esquina Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 a ja chyba znów wymiękam chyba że ktoś wcześniej przyjedzie i pomoże mi zrobić biegi bo moja nóżka właśnie leży na biurku po porannej glebie http://motocykle-lodz.pl/uploads/imgs/flm_1428503391__biegi1.jpg Też miałem taki problem i rozwiązałem go tymczasowo wkładając śrubę z dwiema nakrętkami. Jak chcesz dam Ci namiar do gościa z łodzi co handluje używanymi częściami do SV. Ma dużo gratów i może coś Ci wygrzebie. Ceny rozsądne, a i urwać coś się da. Co do spotu... Może jutro pojawię się po raz pierwszy w tym sezonie pod samolotem. Chyba najwyższa pora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 pojadę i ja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wojtas Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dawno dawno temu Początki czwartkowych spotów http://d.polskatimes.pl/kadry/k/r/1/e5/36/53109db9d27cc_o,size,380x238,q,71,h,976812.jpg 11 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Kovalchuck miałem to samo zanieś to na łąk ową do szkoły zawodowej gdzie uczą się spawac, wejście od tylu. Tam jest taki spec który Ci to pospawa za kilka groszy, ich szefuncio. Powiedz mu tylko ze juz coś takiego koledze spawal i super trzyma gdyby miał watpliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dawno dawno temu Początki czwartkowych spotów http://d.polskatimes.pl/kadry/k/r/1/e5/36/53109db9d27cc_o,size,380x238,q,71,h,976812.jpg Piękna fotka - motocykle jeszcze z Jakiem-23 w tle - kawał historii! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Czyli pierwszy spot w latach 60 ? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Trzeba podtrzymywać tradycje i cyklicznie przyjeżdżać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Pogoda rozpieszcza ;-) chyba dzis bedzie tłum pod Halą. :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Na którą gofzinke trzeba się zjawić bo nie wyczytalem...? Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Okolo 18, jak bedziesz wczesniej to zapewne tez ktos sie juz pojawi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Londżi Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Też miałem taki problem i rozwiązałem go tymczasowo wkładając śrubę z dwiema nakrętkami. Jak chcesz dam Ci namiar do gościa z łodzi co handluje używanymi częściami do SV. Ma dużo gratów i może coś Ci wygrzebie. Ceny rozsądne, a i urwać coś się da. Co do spotu... Może jutro pojawię się po raz pierwszy w tym sezonie pod samolotem. Chyba najwyższa pora Ja chętnie przyjmę namiar do tego gościa z częściami do SV 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 no dzisiaj zwali się tłumu że jezuś maria .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dziś podjadę się przywitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wypada się przywitać w nowym sezonie 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Masakra! Napalony na czwartkowe latanko, śmigam do moto po 2 tygodniach przerwy i nawet kontrolkami do mnie nie zabłysnął... ;( to tyle z dzisiejszego lalatanka w moim wykonaniu... ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Masakra! Napalony na czwartkowe latanko, śmigam do moto po 2 tygodniach przerwy i nawet kontrolkami do mnie nie zabłysnął... ;( to tyle z dzisiejszego lalatanka w moim wykonaniu... ;( Czas najwyższy kupić nowy jak po paru dniach zdycha całkowicie ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzięki za latanko ;3 Dopiero wróciłem XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Super pierwszy wspólny wypad ,ale troszku zmarzłem ,troszkę chyba przemęczenie organizmu ze względu na pracę od 03;35 rano i nie wiem jak panowie po flaczkach w Jeżowie, ale ja oddałem je przed garażem .Dzisiaj jak nóweczka wyspany gotów do następnej akcji typu ostra obstawka i różne takie takie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Gdzieś na forum widziałem informację o wspólnym wypadzie na tame na jeziorsko zdaje się w tę sobotę o 11 ale nie mogę znaleźć :/ może wspomóc gdzie to było? Bo z chęcią bym się z wami gdzieś przejechał ten pierwszy raz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Gdzieś na forum widziałem informację o wspólnym wypadzie na tame na jeziorsko zdaje się w tę sobotę o 11 ale nie mogę znaleźć :/ może wspomóc gdzie to było? Bo z chęcią bym się z wami gdzieś przejechał ten pierwszy raz Wypad będziesz miał jeszcze nie jeden a na pierwszy raz proponuje ci to. Zobaczysz co to Łutututu http://motocykle-lodz.pl/topic/8676-obstawka-11042015-o-1700-w-usc-w-łodzi-na-pabianickiej-2/?p=188518 Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Wypad będziesz miał jeszcze nie jeden a na pierwszy raz proponuje ci to zobaczysz co to Łutututu http://motocykle-lodz.pl/topic/8676-obstawka-11042015-o-1700-w-usc-w-łodzi-na-pabianickiej-2/?p=188518 Pewnie chodzi o tame nad zalewem sulejowskim w Smardzewicach ogolnie nic tam ciekawego nie ma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 żurek był okej dx za małą przejazdzkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 nie wiem jak panowie po flaczkach w Jeżowie, ale ja oddałem je przed garażem Mój bęben przyjął flaczki bez trudności ale pewnie dlatego, że dostałem ostatni czyli z nowej paczki . Przejazd fajny, faktycznie chłodno mam nadzieję, że dzisiaj wszyscy zdrowi. Do zobaczenia jutro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 18 Krótka z uwagi na zapadające wcześniej ciemności Długość 53 km https://goo.gl/maps/Si5iN Miejscówka na jedzonko McDonald's ul. Pabianicka 59 PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jak pogoda dopisze zamelduje się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi