DobryWujo Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Pogoda ma być niezła więc o ile z prognozą nic nie pop... pomylili to się pojawię. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dziś ta ale weekend ma być do kitu niestety ;/ Trzeba jakąś porządną traskę jutro zrobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 To może i ja dojadę,postaram się być. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Co sprawdzam pogodę w necie to dzień po dniu się zmienia:d Może aura dopisze i w weekend. Jak nie da rady na moto, to podjadę puszką Trzeba się trochę w końcu zintegrować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Siedzę przy kompie, pracuję i nie mogę patrzeć za okno bo krew mnie zalewa. Dziś obowiązkowo stawiam się zwarty i gotowy na wycieczkę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Siedzę przy kompie, pracuję i nie mogę patrzeć za okno bo krew mnie zalewa. Dziś obowiązkowo stawiam się zwarty i gotowy na wycieczkę Aidekk, do której robisz? by się polatało po pracy i o 18 pod samolot:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Aidekk, do której robisz? Do 16:00, ale latanie w tych korkach o 16:00 to praktykuję tylko jak sprawy na mieście załatwiam i wiem, że wkurwiałbym się w aucie co nie miara. Poczekam raczej do 18:00, podjadę pod "samolot stealth" i może zrobimy jakaś traskę. Zaraz coś pomyślę Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 18 Krótka po głównych drogach z uwagi na zapadające ciemności Długość 62km http://goo.gl/maps/Uilx0 Miejscówa na jedzonko http://www.czarnystaw.pl/ Aleksandrów Łódzki Nowy Adamów 3 PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM JEŚLI POGODA NIE DOPISZE I NIE POJEDZIEMY BĘDZIE TO TRASKA NA NAST. CZWARTEK 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Baja:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 a ja muszę jechać w Góry... smuteczek :/ 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 a ja właśnie do domu wróciłem bo tak sie słabo czuje że masakra ;/ Mam nadzieje że sie polepszy do tej 18... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Służba 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Chłodno póki co. Najwyżej się zarzuci kilka warstw na siebie:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Super traska 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ech, pojeździłbym z Wami ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jeszcze nie dzisiaj... 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ja juz nie moge sie doczekać :lol: :lol: :lol: 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Chłodno póki co. Najwyżej się zarzuci kilka warstw na siebie:d Ja nie czaje... ostatnio latałem w jeansach i kurtce letniej przewiewnej z podpinką bez rękawów Ale dziś to się chyba wybiorę w tekstyliach Super traska Krótka, ale to czwartek nie weekend więc czasu mało Lekka modyfikacja mapki bo nie dodałem wcześniej Czarnego Stawu 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 a jaka prędkość przelotowa jest przewidziana? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Proponuje około 70 km/h, jeszcze wieczory są chłodne i trzeba dłużej się rozgrzewać. Pół godziny jazdy 200 km/h i godzina przerwa na kawke. Edytowane 12 Marca 2015 przez boroś (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Półgodziny jazdy 200 km/h szkoda, bo mój licznik kończy się na 80 km/h ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 To będziesz krócej pił kawe 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Trzeba uważać na Aleksandrowskiej między Zgierzem a Aleksandrowem bo tam często misiaki stoją i jest tam takie miejsce do 50, a nawet ci ostrożni jadą na pewniaka 70 i Dzień dobry młodszy spirant. ..... Komendy Ruchu Drogowego, a czy pan wie, a czy pan widział, a gdzie się pan śpieszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Trzeba uważać na Aleksandrowskiej między Zgierzem a Aleksandrowem bo tam często misiaki stoją i jest tam takie miejsce do 50 to już Zgierz, a miasta nie widać. Nie tylko misiaki się tam ustawiają, bardzo często przed samym hotelem straż wiejska ustawia swoją "skarbonkę" i czeka na datki od szybciej jeżdżących. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wyjazd będzie punkt 18? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 spotkanie o 18, traska pewnie z 18.20 ? bo to pogadać, tu zapalić 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi