Aidekk Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 latajcie dalej od dołów bo jak siedzę w robocie i "Was" słyszę to aż ŻAL pośladki ściska:P To chyba dobrze, że ściska. Facet powinien mieć poślady mocno zaciśnięte no chyba najwyższa pora dołączyć do cotygodniowych spotkań Zapraszamy 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
achmed Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 Popieram suchego i tomahouka. Miejsce ustalone wiekszoscia 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200
mundurowy88 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 o której godz w ten czwartek ? 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 Popieram suchego i tomahouka. Miejsce ustalone wiekszoscia w sumie?! ale chyba większością na zlocie "partii" FŁM nie to bym miał coś do miejsca bo z pracy to będę miał z 4 min, poza tym w tamtym roku to z 2/3 razy byłem pod centralem, bo jak słyszę hasło "jedziemy do karczmy" to mi się odbija... ale kolega Soltys ma sporo racji, w przypadku imprez masowych to tam we czwartek o 19 ani jednego moto nie wpuszczą i dopiero będzie... Tak czy inaczej do zobaczenia na nowej miejscówce... 0 Cytuj
JaRoD Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 o której godz w ten czwartek ? Ze względu na szybko spadające temperatury pod wieczór zapewne około 17:00 2 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
kosmaty Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 w przypadku imprez masowych to tam we czwartek o 19 ani jednego moto nie wpuszczą a widziałeś impreze masową robioną w czwartek, chyba się jeszcze tam nie zdażyło, poza tym to jest tak ogromny parking ze na pewno da rade a jak nie to rzut beretem mamy na Real-a 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
elfeti Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 13 do 16.03 jedne targi, potem 27-29.03 kolejne... więc raczej będzie tam tłoczno, plus jakieś barierki, ekierki i inne... co prawda w hali obok ale z tego co pamiętam wszystkie parkingi wtedy są zajęte więc będziemy zdobywać skille w jeździe slalomem... 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 elfeti nie dramatyzuj dopiero zaczynamy sezon jak miejscówka się nie sprawdzi to później będziemy się martwić , a na razie to był pierwszy czwartek i z tego co wiem dramatu nie było 4 Cytuj
Scyzer Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 Póki Bangla nie ma co sobie głowy zawracać..jak przestanie to pomyślimy 1 Cytuj
Soltys Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) miejsce jest ustalone na parking targów łódzkich ale przy łódzkich targach było by OK gdybyśmy spotykali sie od Pn do Śr, ale czwartki jak już kolega pisał przykłady: 13 do 16.03 jedne targi, potem 27-29.03 kolejne a to też jest parking prywatny tymczasem podyskutujmy, zapodajmy propozycje od tego jest chyba forum? myślę ze jak stanie nawet 100 motocykli na parkingu marketu poprawnie zaparkowanych nikt nam uwagi nie zwróci i nikt nie wygoni bo jakim prawem? no chyba ze będziemy tam ognisko palić ktoś kiedyś próbował? bo widziałem zloty na M1 aut i nikt ich nie wyganiał, ale jak już wcześniej pisałem M1 jest na uboczu gdybyśmy spotykali się na parkingu Real'a na Jana Pawła https://maps.google.pl/maps?ll=51.750338,19.437749&spn=0.002162,0.005681&t=h&z=18 tamta część parkingu w oddali od wejść jest zajęta chyba tylko przed Bożym narodzeniem i w weekendy, a spotkania są czwartkowe więc na parkingu raczej puchy o tej porze. Piszcie co o tym sądzicie ewentualnie jakieś inne propozycje, jak się miejsce przy hali targowej nie sprawdzi będzie jakaś alternatywa (bo temat "Propozycje Miejsc Spotkan Czwartkowych Na Sezon 2014" już jest zamknięty) Edytowane 26 Lutego 2014 przez Soltys (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sovteq Opublikowano 26 Lutego 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) miejsce jest ustalone na parking targów łódzkich ale przy łódzkich targach było by OK gdybyśmy spotykali sie od Pn do Śr, ale czwartki jak już kolega pisał przykłady: tymczasem podyskutujmy, zapodajmy propozycje od tego jest chyba forum? myślę ze jak stanie nawet 100 motocykli na parkingu marketu poprawnie zaparkowanych nikt nam uwagi nie zwróci i nikt nie wygoni bo jakim prawem? no chyba ze będziemy tam ognisko palić ktoś kiedyś próbował? bo widziałem zloty na M1 aut i nikt ich nie wyganiał, ale jak już wcześniej pisałem M1 jest na uboczu gdybyśmy spotykali się na parkingu Real'a na Jana Pawła https://maps.google.pl/maps?ll=51.750338,19.437749&spn=0.002162,0.005681&t=h&z=18 tamta część parkingu jest zajęta chyba tylko przed Bożym narodzeniem i w weekendy, a spotkania są czwartkowe więc na parkingu raczej puchy o tej porze Sołtys, z całym szacunkiem dla Ciebie, ale dyskusja o wyborze miejsca już się toczyła na tym forum TUTAJ i zapadła decyzja o tym, że będziemy się spotykać na parkingu przy Politechniki. Także żadnej kolejnej dyskusji nie zamierzamy w tym temacie prowadzić dopóki się coś nieprzewidzianego nie wydarzy. Edytowane 26 Lutego 2014 przez sovteq (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Honda
Soltys Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Sołtys, z całym szacunkiem dla Ciebie, ale dyskusja o wyborze miejsca już się toczyła na tym forum TUTAJ i zapadła decyzja o tym, że będziemy się spotykać na parkingu przy Politechniki. Także żadnej kolejnej dyskusji nie zamierzamy w tym temacie prowadzić dopóki się coś nieprzewidzianego nie wydarzy chyba faktycznie urwałem się jak filip z choinki trzeba poczekać do targów, jak się okaże że nie wpuszczą to się będzie myśleć Edytowane 26 Lutego 2014 przez Soltys (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Sobek Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 No to o ktorej sie widzimy jutro? Ja moge byc najwczesniej ok 17:30. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
Konrad - Michał Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 Ja specjalnie się urywam godzinkę wcześniej w pracy żeby wyrobić się na 17 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
Kapsel Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Będę tylko mówie że pierwsze klika lub kilkanaście osób jak będzie chciało to będę miał domowe smakołyki na tłusty czwartek Edytowane 26 Lutego 2014 przez Kapsel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Aidekk Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 Będę tylko mówie że pierwsze klika lub kilka naście osób jak będzie chciało to będę miał domo smakołyki na tłusty czwartek Jaka promocja! Żeby Ci 50 osób nie przyjechało... ja na pewno będę koło 17:00. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Kapsel Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 hehe będę mial może ze 20 tylko to nie będą jak ze sklepu tylko takie nie typowe 0 Cytuj
bułgar Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 Heh, szkoda, że mnie nie będzie, a i nadal "zimuje" moto, ale już niedługo się to zmieni.. 1 Cytuj
Piotr Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 mnie tym razem też nie będzie, nie pasuje mi termin 0 Cytuj
mundurowy88 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 ja swoją wizytę też muszę przełożyć do kolejnego czwartku - praca się kłania 0 Cytuj
Dominikf6 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 Ja się prawdopodobnie pojawię. 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) ja bede na 100% także Kapsel trzymaj mi pączucha tudzież faworka Edytowane 26 Lutego 2014 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
mundurowy88 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 a nie chcecie mi pączuszka do więzienia przywieźć ? 0 Cytuj
sovteq Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 a nie chcecie mi pączuszka do więzienia przywieźć ? To teraz tam nawet internet mają? 1 Cytuj Honda
Rekomendowane odpowiedzi