Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To sw Franciszek albo zaspal w tym roku albo zapil.. :biggrin:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Nawalil sie jak meserszmit i zamiast slonca zapodal snieg

Opublikowano

A tak przy okazji czy w związku ze zmianą czasu ulega też zmianie godzina czwartkowych spotów ? 

Opublikowano

Ja bym proponowal zeby jeszcze zostawic 18, bedzie cieplej poki co. A jak pozniej juz na dobre wiosna przyjdzie to sie zmieni na pozniejsza. Takie jest moje skromne zdanie :smile:

Opublikowano

Słusznie trochę więcej pojeździmy razem za dnia.

Zresztą zawsze jest ogłoszenie parafialne także poczekamy, na razie to jeszcze falstart wiosny. 

Opublikowano

no może fajeczke zapale z wami

no i nie zapaliłeś.... ;-) jak to mówią... "Papieros bez Kosmatego to już nie ten sam papieros"

Opublikowano

Ja bym proponowal zeby jeszcze zostawic 18, bedzie cieplej poki co.

Tak, ulega zmianie ale dopiero jak już jest widno do późna. Ostatnio takie zmiany były dokonywane gdzieś w połowie maja, więc na razie póki co 18:00 a na 19:00 jak już będą długie dni.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Tak to widze w tym tygodniu:

flm_1428102808__beztytulu.png

Opublikowano

to co czwartek obowiązkowo samolot widmo ?

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

no oczywiście, że będę :biggrin:

Opublikowano

W śniegu i na minusie sie latało to teraz sie nie polata?! :biggrin:

Opublikowano

Mnie rozkłada jakaś grypa... ale dzielnie walczę i postaram się pojawić :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

jak nie będzie lać to jestem :biggrin:

Opublikowano

Też będę tyle, że po 17tej, bo tak kończe robotę. Jak kto będzie to pogadamy/polatamy, jak nie to lecę na basen. Dozo.

Opublikowano

Mnie rozkłada jakaś grypa... ale dzielnie walczę i postaram się pojawić :biggrin:

Mnie już rozłożyło. Pobieram dawki leków w ilości dla "konia", ale na razie kiepsko to widzę  :wacko:

Opublikowano

Nie narzekać i dawać chociaż na 1 małe łutututu

Opublikowano

Moze i ja w koncu zawitam, pierwszy raz :biggrin: jakie to mialy byc habazie dla prezesa? Czerwone roze?

Opublikowano

Czekoladki mu wystarcza xD

Opublikowano

Chyba czteropak ;)

Opublikowano

a ja chyba znów wymiękam chyba że ktoś wcześniej przyjedzie i pomoże mi zrobić biegi bo moja nóżka właśnie leży na biurku po porannej glebie :sad2:

http://motocykle-lodz.pl/uploads/imgs/flm_1428503391__biegi1.jpg

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Będę, tylko jakoś 20-25 po 18;) Pewnie jeszcze będziecie pod widmo;d

Opublikowano

Czyli nikt mi nie pomoże .... :sad2:

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Czyli nikt mi nie pomoże .... :sad2:

Co mamy z kropelką podjechać? :biggrin:

Ja się pisze jutro na spot ;)

Opublikowano

nie no muszę zdjąć to diabelskie urządzenie do zmiany biegów i wykręcić pozostałości ... jest już koncepcja jak to domowo naprawić ... tylko jest mi ktoś potrzebny jak będę rozbijał śrubkę z drugiej strony potrzebny do trzymania oczywiście :biggrin: 

A tak serio jak dobrze pójdzie to zajmie mi jakąś godzinkę więc powinienem się zjawić :biggrin: chyba że będę jakieś nieprzewidziana komplikacje :sad2:

icon3.png Suzuki SV650s