Zdunek22 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 WTF !!! Nie zaglądałem przez dwa dni i takie dzieje tutaj Kolego szybkiego powrotu do zdrowia życzę co do reszty dziwnych tematów to nawet nie chce mi się czytać i komentować Aha no i pytanko czy jutro jest jakaś trasa zaplanowana ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Andrzej, wracaj do zdrowia tylko juz nie glebuj, szkoda 2oo 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Życzę Ci dużo sił, i szybkiego powrotu do zdrowia... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 WTF !!! Nie zaglądałem przez dwa dni i takie dzieje tutaj Kolego szybkiego powrotu do zdrowia życzę co do reszty dziwnych tematów to nawet nie chce mi się czytać i komentować Aha no i pytanko czy jutro jest jakaś trasa zaplanowana ?? Ja to myśle do Chorwacji na placka i do domu ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Dla kolegi zdrówka to raz a dwa może w końcu zjawię się w czwartek i oprócz Aidkka was wszystkich poznam. PIONA 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Jeśli zebranie w szkole się zbytnio nie przeciągnie to podjadę pod halę jutro... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Jeśli zebranie w szkole się zbytnio nie przeciągnie to podjadę pod halę jutro... właśnie, zebranie w szkole ... mam nadzieję, że i u mnie się nie przeciągnie, bo szkoda by było nie podjechać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ja jutro poraz pierwszy zawitam pod hale na moto, mam nadzieje że nie macie jakiś specjalnych zadań dla świerzaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Pamiętaj o kwiatach dla Prezesa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Dla kolegi zdrówka to raz a dwa może w końcu zjawię się w czwartek i oprócz Aidkka was wszystkich poznam. PIONA Czas najwyższy poznać wszystkich:) Ja jutro poraz pierwszy zawitam pod hale na moto, mam nadzieje że nie macie jakiś specjalnych zadań dla świerzaków To się okaże:) zależy.... Pamiętaj o kwiatach dla Prezesa hehe no i dla kobiet po cukierasu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Kurde kwiaty, cukierasy, nie wiem jak sie z tym zabiore. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ja to myśle do Chorwacji na placka i do domu ;-) a ta Chorwacja gdzieś blisko Łodzi zlokalizowana:_) hehe Kurde kwiaty, cukierasy, nie wiem jak sie z tym zabiore. hehe z lawetą :-p 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 19 Długość 85,1 km https://goo.gl/maps/1R1TW Miejscówa na jedzonko http://www.strzelna.pl/index.php KARCZMA STRZELNAStrzelna 21 A95-047 Jeżów PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM Edytowane 4 Września 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Piszem sie na traske... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jestem 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Może być Ja to myśle do Chorwacji na placka i do domu ;-)Ja się piszę - fajne winkle są po drodze;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jak nie będę w robocie to może dzisiaj też zajadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jednak dziś nie dotrę, chyba że dopiero na della koło 21:30-22, na tak zwaną chwilę. Do zobaczenia następnym razem. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Będziem 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Bede:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Fajna trasa na 85% będę albo dołączę w trasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 do zobaczenia :_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No i w końcu ja też dotrę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Miło bylo zobaczyć znajome jak i nowe motomordki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Mimo, że tylko do Brzezin dzięki za spotkanie i no fajnie było w końcu was poznać. Elo 2 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi