lukkas Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A Wy? 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Bo jakoś trzeba zabłysnąć A tak na serio, ja jeżdżę ponieważ: - jest to swego rodzaju odskocznia od codzienności, - poniekąd antydepresant , - sposób na poznanie ciekawych ludzi i zwiedzenie ciekawych miejsc, - pasja, - chyba jedyna radość z życia jaką mam, a właściwie to dopiero będę miała [ponownie] jak tylko się zacznie sezon. 1 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaquzie Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 "I ride because... i can't imagine to not ride" 7 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 bo mogę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi