Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DO zobaczenia, pogoda jest to i pojeździć można :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Pogoda super. Jak uda mi się zerwać z roboty to też podjadę. :riding:

Opublikowano

Dzięki za współną kolację w K2. Pozdrawiam

Opublikowano

super widzieć tyle moto ,niestety nie mogłem lecieć w traskę ale może następnym razem :biggrin: ,niestety przeze mnie zwaliła się policja (chyba dlatego że odrzuciłem propozycję zestresowanej kobiety :hihi: )ale uśmiech na twarzy i pouczenie było wystarczające :smile: chciałem tę kobietę przeprosić małym łututututu ale ją wcięło.

TO ZŁA KOBIETA BYŁA...... :biggrin:

Opublikowano

Podziękować super fajnej ekipie za wspólne oglądanie 2 setów siatki Polska : Rosja w pizzerii w Szadku :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

podziękować za wspólne latanie;_))

speed means freedom of your soul :-)

Opublikowano

Pogoda super, maszyn sporo, MO wyrozumiałe, latanie do Szadku udane, mecz wygrany - czego chcieć więcej?  :smile:

Opublikowano

W przyszłym sezonie będę musiał się rozejrzeć za większym motocyklem, bo na tym mam problem, żeby was dogonić.

Wyjazd świetny, a pizza w Szadku smaczna.

echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc

Opublikowano

Chlopaki bardzo lubie z Wami latac! I wczoraj ladne tempo mielismy. I like it :smile:

„Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”

Opublikowano

Fajnie macie i nikt nie odwiedzi pracujących :P k**wa ZAZDROSZCZĘ  !!! Chyba zmienię pracę :P

Opublikowano

pracoholik:-p hehe Zdunek ja chociaż czwartków bronię :_))) żeby mieć chwilkę na moto :_)))

Opublikowano

widać, że w czwartek ma być ładna pogoda...to znaczy bez deszczu:-p bo temperatura nas nie rozpieszcza...

może jakiś kierunek na Płock ..na ten most ;_) nigdy nie byłam, podobno fajny widok :_)

pozdrawiam;_)

Opublikowano

pracoholicy;_)) hehe ok ja też sporo za...lam , ale na moto jest ciut czasu :_)))

Opublikowano

ja tam chciałbym ze dwie ciuty

Opublikowano

patrząc na prognozę pogody od 16... ma zacząć padać ...jak na złość :_(    :blink:  :wacko:

Opublikowano

Ja dziś z pewnością odpuszczam :P

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

Opublikowano

chyba pogoda nie pozwoli mi na dzisiejszą obecność ale miłego spotkania tym co będą.

Opublikowano

teraz przesuneli opady na 20, moze cos z tego bedzie

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png