Hosel Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 My już jeździmy od dłuższego czasu Ciepło się ubrać, zamontować podgrzewane manetki i zimno nie straszne. to ja lepiej bo ja nigdy nie przestałem jeździć tylko po śniegu cięzko na koło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 miałem motor z grzanymi manetkami ale słabo czułem ciepło przez moje rękawice. Najgorsze w chłodniejsze dni jest ze sie nie da tak dosłownie ciepło ubrać, bynajmniej w moim przypadku za ciasny kombinezon. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja nie wiem kto by pomyślał że Sezon w tym roku się skończył Bo ja tam latałem cały czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja odpaliłem motunga jakiś tydzień temu ale w czwarteczek paskudna pogoda była:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ciepło się ubrać, zamontować podgrzewane manetki i zimno nie straszne a w razie gdyby było jednak zimno zawsze można się wbić do największej puszki która przyjechała na spotkanie , tak tylko podrzucam pomysł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 w czwartek to nam nawet kibel podstawili 4 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 My już jeździmy od dłuższego czasu Ciepło się ubrać, zamontować podgrzewane manetki i zimno nie straszne. To teraz powiem jak ze strony plecaka to wygląda No tak że tego łapy po kieszeniach w letnich rękawicach pochowane,ale jak się ciepło ubrać to i wiatr nie straszny, w nowym kasku aerodynamika świetna,cóż więcej? Ubierać się ciepło i grubo i się cieszyć lataniem Ewentualnie na postoju grzać ręce o manetki albo o dym z wydechu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 w czwartek to nam nawet kibel podstawili na dellu stawimy w tym roku kebaba :-) i dystrybutor z pb95 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 To pod "samolotem" grilla któryś już raz poproszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) na dellu stawimy w tym roku kebaba :-) i dystrybutor z pb95 Na delu teraz będzie tramwaj to i kebab by się przydał :biggrin: Gorzej bo już na czerwonym sie nie przeleci Ale z tym grillem nie jest głupi pomysł , zebrać ekipę skoczyć gdzieś za miasto na pomarzyć kiełbę zawsze jestem chętny :D Edytowane 28 Lutego 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Na Wycieczkowej zrobimy sobie grilla niedługo już kilka osób chętnych byłoGrilla lub ognicho! Od Skawy się jaram na pomysł ogniska i ciągle nic z tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 na ognicho potrzebne było by dobre miejsce a grilla w sumie można zrobić wszędzie Ja sie pisze jak będzie potrzebna pomoc w ogarnięciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 na ognicho potrzebne było by dobre miejsce a grilla w sumie można zrobić wszędzie Ja sie pisze jak będzie potrzebna pomoc w ogarnięciu Super jakoś w następujących tygodniach coś się ogarnie. Zgadamy się na Priv i ustalimy co i jak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Zapraszam na grilla pod samolotem w czwartek :-D pierwsze 10 kiełb free + ketchup oczywiście:)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 A "majezon" będzie? :> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metro Racing Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 i na pierwszym foto widać tył " BMW " ;-)no baaaa nawet sie załapała dzida porządna fura P.S podeslij mi linki o ktorych rozmawialismy jak mozesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Powtarzam ze nie przypatrzylem sie co to za Auto. Wypraszam sobie : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 A "majezon" będzie? :> musztarda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Od Skawy się jaram na pomysł ogniska 'ognisko' i 'jaranie się' to akurat nienajlepiej wyglądające obok siebie słowa ale pomysł jest dobry, możnaby coś pokombinwać w większym "czwartkowym" gronie 3 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Większym?Tzn? 10-15 osób? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Czwartkowy grill lub ognisko... brzmi ciekawie. Możecie mnie dopisać do listy. Jeżeli będę w Łodzi, to z przyjemnością wpadnę. 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 może jak sie uda to na spokojnie ekipką skoczyć gdzieś na obrzeża miasta rozpalić grila zjeść po kiełbie i bzium do domku :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Odnośnie grilla : https://www.facebook.com/events/774106942675886 Zauważyłem parę dni temu, chociaż wisi od stycznia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Lesiu bo się mało w oczy rzucało w styczniu nie sezon grillowy jeszcze to tak się w oczy nie rzucało ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ktoś dziś sie stawia? Bo nwm czy sie szykować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi