sovteq Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiaj montuję chłodnicę do motonga Więc zapraszam na Świtezianki do garażu z browarkiem Edytowane 24 Lipca 2014 przez sovteq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ktoś dziś w traskę che się wybrać ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Zależne od pogody. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Pogoda szykuje się super 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 A gdzie ta traska miala by wiesc? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ponawiam plan na czwartek 31-07-2014 spotykamy się o godz. 19 Długość 111 km https://goo.gl/maps/P9mLz PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 a jaka jest wasza średnia prędkość? chciałabym się przejechać ale mogę za wami lekko nie nadążać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Średnia 100, pół godziny jazdy 200 km/h i pół godziny odpoczynku Edytowane 31 Lipca 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 heh to nie nadaję się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nadasz się nadasz, zawsze możesz wcześniej startować 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 200km/h to moj wyciaga ale jak go zrzuce z przepasci :> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 i tak pojedziesz szybciej niż ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 @Lusia nie narzekaj. Przecież możesz pojechać 100 i trochę wiecej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) no 130 max i to z górki ale na autostradę to się nie wybieram nie lubię prostej przyjemność z jazdy = zero Edytowane 31 Lipca 2014 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 nie lubię prostej przyjemność z jazdy = zero oj coś czuję że polubimy się w tym Lublinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 no raczej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja chyba wycieczkę odpuszczam, jakbym chciał palować po autostradzie to bym kupił Hayabuse... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ktos cos wspominal o lubelszczyznie? piekny region 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 to jest PROPOZYCJA TRASY .... powrócić nie trzeba autostradą. Można się podzielić na dwie ekipy : 1. Kto chce odkręcić wraca autostradą.2. Reszta klasycznie i jeszcze np żarełko w AGAT @Lusia A co do prędkości NIE ZOSTAWIAMY NIKOGO Z TYŁU .. jak MARINES ;-) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Aidekk możesz się przejechać gdzieś ze mną i z KyngaBandit ta jasne nie zostawiacie boję się Was 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 z mojej wiedzy, jak niektórzy się dorwą do prostej ekspresówki, albo autobahna, nie ma litości, prędkość min. 170km/h i idzie w górę tak tylko piszę.. ps. nie wiem czy będę, więc polecam Wam odbić z trasy wcześniej, i skręcić na lisiewice duże i potem w prawo - i tamtędy dojechać do rydwanu - cały czas jest asfalt tą trasą, nie trzeba jechać piachem koło zwirowni jak to zaznaczone na mapie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam witam Ja bym się podłączył pod opcję z jedzonkiem 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Aidekk możesz się przejechać gdzieś ze mną i z KyngaBanditJa nie widze problemu, dołożymy jeszcze kolegę Jaquziego jako przyzwoitkę i można jechać w ciemny las... Witam witam Ja bym się podłączył pod opcję z jedzonkiem Może pizza w Łowiczu? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 z mojej wiedzy, jak niektórzy się dorwą do prostej ekspresówki, albo autobahna, nie ma litości, prędkość min. 170km/h i idzie w górę tak tylko piszę.. ps. nie wiem czy będę, więc polecam Wam odbić z trasy wcześniej, i skręcić na lisiewice duże i potem w prawo - i tamtędy dojechać do rydwanu - cały czas jest asfalt tą trasą, nie trzeba jechać piachem koło zwirowni jak to zaznaczone na mapie Trasa na szybko przez Google wytyczone, będziemy jechali wcześniej przy samym Rydwanie 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Może pizza w Łowiczu? Dla mnie ok 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi