PRZEMO EL Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 a jak ma byc z pogodą ???? 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 postaram się zjawić na troszkę 2oo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Słonecznie około +4 Stopni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Chyba w południe :lol: :lol: 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 ja puszką prosto z pracy na fajke podjade 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 ja puszką prosto z pracy na fajke podjade o której będziesz? może też 4oo dam radę na petka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 18:23 no może wyrobie się na 18:20 ale na pewno przed 18:30 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ktoś będzie na moto? Bo mimo, że się przeziębiłem z deka to bym się przejechał 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 jak aura się utrzyma to może też podbije 2oo, bo u mnie w pogodzie co innego mówią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 jak aura się utrzyma to może też podbije 2oo, bo u mnie w pogodzie co innego mówią Wg mojej pogody od 16:00 do 18:00 ma padać śnieg... a za oknem jak w lipcu 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Okaże się za 30 min czy jechać czy nie, ale wolałbym żebym mógł pojechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 no i pada białe gówno 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Kuuurde.... a miałem ochotę się przejechać :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 jeszcze sie najeździsz, nie kuś losu 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 A ja właśnie jade pobawić się SM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 mięczaki ;-) P.S: Czekam na zimowe foto :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jechałem ale nie dojechałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) są twardziele na forum nawet w taka pogodę P.S jak się do domu wracało? Edytowane 5 Marca 2015 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 P.S jak się do domu wracało? najsik baaaaaardzo nawet nie padało :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 A mnie Pan Wojciech Pietruszka na Brzezińskiej złapał kiedy moto pchałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ja na co dzień jestem twardy bo jeżdżę nawet jak jest poniżej 0°C czy w deszczu, ale wy udowadniacie mi, że wcale nie jestem taki twardy jak mi się wydaje. Punkt dla was panowie! Po prostu lód na drodze to już dla mnie odrobinę za wiele... 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) a u mnie tylko kropla deszczu spadnie albo temperatura poniżej 15 stopni i każdy zimuje motocykl Edytowane 5 Marca 2015 przez Janus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 @adek złamał system 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 ja jestem jawnie bez cienia pozerstwa mięciutka jak małe kocie jeżdżę tylko jak jest cieplutko, miło i przyjemnie no chyba że w terenie... to inna bajka... po śniegu, lodzie się latało bez miaauuukania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 szkoda maszyny grzać i się ubierać na taka pogode ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi