nowicjuszka Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 no wiesz ja to wczoraj latałam:_)) z rana to 4oo ale po pracy na zajęcia to już na 2oo się przesiadłam... :_)) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
easyR Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Pierwszy raz zameldowałem się na czwartkowym spodkaniu i pojechałem z wami polatać. Napiszę krótko, było za....ście oby takich wypadów więcej. Następnym razem proponuje dłuższy wypad i trochę wcześniej. A tak z ciekawostek: gadał do mnie wczoraj szlaban , coś że blokuje itp., i jak wracałem przed wjazdem na dąbrowskiego jakieś 20m przedemną przebiegła mała sarna. Zawsze masz wybór przejechać przed nią lub za nią A z ciekawostek Ci powiem, że kiedyś mały jeleń uderzył mi w bok auta. I co w takim przypadku... Jak bym jechał szybciej, bym zdążył, jak wolniej walnął bym przodem.... Wiesz, wsiadając na 2 koła podejmujesz ryzyko a przeznaczenia nie oszukasz. Osobiście na moto miałem wypadek, jak jechałem wolno, wyjechał mi gość z parkingu. Od tego czasu nie popełniam już tego błędu, ale jak widzę kogoś z boku, zawsze zwalniam tak abym mógł się zatrzymać. p.s. Mam nadzieje, że rozwinie się dalej ciekawa dyskusja w tym temacie. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Widzę, że niema chętnych do zaproponowania trasy na dziś, to wrzucę coś od Siebie: Łódź - Koluszki przez Justynów - Tomaszów - Kruszów przez Wolbórz https://goo.gl/maps/eoTnX Jedzonko proponuje w Tomaszowie Jest fajna Pizzeria z dużym zasobem ludzi i MC Donalds dla tych co wolą na szybko. Jak są chętni mogę prowadzić pielgrzymkę. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane 11 Września 2014 przez easyR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Trasa nie jest proponowana z uwagi na warunki pogodowe jakie maja być w godz popołudniowych (meto pokazuje deszcz) Jeżeli okaże się inaczej zawsze można ustalić wszystko na miejscu wstępnie zostaje latanie w koło komina AMEN 2 Cytuj
Aidekk Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 A ja zrobiłbym jakąś traskę, latanie McDonalds->Dell->Parapet mam objeżdżone do porzygania 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
easyR Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Witaj Aiduś. ja propozycję dałem, reszta w waszych rekach. Ja tam kurtkę przeciwdeszczową mam 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Z cukru nie jestem, jak zmoknę to zmoknę... zresztą jeździłeś ze mną to wiesz jak jest 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
nowicjuszka Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 JA PODJADĘ CZEMU NIE NAWET JAK PADAĆ BĘDZIE TYLKO Z PARASOLKĄ :-P HEHE A TRASKA W DESZCZ TO ODPADA BO LUDZI Z ROWU BĘDZIE TRZEBA ŚCIĄGAĆ :-P DO MIŁEGO ;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
easyR Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Z całym szacunkiem ale zrobiłem w tym roku ponad 500km w deszczu i jakoś żyję a prędkość nie spadała poniżej 130 km/h. Kwestia opon, umiejętności no i zdrowego rozsądku. 1 Cytuj
Sebas Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Hej. (sorki za lekki offtop)Pisałem o tym w odpowiednim dziale, ale że w ostatniej chwili bo do końca nie było wszystko jasne to piszę też tutaj. Mieliśmy być dzisiaj na spocie i zagadać ale niestety musimy jechać do kościoła na podpisanie papierów. Będzie młodym i mnie bardzo miło jak się pojawicie. Motocyklowa obstawa to od kiedy śmiga moto było jego motocyklowe marzenie. Z góry wielkie dzięki, więcej info w temacie:http://motocykle-lodz.pl/topic/8027-obstawa-ślubu-daniela-i-gosi-12092014-łagiewniki/ LWG Edytowane 11 Września 2014 przez Sebas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 ja w deszcz też śmigałam spokojnie...w końcu do nieustraszonych należę:-p hehe ale większa przyjemność z jazdy jest wówczas jak pogoda dopisze :_) a opony to fakt muszę zmienić, bo za twarde są...i słabo hamują... na koniec sezonu kapcia się spali ;_) 1 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
easyR Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 I to rozumiem Moja poszła z dymem w Łęczycy i jest zdecydowanie lepiej jak coś na środku prócz gładkiej gumy jest 0 Cytuj
Ramona Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 no co Ty na slikach się dopiero lata 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”
Sobek Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Na parapecie jest ostre trzepanko;p. Wiec nie polecam przez jakis czas tego miejsca. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
nowicjuszka Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 no niestety mandaty piszą...ale w sumie to była kwestia czasu bo zakazy łamiemy tam wjeżdżając :-p 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Ramona Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 pogoda dziś to jednak raczej na wyskoczenie na piwo do pubu niż na trasę może dziś taka forma spotkania? 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”
nowicjuszka Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 jestem zaaa;_) spotkanie ok. 19. i kierunek picie;-) dobre:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Ramona Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 To chyba od razu najlepiej ustalic miejsce i spotkac sie na miescie jacys chetni jeszcze? 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”
nowicjuszka Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 tak pare osób się znajdzie:_)) podjedziemy ok.19 :_) zobaczymy ile nas się zbierze;_) do miłego :_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Ramona Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 To dla tych, ktorym nie chcialo sie ruszyc na spot a maja ochote na piwo i bilarda to idziemy do Frame o 20:00 to jest na Brzeznej, zaraz przy Piotrkowskiej. Wszyscy mile widziani . 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”
nowicjuszka Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 wybierałam się i nie dojechałam ... już pod silverem byłam i musiałam zrobić nawrotke ... ale następnym razem nadrobię zaległości ;_)) może w next czwarteczek będzie lepsza pogoda;_) pozdrowionka;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
MT-03 777 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Jedziemy gdzieś jutro? 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) A czy jutro jest czwartkowy spot , bo chyba tematy pomyliłaś Edytowane 13 Września 2014 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 19 Długość 94 km https://goo.gl/maps/m5Q9q Miejscówa na jedzonko http://www.pizzeria-k2.pl/szadek SzadekRynek 1 PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM Edytowane 16 Września 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2014 :-) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Sobek Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Ja gdzieś będę Was szukał bo ok 20 wyjdę dopiero z roboty:( 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
Rekomendowane odpowiedzi