AgaJaga Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 ale chętnych aż nie wiem czy hanie z garażu wystawiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 ja wpadam 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 też bym się wybrała dziś, ale moto rozkręcony stoi w garażu też bym się wybrała dziś, ale moto rozkręcony stoi w garażu o tak.... 1 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja o 16:30 wylatuje. Może później się gdzieś stykniemy 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasjanoet160 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jade skuterkiem pewnie tylko ja skuterem będę Czyli spotykamy sie na "aleja politechniki" tak ?? Bo jestem nowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Pod hala sportowa na skorupki Stoimy na parkingu od strony politechniki. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja o 16:30 wylatuje. Może później się gdzieś styknto co ty masz zamiar pchać moto z Radogoszcza pod hale że już wylatujesz o 16,30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 tez wpadne dzis wczesniej coby jeszcze za dnia polatac 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Ja startuje za 30 min z kumplem spod skrzywana na belchatow lub cos podobnego. Edytowane 13 Listopada 2014 przez sovteq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja też dziś zawitam Być może moje ostatnie wspólne chwile z jajeczkiem 2 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 ...jeśli dotrę to tylko...4oo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
house Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 A ja dzisiaj inauguracje pod hala zaliczę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jestem obecny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Może też wpadnę , w sumie będzie to mój II raz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 fajnie było, dzieki 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dzięki za fajną , krótką traskę było mega 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Takie tam foteczki. Do następnego! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Panowie i Panie, dzięki za mile spędzony wieczór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. szerszung Opublikowano 14 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja również dziękuję za pierwszy wypad a w szczególności dla zamykającego, że nie zostawił mnie najwolniejszego w "peletonie". Małe doświadczenie plus ciągle parujące okulary trochę utrudniały jazdę (prawie bliskie spotkanie z krawężnikiem dodatkowo ostudziły moje zapędy ). Wrażenia super ale wydaję mi się, że gdyby późniejsza jazda poza miastem była trochę wolniejsza to byłoby jeszcze fajniej i wszyscy by dojechali. Zdaję sobie sprawę, że dla większości i tak było to tempo spacerowe. Nie mniej jednak jeszcze raz dziękuję. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Okulary parowały bo prędkość była za mała A tak poważniej nie ma co szaleć. Jak się nie czujesz to nic na siłe, też do celu dojedziesz. Co najwyżej wrócisz głodny 3 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Takie tam foteczki. Do następnego! trochę Was tam było jak na tą pogodę to tłum :_) LwG:_) 1 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Znalazłam dziś w świetle dziennym arcydzieło wyrysowane paluchem na wydechu mojej Kawki!... kosmaty, czy chciałbyś mi o czymś powiedzieć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Yyyy nieee, co zlego to nie ja 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Gleba mówiłem ci to 3 razy na dellu że masz piękne LOVE na kominie ale ty wpatrzona w Kosmatego hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Gleba napis był love tomek hhiii był dziargany na twoich oczach hihihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi