Lusia Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 hmm w łodzi to nie wiem czy taki jest do Radomia możemy jechać rowerzyści są bardzo pomocni mnie kiedyś też ratował rowerzysta jak się wywaliłam ale chłopaki, którzy koło nas stali na ścigach, jak się rzucili jak się dowiedzieli, że leżysz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Czyli z tym cytatem to zbieg okoliczności... Oby się nie powtórzył! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Heh wlasnie widzialam jak szybko podjechali milo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 ale chłopaki, którzy koło nas stali na ścigach, jak się rzucili jak się dowiedzieli, że leżyszTypowe, laski na motorze to panowie lecą jak psy na szynkę 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Typowe, laski na motorze to panowie lecą jak psy na szynkę Jak bys tam byl to sam bys pobiegl tzn podjechal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja lubie jak dziewczyny jezdza z nami na motocyklach:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jak bys tam byl to sam bys pobiegl tzn podjechal Eeeeeee Aidekk prowadził grupę do Łowicza 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Pizza łowicka wyśmienita... łódzkie się chowają.... 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jak bys tam byl to sam bys pobiegl tzn podjechalZawsze można sobie gdybać Ale mnie nie było bo jak Jarod napisał: Eeeeeee Aidekk prowadził grupę do Łowicza 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Oj to przeciez zarty byly 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Mam nadzieje że pogoda nie popsuje planów . Trasa na czwartek 07-08-2014 spotykamy się o godz. 19 Długość 134 km https://goo.gl/maps/ocwyI PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jedzcie dalej za Rossoszyce dwa kilometry w strone Warty to sobie na lotnisku przerwę na szluga zrobicie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jedzcie dalej za Rossoszyce dwa kilometry w strone Warty to sobie na lotnisku przerwę na szluga zrobicie Tak to dobre miejsce na przystanek, ale uczulam przed parkingiem jest las i uwaga tam na sarenki ;-)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Tak to dobre miejsce na przystanek, ale uczulam przed parkingiem jest las i uwaga tam na sarenki ;-)) Sarenki 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 To nie sarenki, to klempy " laśka trzysta śex pindziesiont, śex na d*pa osimdziesiont " kiedyś mi taka jedna oferowała swój cennik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Chętnie bym się dołączył do tej traski ale obawiam się że możecie mnie klnąć po drodze :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 fajna traska jak złożę moto, to pojadę tylko bez zapierdzielania 200 na godzinę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 A ja podjade na pare minut, ale w trase odpadam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 ja niestety nawet nie podjadę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sebol Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dzisiaj na spocik pierwszy raz zabieram na plecaczek swoją żonkę ,obiecałem spokojną jazdę ,teraz nie wiem jak powiedzieć że żartowałem . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ale pierwszy raz na spocik czy pierwszy raz na plecaczek ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skucha Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 07-08-2014 spotykamy się o godz. 19 Długość 134 km Czy spotkanie o 19 jest na Placu Wolności, tak jak wskazuje mapa, czy w jakimś innym miejscu (np pod halą?) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Spotkanie jak co czwartek - pod halą i stamtąd właśnie startujemy Do zobaczyska! 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sebol Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ale pierwszy raz na spocik czy pierwszy raz na plecaczek ? pierwszy raz na spocik,na plecaczku lata za mną ,ale raczej spacerowo.Jak przegnę troszkę to jest głośniejsza niż mój komin 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 A dlugo stoicie pod hala zanim ruszacie w droge ? Chcialbym wpasc jako widz poszukujacy swoje pierwsze prawdziwe moto:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi