Darek_Lodz Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Szukam kogoś z freedcom do testów. Kupiłem chinola, inny model bo z pilotem na kierownicę. Chcę sprawdzić czy 2 chinole się połączą Ktoś chętny do testów? Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Na czwartkowym spocie najszybciej kogoś złapiesz. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Na czwartkowym spocie najszybciej kogoś złapiesz. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu TapatalkaFakt. Nie pomyślałem Oczywiście jak ktoś będzie w czwartek to czekam na info, co by się łatwiej zgadać. Przecież nie będę lookac w każdy kask w poszukiwaniu interkomow, ktoś leszcze pomyśli że złodziej Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy969 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 PROŚBA - INTERPHONE - PARAGON Kupiłem w zeszłym roku w Intermotors na Dąbrowskiego kask i interkom Intrpfone F4MC - kupowałem dokładnie 1 marca 2017r. Problem jest taki, że zapodziałem paragon zakupu a po tegorocznym wyjeździe do Rumunii (tranfogarska itd) przez większość wyjazdu w deszczu interkom nie działa jak powinien. Trzeszczy, nie słychać w jednej słuchawce. Krótko mówiąc - reklamacja - płaciłem kartą, więc znaleźliśmy moją płatność ale jak ustaliłem sprzęt idzie do naprawy do producenta i musi być paragon. Perzewaliełm pół domu o nie ma - są wszystkie inne a tego nie ma☹️ teraz o co mi chodzi. Może ktoś z was kupował w Intermotors taki interkom INTERPHONE F4MC i ma paragon i może mi go użyczyć do reklamacji - oczywiście do zwrotu. Byłbym niezmiernie wdzięczny - na pewno coś wymyślimy 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Jak masz informacje z banku kiedy dokładnie dokonywałeś płatności to idź do sklepu i poproś o kopię dowodu zakupu na ten intercom. Oni w kompie raz dwa znajdą i wydrukują lub ksero zrobią.Chyba że bardzo leniwi będą.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy969 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 6 minut temu, FOTOTOM napisał: Jak masz informacje z banku kiedy dokładnie dokonywałeś płatności to idź do sklepu i poproś o kopię dowodu zakupu na ten intercom. Oni w kompie raz dwa znajdą i wydrukują lub ksero zrobią. Chyba że bardzo leniwi będą. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Tak zrobiłem - ale jak mi powiedzieli nie ma kłopotu ze zlokalizowaniem płatności - znam dokładną datę - ale muszą wysłać interkom do producenta i koniecznie muszą mieć paragon i w tym kłopot. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Oni mają kopię paragonu z kasy fiskalnej.Muszą trzymać przez ileś lat jakby się kiedyś skarbówka przyczepiła. A to ksero wystarczy bo oryginał wyblakł np. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy969 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 ok dzięki zatem wbijam do nich niech działają. Swoją drogą to zawiódł mnie ten interkom. Kumple mieli Seny SMH5 i nic im nie było. Na dodatek są głośniejsze tzn. lepiej w nich słychać przy wyższych prędkościach. W mojej jedynie jest lepszy akumulatorek i design - tak na pocieszenie, ale jak będę kupować drugi to będzie to SENA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Ja od roku używam INTERPHONE Tour zakupionego również w I'M i jest spoko jak narazie. Jestem mega zadowolony z niego. Polecam.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joanna1684 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Witajcie posiadam Sena SMH5 i mam pytanie czy mozna połaczyć jakiś interkom obsługujący konferencje(np. T-Max S) i dwie seny ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Witajcie posiadam Sena SMH5 i mam pytanie czy mozna połaczyć jakiś interkom obsługujący konferencje(np. T-Max S) i dwie seny ? Tak można np. Taki jak mój INTERPHONE Tour obsługuje konferencje i współpracuje jak narazie z wszystkimi jakimi się łączyłem interkomami, a było ich już sporo. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi