. Najlepiej kupią jakieś spodenki Decatlon lub jakieś stare spodenki.

Co do butów to tak jak pisze Piuriel. Ja mam stare buty i dają radę. Ale już na hardcora kupię buty bardziej profesjonalne inovy lub cross 3 lub 4.

Odemnie sporo znajomych będzie biegło w Łodzi jako początkujący. Ale nie martw sie rekrut nie jest trudny i ludzie wspólnie sobie pomagają na przeszkodach.

Opublikowano

A dodam jeszcze ze 7 października bedzie morderczy trening Runmegeddonu w Łódzkim centrum sportow offroadowych. Polecam bo napewno bedzie ciekawie bo robia to zawodnicy Husarii wiem ze bedzie scianka.... trening 10 zl kosztuje wiec nie dużo a mozna spróbować swoich sił.

Opublikowano

10zł za ok 45sec to dużo. Więcej bym nie wytrzymał i tak :P

Zmobilizuje się to może za rok się skuszę na to.

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Z tego co wiem to ma byc około 4 km do zrobienia z przeszkodami. Wiecej Runmageddon nie pozwolił zrobić. Dodam że jest to przygotowanie do finału ligii który bedzie w Łodzi.  Trening napewno będzie konkretny wiem bo jest prowadzony przez moich trenerów i wiem co oni potrafią. W razie czego też moge was zaprosić na treningi otwarte na Rudzkiej górze co wtorek godzina 19 za free

• 11 miesięcy temu...