Skocz do zawartości

Interkom

mar_92

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam kogoś z freedcom do testów. Kupiłem chinola, inny model bo z pilotem na kierownicę. Chcę sprawdzić czy 2 chinole się połączą
Ktoś chętny do testów?

Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka

Na czwartkowym spocie najszybciej kogoś złapiesz.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

172824.png

Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.

Na czwartkowym spocie najszybciej kogoś złapiesz.

Fakt. Nie pomyślałem
Oczywiście jak ktoś będzie w czwartek to czekam na info, co by się łatwiej zgadać. Przecież nie będę lookac w każdy kask w poszukiwaniu interkomow, ktoś leszcze pomyśli że złodziej

Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka

• 4 miesiące temu...

PROŚBA - INTERPHONE - PARAGON

Kupiłem w zeszłym roku w Intermotors na Dąbrowskiego kask i interkom Intrpfone F4MC - kupowałem dokładnie 1 marca 2017r. Problem jest taki, że zapodziałem paragon zakupu a po tegorocznym wyjeździe do Rumunii (tranfogarska itd) przez większość wyjazdu w deszczu interkom nie działa jak powinien. Trzeszczy, nie słychać w jednej słuchawce. Krótko mówiąc - reklamacja - płaciłem kartą, więc znaleźliśmy moją płatność ale jak ustaliłem sprzęt idzie do naprawy do producenta i musi być paragon. Perzewaliełm pół domu o nie ma - są wszystkie inne a tego nie ma☹️  teraz o co mi chodzi. Może ktoś z was kupował w Intermotors taki interkom INTERPHONE F4MC   i ma paragon i może mi go użyczyć do reklamacji - oczywiście do zwrotu. Byłbym niezmiernie wdzięczny - na pewno coś wymyślimy 😀

Jak masz informacje z banku kiedy dokładnie dokonywałeś płatności to idź do sklepu i poproś o kopię dowodu zakupu na ten intercom. Oni w kompie raz dwa znajdą i wydrukują lub ksero zrobią.
Chyba że bardzo leniwi będą.

172824.png

6 minut temu, FOTOTOM napisał:

Jak masz informacje z banku kiedy dokładnie dokonywałeś płatności to idź do sklepu i poproś o kopię dowodu zakupu na ten intercom. Oni w kompie raz dwa znajdą i wydrukują lub ksero zrobią.
Chyba że bardzo leniwi będą.

Tak zrobiłem - ale jak mi powiedzieli nie ma kłopotu ze zlokalizowaniem płatności - znam dokładną datę - ale muszą wysłać interkom do producenta i koniecznie  muszą mieć paragon i w tym kłopot.

Oni mają kopię paragonu z kasy fiskalnej.
Muszą trzymać przez ileś lat jakby się kiedyś skarbówka przyczepiła. A to ksero wystarczy bo oryginał wyblakł np.

172824.png

ok dzięki zatem wbijam do nich niech działają. Swoją drogą to zawiódł mnie ten interkom. Kumple mieli Seny SMH5 i nic im nie było. Na dodatek są głośniejsze tzn. lepiej w nich słychać przy wyższych prędkościach. W mojej jedynie jest lepszy akumulatorek i design - tak na pocieszenie, ale jak będę kupować drugi to będzie to SENA

Ja od roku używam INTERPHONE Tour zakupionego również w I'M i jest spoko jak narazie. Jestem mega zadowolony z niego. Polecam.

172824.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Witajcie posiadam Sena SMH5 i mam pytanie 
czy mozna połaczyć jakiś interkom obsługujący konferencje(np. T-Max S) i dwie seny ?

Tak można np. Taki jak mój INTERPHONE Tour obsługuje konferencje i współpracuje jak narazie z wszystkimi jakimi się łączyłem interkomami, a było ich już sporo.

172824.png