Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi Konrad-Michał czy jak tam cie zowią  twoja wymowa jest raczej bliżej Koziej Wólki niż Łodzi i żebyś nie przyjeżdżał więcej  przynajmniej nie na 20 :biggrin:

Opublikowano

"Normalnie Panie cała masa ludzi była - Tłok i Ścisk...."  :hihi:

P.S. w przyszły czwartek podobno ładna pogoda będzie

Opublikowano

no i 5 zł za parking.. kurczę, od 10 lat płatny przecież  :decayed:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

no wczoraj jakiś facet wyskoczył do nas że parking płatny.. :biggrin: nie martw się, nikt nie zapłacił, i płacił nie będzie 

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Nie ważne ile osób było ...

... część za obiektywem :biggrin: się schowała...

Było miło sympatycznie i ciepło na "duchach" bo do około picno jak licho  :smile:

Opublikowano

Siemka.

Dzieje się coś dzisiaj? Ktoś przyjeżdża na moto czy może zlot puszek?

Opublikowano

Ja sie pojawie puszka.. Bo moto nie na chodzie, ale podejrzewam, ze kilka 2oo moze sie pojawic :smile:

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Ja będę na moto tak od 18:00 do 19:00...

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

No cóż.. ja wczoraj poleciałem na moto do Strykowa i dzisiaj po 9 rano wróciłem.. trochę było zimnawo, ale im bliżej miasta, tym cieplej, więc na pewno się dziś pojawię i to nie puszką.. :biggrin:

Opublikowano

powinienem się pojawić oczywiście na moto max 17 o 18 czy 19 to juz kołowanie na garaż hahaha 

Opublikowano

Jestem na moto w pracy to czemu by i nie podjechać na zlocik w kombiaku na pewno będzie cieplej :P

www.szpiegowskie.com.pl

Opublikowano

na 18 jest czy wcześniej bo się pogubiłem.

Opublikowano

Będę o 18 puchą. Ostatnia szansa na przekazanie szczoteczek i past do zębów na akcję :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

fajnie było zobaczyć wasze mordki, było wesolo, aaa i oczywiście jak mógłbym zapomnieć o naszej kochanej Glebie, skarbie brawo 9:0 dla motuuuunga :P tak wiem że miałem nie mówić ale jeszcze przez 10 min stałem i sie lałem  :P  :decayed:  :riding:

a na przyszły sezon jak nie obniżysz go albo nie wymienisz na coś mniejszego to ci dla własnego bezpieczeństwa spale to moto  :biggrin:

Opublikowano

i oczywiście jak mógłbym zapomnieć o naszej kochanej Glebie, skarbie brawo 9:0 dla motuuuunga

Tomek opowiadaj nie było mi danę tym razem tego zobaczyć hehehe

Opublikowano

fajnie było zobaczyć wasze mordki, było wesolo, aaa i oczywiście jak mógłbym zapomnieć o naszej kochanej Glebie, skarbie brawo 9:0 dla motuuuunga :P tak wiem że miałem nie mówić ale jeszcze przez 10 min stałem i sie lałem  :P  :decayed:  :riding:

a na przyszły sezon jak nie obniżysz go albo nie wymienisz na coś mniejszego to ci dla własnego bezpieczeństwa spale to moto  :biggrin:

kosmaty! FOCH!...pozwól że się nie wypowiem w temacie.

Zawsze jak stoisz i się gapisz tak się dzieje.

A jak już sobie żartujemy był taki demotywator- "Nie pytaj!Pomusz" (tak,przez "sz",żeby nikt elokwentny się nie doczepił)

Tomek opowiadaj nie było mi danę tym razem tego zobaczyć hehehe

tomahouk -przestane przyjeżdżać...poważnie.Gleba się obraziła!

Opublikowano

oj tam oj tam, grunt że byłem na miejscu i mogłem pomóc, 

kosmaty! FOCH
namówiłaś mnie  :decayed:
Opublikowano

Mam lepszy pomysł... Zróbmy zrzutkę i dorzućmy Glebie na gmole :biggrin: Hahah nie fochuj się ;) :*

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

Opublikowano

Mam lepszy pomysł... Zróbmy zrzutkę i dorzućmy Glebie na gmole :biggrin: Hahah nie fochuj się ;) :*

I Ty Brutusie :sad2:

Opublikowano

Ja to tylko z myślą o Twoim bezpieczeństwie i oczywiście o kosztach malowania :P Tak z czystego serduszka :biggrin: hehe ;) Nie smuć się, zdarza się najlepszym ;) Z resztą ja jestem tego najlepszym przykładem hahahaha :biggrin:

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."