Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

druga, co zrobiła ok 100 km lecąc trochę na około :biggrin:

Było zacnie. Trasa spoko. Szkoda tylko, że tyle progów zwalniających naustawiali.

Opublikowano

Super foty :smile: Aż szkoda, że Mnie nie było w Łodzi :sad2:

ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie :smile:

rafal_szwankowski
Opublikowano

foty pierwsza klasa, ale chooperów nie było żadnych widze, więc głupio bym przy Was wyglądał :smile:

Opublikowano

Rzeczywiście - fotki super! Gratulacje dla autora i "modeli"!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

foty pierwsza klasa, ale chooperów nie było żadnych widze, więc głupio bym przy Was wyglądał :smile:

Oj takich "chińczyków" jak mój też nie ma ale Mnie nikt nie przegonił :smile: Chyba że na drodze :smile:

ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie :smile:

Opublikowano

no to w czwartek powtórka tylko tym razem już w trasę :biggrin: 

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

rafal_szwankowski
Opublikowano

A macie jakąś sprawdzoną trasę nie za długą nie za krótką?

Opublikowano

Prawie zawsze (sezon/warunki pogodowe) przed spotami czwartkowymi ktoś ze Stowarzyszenia proponuje w tym wątku wspólną trasę, zerknij na wcześniejsze wpisy.

Najczęściej większą grupą lecimy sobie gdzieś na miejscówkę na jedzonko i wracamy. Trasy są adekwatne do warunków pogodowych i grupa jedzie razem (jest prowadzący, zamykający i blokujący skrzyżowania).

Oczywiście nie ma obowiązku uczestniczyć we wspólnym przejeździe, a czasem już na miejscu kierownicy dogadują się kto gdzie chce jechać i mniejsze grupki startują w różnych kierunkach.

Opublikowano

tylko może niech nie robią off-topic i znajdą dobry temat ;), a w czwarteczek piękna pogoda, więc kto się stawia pod "ghost-plane"? :P

Opublikowano

Czy trasa z tamtego tygodnia została zrealizowana. Chciałbym wiedzieć czy dać nową czy też poprzednia należy wykorzystać .

Opublikowano

Tomahouk - myślę, że w środę coś we dwóch zmontujemy dłuższego bo przy takiej pogodzie żal koło domu jeździć :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 18

Długość 53 km

https://goo.gl/maps/Si5iN

Miejscówka na jedzonko

McDonald's

ul. Pabianicka 59

PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM

rafal_szwankowski
Opublikowano

No to zapowiada się bardzo interesujący dzień:smile: a raczej druga część dnia bo do 14 w pracy:)

Opublikowano

Kochani, w czwartek ma być 18 stopni a nie 8 :biggrin: Może wymyślimy nieco większą traskę niż ~50km ? O 20:00 ma być jeszcze ok. 14 stopni, więc warto to wykorzystać ;) Nie wiem jak reszta się na to zapatruje. Może jakiś Bełchatów ( Żłobnica :biggrin: ) itp. ? Co myślicie o tym ?

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

Opublikowano

Orientuje sie ktos czy Zgniłe Błota juz otwarte ?

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Jestem za dłuższą trasą, ta zaproponowana jest ok ale na niepewne warunki pogodowe łatwo zawinąć się do domciu. Niestety jednak ciągniemy się głównie w ruchu miejskim wyprzedzając kolejne puszki na raty. Pogońmy gdzieś za miasto żeby cieszyć się jazdą. 

Może jednak się uda coś zmienić 

Tomahouk - myślę, że w środę coś we dwóch zmontujemy dłuższego bo przy takiej pogodzie żal koło domu jeździć
Opublikowano

No i pięknie :biggrin:

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

Opublikowano

To sie nazywa profeska :smile:

Przyczepnosci.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

O ktorej bedziecie startowac z pod hali?

Opublikowano

Guzik pewnie koło 19, albo chwilę później