Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My już jeździmy od dłuższego czasu :smile:

Ciepło się ubrać, zamontować podgrzewane manetki i zimno nie straszne.

to ja lepiej bo ja nigdy nie przestałem jeździć tylko po śniegu cięzko na koło :biggrin:

Opublikowano

miałem motor z grzanymi manetkami ale słabo czułem ciepło przez moje  rękawice. Najgorsze   w chłodniejsze dni jest    ze sie nie da   tak  dosłownie ciepło ubrać,  bynajmniej w moim przypadku  za ciasny kombinezon.  

Opublikowano

Ja nie wiem kto by pomyślał że Sezon w tym roku się skończył :biggrin: Bo ja tam latałem cały czas :biggrin:

Opublikowano

Ja odpaliłem motunga jakiś tydzień temu ale w czwarteczek paskudna pogoda była:)

Opublikowano

Ciepło się ubrać, zamontować podgrzewane manetki i zimno nie straszne

a w razie gdyby było jednak zimno zawsze można się wbić do największej puszki która przyjechała na spotkanie  :dance: , tak tylko podrzucam pomysł  :biggrin:

Opublikowano

w czwartek to nam nawet kibel podstawili  :decayed:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

My już jeździmy od dłuższego czasu :smile:

Ciepło się ubrać, zamontować podgrzewane manetki i zimno nie straszne.

To teraz powiem jak ze strony plecaka to wygląda :biggrin:

No tak że tego łapy po kieszeniach w letnich rękawicach pochowane,ale jak się ciepło ubrać to i wiatr nie straszny, w nowym kasku aerodynamika świetna,cóż więcej? Ubierać się ciepło i grubo i się cieszyć lataniem :smile: 

Ewentualnie na postoju grzać ręce o manetki albo o dym z wydechu.

Opublikowano

w czwartek to nam nawet kibel podstawili  :decayed:

na dellu stawimy w tym roku kebaba :-) i dystrybutor z pb95

Opublikowano

To pod "samolotem" grilla któryś już raz poproszę 

Opublikowano (edytowane)

na dellu stawimy w tym roku kebaba :-) i dystrybutor z pb95

Na  delu teraz będzie tramwaj   to i    kebab  by się przydał :biggrin: :biggrin: :biggrin:  Gorzej bo już na czerwonym sie nie  przeleci   

Ale z tym grillem nie jest głupi pomysł  ,  zebrać ekipę skoczyć gdzieś za miasto na pomarzyć kiełbę  zawsze jestem chętny :biggrin: :D 

Edytowane przez LeiTo (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Na Wycieczkowej zrobimy sobie grilla niedługo już kilka osób chętnych było
Grilla lub ognicho! Od Skawy się jaram na pomysł ogniska i ciągle nic z tego.

Opublikowano

na ognicho potrzebne było by  dobre miejsce   a grilla w sumie można zrobić wszędzie    Ja sie pisze  jak  będzie potrzebna pomoc w  ogarnięciu  

Opublikowano

na ognicho potrzebne było by  dobre miejsce   a grilla w sumie można zrobić wszędzie    Ja sie pisze  jak  będzie potrzebna pomoc w  ogarnięciu  

Super jakoś w następujących tygodniach coś się ogarnie. :smile: Zgadamy się na Priv i ustalimy co i jak :smile:

Opublikowano

Zapraszam na grilla pod samolotem w czwartek :-D pierwsze 10 kiełb free :biggrin: + ketchup oczywiście:))

Opublikowano

A "majezon" będzie? :>

Opublikowano

i na pierwszym foto widać tył " BMW " ;-)

no baaaa nawet sie załapała dzida :biggrin: porządna fura :biggrin:

P.S podeslij mi linki o ktorych rozmawialismy jak mozesz :smile:

Opublikowano

Powtarzam ze nie przypatrzylem sie co to za Auto. Wypraszam sobie :

Opublikowano

Od Skawy się jaram na pomysł ogniska

'ognisko' i 'jaranie się' to akurat nienajlepiej wyglądające obok siebie słowa :biggrin: ale pomysł jest dobry, możnaby coś pokombinwać w większym "czwartkowym" gronie :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Czwartkowy grill lub ognisko... brzmi ciekawie. Możecie mnie dopisać do listy. Jeżeli będę w Łodzi, to z przyjemnością wpadnę.

echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc

Opublikowano

może jak sie uda  to  na spokojnie  ekipką  skoczyć gdzieś na obrzeża miasta   rozpalić grila  zjeść po kiełbie   i    bzium do domku :biggrin: :D

Opublikowano

Lesiu bo się mało w oczy rzucało :P w styczniu nie sezon grillowy jeszcze to tak się w oczy nie rzucało ;p

Opublikowano

Ktoś dziś sie stawia? Bo nwm czy sie szykować :biggrin: