pajak17 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Chyba wpadnę się zapoznać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dzięki za wspólne latanko i przepraszam za ostatnie wybryki ale już nie wytrzymałem Zacne grono Czekam na następny czwartek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dzięki za przyjęcie spowalniającego grupę chinola Niezmiernie miło było poznać wszystkich, których nie znałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Starałem się jechać tak żeby spowolnić przednią grupe i zawsze blokowałem żebyś szybko wjechał Więc tragedii nie było Tylko następnym razem weź CBR 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak17 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ode mnie też wielkie dzięki za spotkanie. Myślałem że GS nie ogarnie, ale tragedii chyba nie było? Świetni ludzie. Najpewniej jeszcze nie raz się wybiorę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Panie nie ty pierwszy GS'em podjechałeś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Tylko następnym razem weź CBR jak żona nie zauważy to pewnie tak zrobię ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 super było, dzięki ! najtwardsi dojechali jeszcze na Della 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) musiałam do sklepu jeszcze podjechać a tak to pewnie i na della bym jeszcze zawitałaNastępnym razem może w niedziele po południu? Edytowane 12 Marca 2015 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 hm to ja myslalem ze juz sie rozjezdzamy a Wy jeszcze na della! A wkład do mojej narciarskiej rękawiczki po który się wróciłem jak wyjeżdżaliśmy z czarnego stawu, znalazł się w kasku na mojej głowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ja też myślałem że sie rozjeźdzamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ja się przy dellu zwinąłem, bo już rzut beretem do chaty był przepraszam za ostatnie wybryki ale już nie wytrzymałem Trzeba świrować żeby nie zwariowaćDzięki za latanko:d zacna ekipa się uzbierała:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ale i tak minę policij jak i przechodniów czy ludzi w puszkach bezcenna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 chłopaki od 22 razem z wami tylko wrócę do lodzi 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ja też przyłączam się do podziękowań za udany wieczór było . Nico wariacie następnym razem muszę Cię trochę bliżej "pokamerować" ale faktycznie Kiling the Streets to jeszcze nie teraz. Przejrzałem na szybko nagrywkę z kamery i audio z dyktafonu - będzie coś z tego tylko trzeba trochę rejestracje poczyścić i prędkościomierz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Zontey też poczuł wiosnę i myśli że już teraz mamy Killing the Streets, a potem mi wmawia że to niechcący...bo nie słyszy,nie czuje że akurat w tym momencie maszyna się rwie na koło..no wcale..omg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dzięki za przyjęcie spowalniającego grupę chinola Niezmiernie miło było poznać wszystkich, których nie znałem Dałeś radę junakiem ? To może za tydzień podjadę moim chinolkiem i jak Mnie grupa nie zgubi to bym się wybrał w trasę Dziś wyciągnąłem i obudziłem go z snu zimowego 2 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dałeś radę junakiem ? To może za tydzień podjadę moim chinolkiem i jak Mnie grupa nie zgubi to bym się wybrał w trasę No problemo wszystko da się zorganizować jak byłoby kilka wolniejszych maszyn to po porostu musicie znać dobrze trasę i ruszacie trochę wcześniej reszta was dogania jedziemy trochę razem potem czekamy na was już blisko docelowego miejsca i wjeżdżamy razem. W ten sposób każdy może cieszyć się możliwościami swojej maszyny i wspólną jazdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Pit następnym razem też wezme kamerke i sie pobawimy w ujęcia i można coś sklejać z tych wyjazdów czwartkowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Zontey też poczuł wiosnę i myśli że już teraz mamy Killing the Streets, a potem mi wmawia że to niechcący...bo nie słyszy,nie czuje że akurat w tym momencie maszyna się rwie na koło..no wcale..omg Jak się próbuje gonić resztę, to ciężko wyczuć moment gdy motocykl lekko unosi koło (w szczególności gdy jedziesz z pasażerem) - gdy tak się dzieje odejmuję gazu, nie mogę gwałtownie nacisnąć hamulca bo przód jeb*** o ziemie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Zontey wszystko tak poważnie bierzesz..śmiałam się tylko.Rety,przepraszam jeśli uraziłam Twoje uczucia... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Jutro nowe opony :3 <3 Jeszcze nie gumowane xD Edytowane 13 Marca 2015 przez Nico (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Dałeś radę junakiem ? To może za tydzień podjadę moim chinolkiem i jak Mnie grupa nie zgubi to bym się wybrał w trasę Czy dałem radę to trudno powiedzieć, raczej to grupa właśnie nie pozwoliła mi się zgubić Jak będziesz za tydzień chinolem to i ja będę miał argument przewietrzyć Junaka ponownie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Chcialem jechac z wami ale skrzynia do konca odmowila wspolpracy i zawinalem prosto na umowione spotkanie z mechanikie. Di odebrania za 2 tygodnie. Ciekawe co z tego bedzie. Oddawal juz ktos skrzynie na regeneracje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jutro nowe opony :3 <3 Jeszcze nie gumowane xD Ciekawe ile wytrzymają obecnej nawet nie zdążysz porządnie upalić przed zakończeniem jej żywota:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi