boroś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Średnia prędkość 100 km/h, godzina jazdy 200 km/h i godzina pałaszowania 3 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Dobre Boroś. Ale żeby nie przerażać to uzupełnię o fakt, że na czwartkowe spoty podjeżdża cały przedział maszyn i nie zawsze wszyscy jadą zaplanowaną trasą. Także można na miejscu uzgodnić kto gdzie i z kim jedzie i często słychać rzucone hasła "Jedziemy .... kto jedzie". Podczas takiego przelotu prowadzący organizuje z reguły przystanek "spowalniający" peleton aby reszta dogoniła grupę. Choć ogólnie przyjęte jest że pierwsi ruszają "wolnobieżni", a za jakiś czas "odrzutowce" aby zbliżyć moment wspólnego dotarcia do celu i nie ograniczać swoich możliwości to na kilku spotach w których uczestniczyłem nie zaobserwowałem takiej organizacji, raczej po prostu prowadzący zwalnia czekając na resztę. Dlatego należy zachować zasady i między innymi nie wyprzedzać prowadzącego, robić miejsce blokującym skrzyżowania (kiedy po przejeździe peletonu nadganiają wracając na przód grupy), a na końcu zamykający kontrolują czy nikt nie odpadł. Tyle ogólnej teorii Edytowane 18 Stycznia 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Widziałem Was stojących na tym pierwszym zdjęciu - jechałem po przeciwnej stronie puszką do pracy! Ale Wam zazdrościłem! 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maślak1999 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 A spoko , jeszcze raz dzięki za odp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 PIT i jeszcze lataliście tak blisko mnie, nosz kurrde 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nawet na fotki sie załapałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 PIT i jeszcze lataliście tak blisko mnie, nosz kurrde Ja z reguły latam blisko Ciebie bo wychowałem się na Polesiu i moja siostra mieszka w naszym rodzinnym mieszkaniu i na tej posesji trzymam moto. Także jak ruszam to puszką na Polesie ale z Polesia już moto. Ostatnio sobie taką "traskę" wydumałem Karolewska, Włókniarzy, Łagiewnicka, Inflancka, Śmigłego Rydza, Przybyszewskiego, Zakładowa, aleja Ofiar Terroryzmu, Tomaszowska, Kolumny, Rzgowska, Trasa Górna i Jana Pawła II z powrotem. Większość po ładnym asfalcie, trochę fajnych winkli na Łagiewnickiej i trasie Górna jest kilka kilometrów nie liczyłem ale blisko wkoło komina i na Della można w sezonie podjechać. Tylko ja z reguły jadę po 22:30-23 - mały ruch potem już światła wyłączają muza i fajnie się leci . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja sie na dziesiejszego spota pisze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 No kurka pada. Jeśli ktoś ma chęć to napiszcie bo nwm czy się wybierać :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja będę puszką ale w zasadzie mam do Wingsów zamiar wjechać może byś tam Nico podjechał wymienili byśmy opinie na temat interkomu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja niestety pracuję dziś jeszcze w godz 20:00-24:00... zresztą jak pomyślę o ponownym czyszczeniu moto to aż mi się nie chce. Odpuszczam dziś zwłaszcza, że latałem wczoraj 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Też dzisiaj nie dam rady. Pozdrowienia dla "twardzieli" :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Byłem pod samolotem postałem i pojechałem. Wgl to smutłem nikt mnie nie upolował... Husqva odebrana poszalałem zawsze coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Byłem pod samolotem 18:15 goniłem z Ikei, ale nikogo już nie było nie mogłeś do MotorWings wpaść potem tam byłem jak pisałem wcześniej ? Ale i tak twardziel z Ciebie bo nie było przyjemnie taka mżawka zaczęła siąpić, może następnym razem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Komu dziś moto zdechło ok 16,30 na Przybyszewskiego przy Rydza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nie ja ale jak jeszcze śnieg padał to latałem PIT przeczytałem jak wróciłem do domciu sory :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ciebie poznam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 wpada ktos dzis pod "samolot" na faje ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Tak, ale raczej samochodem, nie zdążę po motocykl podjechać i być pod halą na 18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 a to może i mnie się uda puchą co prawda, ale zawsze 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 no ja też prosto z roboty zajade 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ktoś jesxcze jest? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 hej hej , aura prawdopodobnie dopisze w czwartek czas na jakiegoś spota? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Jak nie zadziała prawo Murphiego to powinienem już mieć moto po długiej rozłące i zamierzam cieszyć się nowymi zabawkami także planuję w czwartek się trochę pokręcić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 ehhhh w takim razie będę i ja, w końcu się przysiąde do twojej bestii 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi