JaRoD Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Za niedługo nie będą już to spoty pod samolotem http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3348301,sprzedali-samolot-sprzed-hali-sportowej-co-postawia-zamiast-niego-zdjecia,id,t.html TO może niech postawia motocykl ? 2 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Też o tym myślałem i przypomniało mi się że jedna z naszych motocyklistek miała takie fajne białe futerko,i byłoby to super rozwiązanie,tym bardziej ,że ma troszkę roboty przy swoim moto,więc można zaproponować taką opcję Ty to już singlom zostaw takie atrakcje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Też o tym myślałem i przypomniało mi się że jedna z naszych motocyklistek miała takie fajne białe futerko,i byłoby to super rozwiązanie,tym bardziej ,że ma troszkę roboty przy swoim moto,więc można zaproponować taką opcję to nie było futerko tylko polarowa bluza 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 to nie było futerko tylko polarowa bluza ops, to widzę że mam pojęcie jak z tymi zrytymi kolorami typu jakiś turkus,bordo itp... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Przewiało dziś porządnie, ale na Placu Wolności było rozładowanie energii - kilka porządnych ripost i od razu cieplej się zrobiło 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 A foty gdzie ja się zapytowywuje. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Aidekk robi filma pewnie ... 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Było pięknie 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Było pięknie I Twój tekst "Musiałem sprawdzić czy gaźniczki zdrowie, jebłem z wydechu - chyba jakieś dziewczyny się wystraszyły, widziałeś?" 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Moze zjawie sie dzis przyjmiecie mnie do swojego grona zapraszamy kolegę do powitalni 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 widzę że już sezon rozpoczęty ? no to też muszę już bestię wyciągać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Pamiętajcie następnym razem zabrać ze sobą na Pl.Wolności po Noki 3310 trzeba zagrać w Snake (zorientowani wiedzą o co kaman) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wściekły Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Jestem już w powitalni Dzięki za miło spędzony czas w czwartek i nie było tak zimno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 To wten czwartek kto planuje swe przybycie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jak będzie ładnie, to zawitam 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Oczywiście będę jak dopisze pogoda bo dziś mnie wypizgało masakrycznie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 jak Matka Natura pozwoli to myślę, że się pojawię 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 jak nie będzie w minusie to jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Zastanawiam się właśnie, bo trzeba będzie przegonić trochę pierdzipęda, ale dużo zależy od pogody, a zwłaszcza od temperatury.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) pogoda na czwartek - najwyższa temp 8*, odczuwalna 7* wiatr 11km/h na zachód, opadów brak, częściowe zachmurzenie. oby się potwierdziło, albo było trochę cieplej Edytowane 4 Marca 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 jak Matka Natura i Matka Boska Pieniężna pozwoli to bede i ja 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 A foty gdzie ja się zapytowywuje. Mam jedno robione gaźnikiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 zobaczcie moją białą bestie ,jak ładnie się pasie ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jak będzie pogoda to i ja się pojawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Wszystko zależy od pogody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi