Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym wpadł ale bez motocykla :biggrin: 1 raz. niestety nie wziąłem ze sobą do łodzi:(

Opublikowano

Dzieki za spotkanko :-) fajnie bylo was zobaczyc :-)

Opublikowano

Dzięki za dzisiejszą wycieczkę było mega  :riding:

Opublikowano

Przyłączam się do podziękowań za wspólnie spędzony czas choć dzisiaj akurat swoimi ścieżkami trochę latałem ale kotlet chłopa zaliczony - mega wypas.

Opublikowano

Oj Aidekk, Aidekk :-D słyszałam. ... choć mnie wczoraj nie było :-P ha ha ha :-D

"Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"

Opublikowano

Czerwona kurtka, czerwone ombre i co najważniejsze .....tyłek J.Lo :-D hmmm a wczoraj czegoś najważniejszego bo mianowicie tego właśnie tyłka zabrakło :-P zasmuciłeś mnie ;-)......

"Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"

Opublikowano

A co, jak podrywać to nie pier*olić się tylko z grubej rury. Marti, koleżanka Paulina, jako że dostała klapsa niezasłużenie a Ty jesteś prawowitą jego dziedziczką... zobowiązuje Ci się go zwrócić :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

To tego klapsa zwrócę ja :P jako że Paulina przyjechała ze mną :P

qxK0W5f.jpg

Opublikowano (edytowane)

Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 18

https://goo.gl/maps/wroJg

Długość 74 km

Prowadzący grupę - Sobek Yamaha R1 czarna

Skrzydłowy - Kosmaty Kawaski ZX6 636 zielona

Zamykający grupę - Tomahouk Suzuki GSX-R biało niebieska

Miejscówka na jedzenie :

http://wemlynie.pl/tuszyn/

Tuszyn ul. Starościańska 1

PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM

Teraz kilka zasad dla jadących w grupie:

(ostatnie wydarzenia czwartkowe zmusiły do umieszczenia tych informacji)

- nie wyprzedzamy prowadzącego

- nie wyprzedzamy z prawej strony

- jedziemy na zakładkę

- wcześniejsze zasygnalizowanie zmiany toru  jazdy

- uprzedzamy przed ewentualną chęcią odłączenia się od grupy

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Warto jeszcze sygnalizować każdą zmianę toru jazdy  ;)

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

Tomahuk wybieram Cię na prezydenta, plan działania konkretny i tak to można latać. :biggrin:  :hihi:  ;)

Opublikowano

Można wpaść zobaczyć wasze maszyny? :biggrin:

weź kwiaty dla Prezesa :biggrin:

Aidekk: koniecznie czerwone róże - będą pasować do koloru Daytony :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

flm_1413449305__szczotka_fb_tlo.png

"Kup pan szczotkę” to akcja, która polega na zbiórce szczoteczek i past do zębów, które wolontariusz fundacji, stomatolog Krzysztof Gniazdowski, zawiezie jesienią do Kamerunu. Udaje się on tam już po raz drugi, by przez 2 miesiące leczyć zęby najuboższym mieszkańcom tego kraju.

W każdy czwartek października 2014, będziemy prowadzić zbiórkę pod Halą Sportową w Łodzi o godzinie 18.00 (w miejscu czwartkowych, motocyklowych spotkań). Zachęcamy do udziału nie tylko motocyklistów!

Wydarzenie na Facebooku tutaj

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

flm_1413449305__szczotka_fb_tlo.png

"Kup pan szczotkę” to akcja, która polega na zbiórce szczoteczek i past do zębów, które wolontariusz fundacji, stomatolog Krzysztof Gniazdowski, zawiezie jesienią do Kamerunu. Udaje się on tam już po raz drugi, by przez 2 miesiące leczyć zęby najuboższym mieszkańcom tego kraju.

W każdy czwartek października 2014, będziemy prowadzić zbiórkę pod Halą Sportową w Łodzi o godzinie 18.00 (w miejscu czwartkowych, motocyklowych spotkań). Zachęcamy do udziału nie tylko motocyklistów!

Wydarzenie na Facebooku tutaj

hehe moja branża;_) chętnie wesprę akcję ,tylko, że ja dziś kończę robotę o 21 :-p w następny czwartek o 19. :-p

jest gdzieś miejsce gdzie to można przekazać ? a ten lekarz gdzie ma gabinet? 

pozdr;_)

speed means freedom of your soul :-)