Scyzer Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 w zależności od pojemności 0 Cytuj
JaRoD Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Oj było super ...... Pierwszy raz na moto u mnie w tym roku.i od razu miłe latanko. I nawet żulikowi HotDoga postawiłem, obiecał zostawić jutro w budce na HotDogi różaniec z Watykanu dla motocyklistów. A na poważnie, to miał łzy w oczach za ten gest... Ja teraz nie wiem co robić, z jednej strony wypadałoby moto postawić na serwis (naciąg, płyny, oplot) a z drugiej pogoda coraz częściej taka piękna..... 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
krzychoslav Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Ja teraz nie wiem co robić, z jednej strony wypadałoby moto postawić na serwis (naciąg, płyny, oplot) a z drugiej pogoda coraz częściej taka piękna..... końcówka lutego/początek marca zapowiadają się pochmurno (aczkolwiek nie deszczowo), więc może wtedy Edytowane 21 Lutego 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Sebol Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 JaRoD żulik szczerze dziękował bo Ty dobry człowiek jesteś,widziałeś że nawet resztę chciał ci oddać ,szacun dla Ciebie za ten super gest. 0 Cytuj
Zebra Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 choć miłość do Hondy pozostaje ... no ja myślę Kwaśna, że pozostaje balsam dla duszy, takie deklaracje 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Konrad - Michał Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Mnie niestety Brat wrobił w opiekę nad dzieckiem ale w przyszłym tygodniu sobie odbiję 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
Aidekk Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Kto był pod samolotem wczoraj pierwszy? Bo jak jechałem na gokarty to akurat jedna osoba stała jakoś przed 17:00. Później chcieliśmy was z @easyR odwiedzić ale jak przyjechaliśmy to staliście już w rządku z włączonymi lampami i zanim zawróciliśmy to już nikogo nie było. A szkoda... A Zippa też wczoraj przewietrzyłem z Górniaka na Srebrzyńską. Błotnik z przodu zrobiony i już czeka do odbioru 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
LUBIANY Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 A mnie znowu ze zdjęcia wycieli ,magister knuje podejrzenia ha ha 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Grzesiu na potwierdzenie że byłeś proszę bardzo masz mocne dowody dla magistra. 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Dzięki ale wpie`dol jusz był 3 Cytuj
tomahouk Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Dzięki ale wpie`dol jusz był 0 Cytuj
Marti Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 łooo i nawet mnie widać hahaha 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Bulba Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 A którzy to obcy ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Seler Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Ten i ten i tamten. I chyba trochę ten. ;P 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JaRoD Opublikowano 22 Lutego 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Ze @Scyzerem wyglądamy jakby DaftPunk przyjechał na zlot. 7 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
tomahouk Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Ufoludy nas odwiedziły z innej planety 0 Cytuj
Soltys Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Miejsce świetne, ale jak będą jakieś imprezy które zaczynają się wcześniej będzie parking płatny (czasami już od czwartku działają) Nie lepiej na jakimś parkingu pod marketem? Na M1 w końcu jest zawsze pusto choć to nie najlepsza lokalizacja bo na obrzeżach łodzi :/ 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Nie lepiej na jakimś parkingu pod marketem? Czemu ciągle pytanie się pojawia skoro pińcet razy tłumaczone było, że jak staniemy w 5 motocykli na prywatnym parkingu to nic się nie stanie, ale na czwartkowe spotkania przyjeżdża i czasem 80-100 motocykli więc z każdego parkingu 'marketowskiego' nas wypieprzą... A to ktoś spali gumę, a to za głośno, a to zły wizerunek, a to zasłaniamy coś komuś itd.itd.... choć to nie najlepsza lokalizacja bo na obrzeżach łodzi :/ No więc po co poruszać temat..? 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
mundurowy88 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 no chyba najwyższa pora dołączyć do cotygodniowych spotkań a tak poza tym błagam - latajcie dalej od dołów bo jak siedzę w robocie i "Was" słyszę to aż ŻAL pośladki ściska:P 0 Cytuj
Królu Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 Pod Realem na Piłsudskiego odkąd pamiętam były zloty rożnych marek samochodów, sam uczestniczyłem w paru takich zlotach po 20-30 aut i nikogo nie wyrzucali. 1 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomahouk Opublikowano 25 Lutego 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 Miejsce jest ustalone (wybór większości) więc zmian nie będzie i na boga nie piszcie już że może tam czy tam się spotkamy . 8 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi