Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Konrad - Michał Opublikowano 24 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jo byłym po 20... Wincej nie byde pszyjeszczoł bo dryntfo. Stołem som jak kołek... 5 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Drogi Konrad-Michał czy jak tam cie zowią twoja wymowa jest raczej bliżej Koziej Wólki niż Łodzi i żebyś nie przyjeżdżał więcej przynajmniej nie na 20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzychoslav Opublikowano 24 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 wczorajsi twardziele 6 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 "Normalnie Panie cała masa ludzi była - Tłok i Ścisk...." P.S. w przyszły czwartek podobno ładna pogoda będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 no i 5 zł za parking.. kurczę, od 10 lat płatny przecież 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 trzeba płacić za postój pod Halą? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 no wczoraj jakiś facet wyskoczył do nas że parking płatny.. nie martw się, nikt nie zapłacił, i płacił nie będzie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek71 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nie ważne ile osób było ... ... część za obiektywem się schowała... Było miło sympatycznie i ciepło na "duchach" bo do około picno jak licho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Siemka. Dzieje się coś dzisiaj? Ktoś przyjeżdża na moto czy może zlot puszek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ja sie pojawie puszka.. Bo moto nie na chodzie, ale podejrzewam, ze kilka 2oo moze sie pojawic 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ja będę na moto tak od 18:00 do 19:00... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 No cóż.. ja wczoraj poleciałem na moto do Strykowa i dzisiaj po 9 rano wróciłem.. trochę było zimnawo, ale im bliżej miasta, tym cieplej, więc na pewno się dziś pojawię i to nie puszką.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 powinienem się pojawić oczywiście na moto max 17 o 18 czy 19 to juz kołowanie na garaż hahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Może i ja wpadnę ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jestem na moto w pracy to czemu by i nie podjechać na zlocik w kombiaku na pewno będzie cieplej 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 na 18 jest czy wcześniej bo się pogubiłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Na 18, ja będę chwilę po. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Będę o 18 puchą. Ostatnia szansa na przekazanie szczoteczek i past do zębów na akcję 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 fajnie było zobaczyć wasze mordki, było wesolo, aaa i oczywiście jak mógłbym zapomnieć o naszej kochanej Glebie, skarbie brawo 9:0 dla motuuuunga tak wiem że miałem nie mówić ale jeszcze przez 10 min stałem i sie lałem a na przyszły sezon jak nie obniżysz go albo nie wymienisz na coś mniejszego to ci dla własnego bezpieczeństwa spale to moto 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 i oczywiście jak mógłbym zapomnieć o naszej kochanej Glebie, skarbie brawo 9:0 dla motuuuunga Tomek opowiadaj nie było mi danę tym razem tego zobaczyć hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 fajnie było zobaczyć wasze mordki, było wesolo, aaa i oczywiście jak mógłbym zapomnieć o naszej kochanej Glebie, skarbie brawo 9:0 dla motuuuunga tak wiem że miałem nie mówić ale jeszcze przez 10 min stałem i sie lałem a na przyszły sezon jak nie obniżysz go albo nie wymienisz na coś mniejszego to ci dla własnego bezpieczeństwa spale to moto kosmaty! FOCH!...pozwól że się nie wypowiem w temacie. Zawsze jak stoisz i się gapisz tak się dzieje. A jak już sobie żartujemy był taki demotywator- "Nie pytaj!Pomusz" (tak,przez "sz",żeby nikt elokwentny się nie doczepił) Tomek opowiadaj nie było mi danę tym razem tego zobaczyć hehehe tomahouk -przestane przyjeżdżać...poważnie.Gleba się obraziła! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 oj tam oj tam, grunt że byłem na miejscu i mogłem pomóc, kosmaty! FOCH namówiłaś mnie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mam lepszy pomysł... Zróbmy zrzutkę i dorzućmy Glebie na gmole Hahah nie fochuj się :* 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mam lepszy pomysł... Zróbmy zrzutkę i dorzućmy Glebie na gmole Hahah nie fochuj się :* I Ty Brutusie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ja to tylko z myślą o Twoim bezpieczeństwie i oczywiście o kosztach malowania Tak z czystego serduszka hehe Nie smuć się, zdarza się najlepszym Z resztą ja jestem tego najlepszym przykładem hahahaha 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi