AgaJaga Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Od Wólczańskiej trzeba będzie wjeżdżać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 jechałem wczoraj Al. Politechniki. na razie wjazd pod samolot bezporblemowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exec Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Czy n00b'ów też akceptujecie na takich wypadach ? Nie wiem czego mam się spodziewać, a z chęcią bym pośmigał. Może na początek wpadnę się po prostu przywitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Impreza otwarta, a jeżeli chodzi o tempo to bywa, że i 125cc jadą, więc głupio byłoby nie nadążyć na Bandicie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 szykuje się ładny czwartek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 18 Długość 114 km https://goo.gl/maps/9Ms0W Miejscówka na jedzonko McDonald's Tomaszów Mazowiecki ul. Świętego Antoniego 5/7 PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM Edytowane 7 Maja 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Dziś mnie nie będzie bo mam lepszą traskę od was: 225 km do Wrocka na firmowy meeting 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 gdyby ktoś zaniemógł to zapraszam na moją traskę hahahahahaha latam do 23;10 hijhihihihi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 gdyby ktoś zaniemógł to zapraszam na moją traskę hahahahahaha latam do 23;10 hijhihihihi Po 22 z checia się z toba przelecę wyjazd z pod Manufaktury ny pasował? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Matik spójrz na mapkę Sebol jedzie nie na 2 nie na 4 tylko chyba na 8 kółkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 CholerA spoko mam jeszcze chyba migawke ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Sebol, w jakich godzinach stoisz na Kusocińskiego ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Ja dziś odpuszczam Hania na serwisie miłego i bezpiecznego latanka 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Ja z trasy dziś odpadam ale pod hale podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 To ja już w domku cała ale za to troszkę mokra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 No dziś pogoda nie dopisała jak bym czuł ze tak będzie do następnego:) pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Agaaaa milo bylo spotkac na przybysza Twoje radosne machanie poprawilo mi humor 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 mi też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 A ja zrobiłem traskę Przez RTK do Sanitariuszek - S8 - Lutomierska do Kanzasu (w planie był Alex przez Rąbień ale nie wyszło) złapał mnie deszcz w Kanzasie więc odbiłem w prawo w Konstantynowską do Krakowskiej i powoli na Warecką na garaż Troszku mnie od Kanzasu zmoczyło 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 O czym Wy piszecie, suchutki wróciłem do domu 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 PKS'em... 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Cześć, w trzy 125 pojechaliśmy do Uniejowa, deszcz w Aleksandrowie pomimo błyskawic nas nie powstrzymał. Pozdrowienia dla wytrwałych P.S. Jazda fajna, ale czyszczenie motorka masakryczne. 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długi Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Czy jedzie ktos na bajzel ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Byłem i chłopaki nie peniają na 125 i tak trzymać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Siemka. Jakieś konkretne plany na obecnotygodniowe czwartkowe spotkanie ?? W końcu uda mi się wyrwać i chętnie Was w końcu poznam. NIe wiem czy dotrzymam kroku, ale co tam .... będzie fajnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi