Mark_Ka Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Czy dałem radę to trudno powiedzieć, raczej to grupa właśnie nie pozwoliła mi się zgubić Jak będziesz za tydzień chinolem to i ja będę miał argument przewietrzyć Junaka ponownie No postaram się. A ty ruszasz na spot z teo? Ja ruszam z włókniarzy/wielkopolska to możemy się jakoś wcześniej zgadać po drodze. 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 A ty ruszasz na spot z teo? Nie, sprzęt mam między Zgierzem a Aleksem, ale jeżdżę zawsze przez skrzyżowanie Włókniarzy/Wielkopolska. Możemy się pod "makiem" np spotkać, ale obgadamy to na priv jeszcze, bo nie wiem jak będę miał jazdy wyznaczone w przyszłym tygodniu - jeśli wypadną w czwartek to na spot nie pojadę niestety. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nie, sprzęt mam między Zgierzem a Aleksem, ale jeżdżę zawsze przez skrzyżowanie Włókniarzy/Wielkopolska. Możemy się pod "makiem" np spotkać, ale obgadamy to na priv jeszcze, bo nie wiem jak będę miał jazdy wyznaczone w przyszłym tygodniu - jeśli wypadną w czwartek to na spot nie pojadę niestety. Ok. 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Zaraz sie spali do końca oponki powiem ci ile wytrzymają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 W czwartek 26.03 to się chyba spotkamy na placu wolności ? http://motocykle-lodz.pl/topic/9027-parada-na-piotrkowskiej-26032015/?p=193814 parada to nic przyjemnego dla moto ale w końcu mamy coś na kształt motocyklowej masy krytycznej więc uważam, że powinniśmy stawić się tłumnie aby pokazać jaka że moc jest z nami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jak zdąże odebrać z serwisu to się stawiam. 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 To na placu sie spotkamy a potem troche terroru co ty na to Pit? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nie mówię że nie ale pewnie policmajstrów i straszaków miejskich to będzie pełno. To dobra okazja żeby dać świadectwo, że motocykliści to nie ..dawcy, szaleńcy itd. Pewnie będzie jakaś telewizja więc nie dajmy im materiału do tendencyjnego reportażu jak to niebezpieczny nie obliczalny szaleniec latał na gumie - przerażająca historia z tego może wyjść. Zresztą w świetle ostatnich wydarzeń (przejażdżka krosem po pasażu handlowym) pewnie będą tylko czekali żeby coś takiego nakręcić. Jakieś łutututu to spoko obowiązkowo ale pokażmy się z dobrej strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 ale to ja mówie po paradzie XD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 a po paradzie to jak zawsze Rock the Road chociaż ja ta zasadniczo grzecznie jeżdżę oponę mam za nową na palenie, a moto do stunterskich sztuczek nie przygotowane (pomijając brak takich umiejętności) ale kamerkę wezmę także jakbyś znowu poczuł wiosnę to podjadę bliżej żebyś miał pamiątkę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Kamerke też będę miał więc można coś nagrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 18 Krótka z uwagi na zapadające wcześniej ciemności Długość 56 km https://goo.gl/maps/1sv4o Miejscówka na jedzonko https://www.dagrasso.pl/brzeziny Brzezinyul. Fredry 7 PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Również będę, z pasażerką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Będzie ktoś leciał na spot przez włókniarzy/lutomierska ? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Będzie ktoś leciał na spot przez włókniarzy/lutomierska ? ja bede startował o 18 z limanowskiego, jak chcesz to podjedz przed 18 pod sklep to polecimy razem 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 oki jutro się okaże czy mnie w pracy nie uziemią ale jak nie to podjadę - limanowskiego 213? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 yap 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Kosmaty ty robotę zmieniles? 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 do zobaczenia w czwartek ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 ja bede startował o 18 z limanowskiego, jak chcesz to podjedz przed 18 pod sklep to polecimy razem Jednak uda się wyjść z pracy jak człowiek podjadę chwilę przed 18 na limanowskiego 213. 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ja niestety do 21 w pracy. Podjadę na Della może będą jakieś niedobitki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Prawdopodobnie sie zjawie 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Do zobaczyska 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi