Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przesadzajmy, nie będziemy ponad godzinę stać pod halą. Jak dla mnie wyjazd najpóźniej 18:30, szkoda pogody.

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

Opublikowano

To kawałek się z wami zabiore bo akurat mi po drodze będzie ;)

Opublikowano (edytowane)

Konrad - Michał nie wypowiadam się za wszystkich, organizatorem też nie jestem, ale zwykle jak zbiórka była 18.00 przyjeżdżałem po halę min 18.20 to i tak sporo musiałem poczekać. Też mi pasuje wyjechać wcześniej, ale obstawiam że o 18.30 to jeszcze będą się ludzie zjeżdżać ;)

Edytowane przez floyd (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Wiesz, to zapewne wynikało z nierozpieszczającej pogody oraz krótkich tras. Jeżeli mamy jechać 150km zamiast ~50km to zdecydowanie proponuję start nieco wcześniej. Ja w każdym razie na pewno przy takiej pogodzie nie będę sterczał godzinę pod halą, bo po prostu szkoda czasu i słońca. Zawsze można podzielić się na 2 grupy i spotkać w miejscu docelowym ;)

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

Opublikowano

A kobiety co przywożą na pierwsze spotkanie pod halą dla Prezesa? Też czerwone róże?  :riding:

rafal_szwankowski
Opublikowano

Mam tylko nadzieję że predkosc przelotowa nie będzie jakaś wygorowana bo zapewne będzie więcej 125tek być może jakieś skutery? :smile:

Opublikowano

Mysle ze warto rozdzielić trasę na grupy i my małolitrażowi wyjedziemy wcześniej?

ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie :smile:

Opublikowano

Pogoda ładna więc trza się wstawić

Przyjedziesz wstawiony ? Może lepiej nie  ;)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

A kobiety co przywożą na pierwsze spotkanie pod halą dla Prezesa? Też czerwone róże?  :riding:

W zasadzie Juśka, to powinno być tak, że kobiety odjeżdżają ze spotkania z czerwonymi różami, ale ja tam dokładnie nie wiem, bo rzadko bywam w czwartki, bo na ogół wtedy pracuję :biggrin:

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Ja będę pod halą parę min po 18:20 :riding:

Opublikowano

W zasadzie Juśka, to powinno być tak, że kobiety odjeżdżają ze spotkania z czerwonymi różami

to jeśli zdążę jutro podjechać i się przywitać to powiem Ci jak jest w praktyce ;) Niemniej mam nadzieje, że istnieje również ewentualna możliwość transportu bukietu z róż do domu, bo wieczorem lecę na trening i nie będę miała jak się zabrać :P  :hihi:

Opublikowano

No niestety ale jedno rozwalone,drugie serwis, trzeci sprzedany więc no odpadam w ten czwartek.... ;(

Miłej jazdy!

Opublikowano

Niestety praca 16:00-24:00 skutecznie wyklucza mnie z udziału w czwartkowym spocie. A może ktoś też nie ma czasu popołudniu i chciałby polatać teraz?

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Będzie już ktoś może przez 18 ? Bo chciałbym się przywitać a parę min po 18 muszę już spadać (kumplowi urodziło się dziecko wiecie co jest:) )

Opublikowano

no ja dziś idę oddać krew.... jazdę dziś odpuszczam

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Ja tak samo, wlasnie jestem w rckik.

Poza tym moto do mechanika zaraz jedzie

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Obecny :decayed:

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

Bardzo dziękuję ekipie, która została ze mną przy restauracji "Skorpion". Na szczęście wróciłem już do domu :smile: Co prawda na chopperku Taty w kombi z garbem i sliderami, więc wyglądałem jak debil :biggrin: Ale ważne, że już w domku :smile: Raz jeszcze bardzo dziękuję za okazaną pomoc i współczucie ;) LwG!!! :smile:

Opublikowano

Bardzo dziękuję ekipie, która została ze mną przy restauracji "Skorpion". Na szczęście wróciłem już do domu :smile: Co prawda na chopperku Taty w kombi z garbem i sliderami, więc wyglądałem jak debil :biggrin: Ale ważne, że już w domku :smile: Raz jeszcze bardzo dziękuję za okazaną pomoc i współczucie ;) LwG!!! :smile:

To co się stało Kondziu

Opublikowano

Jaki ja tam ciemny po lewej