Rogal Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A kit! Nam ówiliście mnie, ruszam z Pabianic! Jadę Do trasy górna 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 No i polatane,pozartowane no i wgl dobre mordki. Dzięki za wieczorek ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dzięki dzięki Sorry że się spóźniłem i nie przedstawiłem. To ja byłem tym typem w w niebieskich rekawiczkach 2 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie no rozpoznałem dzięki za sms następnym razem bd miał zapisany numer ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 twardziele chociaż ciepło dzisiaj było nawet. a ja puchą, ech. 2 minuty, ale zawsze coś :D 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Też się spóźniłem i dobrze że udało mi się pogonić za wami i złapać na światłach bo fajnie się latało. Pozdrowienia dla wszystkich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Nie wiem jak wy ale ja byłem w domu po 23:00. Dojechałem na grubej rezerwie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 fotka troszeczkę mało wyraźna, ale jest dowód że są "TWARDZIELE" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 PIT, ale mi frajdę zrobiłeś, jeszcze się nie widziałem od Tyłu Może to nie ten wątek, ale dziś ma być i już jest śliczna pogoda! Niestety do 18 w pracy, ale po 18, na pewno robię rundkę. Więc jeśli ktoś szuka kompana to piszcie. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Fajnie było dzisiaj tez zamierzam pogonić ale niestety o 19 tej muszę być w pracy jakby sprawnie poszło to może jeszcze wieczorkiem się pokręcę po mieście. Ale puki co może w ciągu dnia też jakiś przelot zrobię modlitwy zostały wysłuchane i przyszła WIOSNA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 To we 3 o 19:00? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Piszę się. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Skubani ja dziś brak moto. Miłego latania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 twardziele chociaż ciepło dzisiaj było nawet. a ja puchą, ech. 2 minuty, ale zawsze coś :biggrin: przynajmniej się ugrzałam w Twoim autku,za bardzo wiosną mi zawiało :/ po powrocie 3h pod kołdrą siedziałam i się trzęsłam...ale było warto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) To co bryśki? Lecim ? Jak coś, monitoruję forum do 19:10 a poźnij lecę Dobra, wkręcam Aku i rozgrzewam - 795-580-252 Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maślak1999 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Mam pytanie , czy każdy może przyjechać ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jasne Standardowo jak podjeżdżasz pierwszy raz, wszyscy się patrzą i widzisz w ich spojrzeniach "Kto to kurna jest"...Ale normalnie parkujesz obok, ściągasz kask i do wszystkich mówisz "SIEMA" i włączasz się do rozmowy i dalej już jest GIT 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) To jest tak jak korzystanie z mpk, podjeżdżasz a wszyscy wytykają palcem "patrz nowy podjechał" Edytowane 16 Stycznia 2015 przez boroś (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 hehehe to mnie niebawem to wytykanie czeka a jak w czwartek jedziecie się gdzieś przejechać po spotkaniu to daleko jeździcie? Dużo kilometrów robicie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 hehehe to mnie niebawem to wytykanie czeka Kolego, powytykają nas obu Muszę tylko moto zarejestrować i będzie można latać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Kolego guzik, musisz odkopać kilka-kilkanaście stron do tyłu, to zobaczysz jakie trasy są proponowane. Wcześniej w tym temacie jest podawany plan (trasa, miejsce na szamanko itp), z tego co widziałem (bo nie miałem okazji zbyt często bywać) to trasy w koło komina ale te 100 km bywało robione 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jak i nie więcej! Polecam przejazd z FŁM! XD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maślak1999 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dzięki za odpowiedź 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Długość tras czwartkowych zależy głównie od zachmurzenia i temperatury. Jak jest zimno to 50-60 km, jak średnio ok. 120 a jak ciepło to 150-300. Różnie... ale nie raz bywały czwartki, że przyjechałem zalany i zalewałem drugi raz 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maślak1999 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 A jaka średnia prędkość ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi