Ramona Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Moze i ja sie dzis dolacze jak uda mi sie na czas dobic skoro z chorwacji wyszly nici. Lusia moja przelotowosc tez jest ponizej 200 takze sama nie zostaniesz jakby co 1 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Długa prosta ... Fajnie, ale ile można, Trasa musi być asfaltową z niezliczoną liczbą zakretasow Łowicz ok, ale przez BRZEZINY 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Taka traska się szykuje, a tu obowiązki nie pozwalają szerokości Wam życze 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Chętnie się dołączę do wycieczki nie ważne gdzie byle by na motocyklu 1 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 NIE ZOSTAWIAMY NIKOGO Z TYŁU .. jak MARINES ;-) Uhm... tylko jak z tarasu wracaliśmy to w Tuszynie nas było o jednego mniej po chwili konsternacji i liczenia dojechał ułan 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Konsternacja wynikła z innego powodu zguba zawsze latał jako pierwszy 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 O ktorej wyjazd? Bo na 19 nie dam rady, chyba, ze Was zlapie na luk oilu na strykowskiej nieco pozniej. W sumie tak by bylo najlepiej tylko o ktorej. 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Emil Tanie gadaj tylko przyjeżdżaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Emil Tanie gadaj tylko przyjeżdżaj zobaczymy kto będzie pierwszy 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 zmartwię was chłopaki jestem pierwszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 A ja drugi.... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 ok jadę do was 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 "Jak sie nie przewrocisz, to sie nie nauczysz" swieta racja kolego, nie pamietam imienia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Teraz przyznać się, kto sprowadził kaskaderów na 50-kach? 4 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja byłem 20 x 50 cc ;-P 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Dobre wiadro nie jest złe 1 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Miło mi było się wczoraj na chwilkę z Wami zobaczyć i poczuć "motocyklową" atmosferę (pozdrawiam zwłaszcza tych, co mnie wzięli za "misiaka" w srebrnej puszce ). Byłem "zapuszkowany" i z kierowcą, bo z gipsem na klacie cięzko się jeździ na motocyklu. @Kyngabandit - to ja to rzekłem, po mojej niedawnej glebie. Choć tekst nie mój ("pożyczyłem" go od Kobieli z "Wojny domowej") i tyczył się co prawda jazdy na nartach, ale i w naszą pasję wpisuje się chyba bez większych problemów - co prawda nie wiem, czy się już nauczyłem... Pozdrawiam wszystkich wczoraj obecnych i nieobecnych i do zobaczenia na drodze jak mnie z tej zbroi uwolnią! 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Ten tekst slyszalam tez od kogos najpierw mi jeden kolega to powiedzial (przepraszam, ale nie pamietam imienia) a chwile potem byla gleba Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez KyngaBandit (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 najważniejsze, że Tobie się nic nie stało Kinga za tydzień jedziemy już w trasę a nie na della 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Spoko szkoda tylko ze sie nic nie nagralo akurat z tego momentu, byla by pamiatka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Widzę że humor cię raczej nie opuszcza Lusia fajnie było się wczoraj poganiać po dellu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 no jasne, że było fajnie tylko na prostej trochę mi odjeżdżałeś oby więcej takich spotkań było super! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 A co mam sie smucic? Gleba, to gleba. Zreszta, nie byla grozna na szczescie. Najgorzej podniesc ten moj cud techniki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Lusia następnym razem trzeba wybrać tor z mniejszą ilością prostych Kinga ale się udało, jak podjechaliśmy to bandzior już stał. Spokojnie jeszcze kilka razy i podnoszenie będzie opanowane do perfekcji. Ja już swojego kilka razy podnosiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Juz go kiedys podnosilam ale nie jest to latwe na szczescie smigal jakis gosciu na rowerze to mi ruszyl z pomoca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi