MaRRcin Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 spokojnie w przyszlym tygodniu ma być do 15 stopni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 spokojnie w przyszlym tygodniu ma być do 15 stopni ponoć pon-wtorek :-) jupi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 w ogóle przyjemny tydzień się szykuje ! 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 tylko jedno słowo mi się teraz nasuwa I D E A L N I E ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 hmm to może i ja Wisienkę wyciągnę Zestaw obniżający już mi przysłali!mrrmrrmrrr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Kurde teraz też miało być ładnie a dzisiaj skrobałem auto Edytowane 6 Marca 2015 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 na weekend ma być ładnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) ma być ciepło i ładnie... to może w końcu uda się mi " zaciągnąć " przed obiektyw jakąś fajną motocyklistkę z jej maszynką ;-) Jorima gdybyś nie zrozumiała aluzji biję do Ciebie :-) Edytowane 6 Marca 2015 przez adek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 hmm to może i ja Wisienkę wyciągnę Zestaw obniżający już mi przysłali!mrrmrrmrrr Czyżby w końcu będziesz dosięgać nogami do ziemi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Kazik nie bądź niemiły. W sumie to ja sądze że bd 1 stopą dotykać już cała a nie na palcach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Hahaha może w konću ktoś będzie stał koło niej na światłach bez obaw że będzie gleba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 eee tam stałem koło niej nie raz ale na rydwan za nią nie wjeżdżam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Nie wiem jak mi majstrowie zrobią,ale prawdopodobnie będę sięgać ziemi,może nawet dwiema nogami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Gleba jak przestaniesz się przewracać to będziesz musiała nick zmienić bo będzie nieaktualny :-P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Gleba jak przestaniesz się przewracać to będziesz musiała nick zmienić bo będzie nieaktualny :-P To będziem wspominać stare czasy. Jadę po kości! tyle szczęścia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jadę po kości! Wreszcie! Jakbyś wcześniej się "starszego brata" posłuchała to by moto było zdrowsze... i lepiej pomalowane 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Kto jutro wpada? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Może mi się uda na papieroska 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 My 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 jak pogoda pozwoli to będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 jak wyżej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 ja również zawitam standardowo na fajeczke 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 j.w może się uda na fajeczkę 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 buuuuu do 22 w pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jak śnieg nie spadnie to się pojawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi