Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w zależności od pojemności ;)

Opublikowano

Oj było super ...... Pierwszy raz na moto u mnie w tym roku.
i od razu miłe latanko.

I nawet żulikowi HotDoga postawiłem, obiecał zostawić jutro w budce na HotDogi różaniec z Watykanu dla motocyklistów.

A na poważnie, to miał łzy w oczach za ten gest...

Ja teraz nie wiem co robić, z jednej strony wypadałoby moto postawić na serwis (naciąg, płyny, oplot) a z drugiej pogoda coraz częściej taka piękna.....

Opublikowano (edytowane)

Ja teraz nie wiem co robić, z jednej strony wypadałoby moto postawić na serwis (naciąg, płyny, oplot) a z drugiej pogoda coraz częściej taka piękna.....

końcówka lutego/początek marca zapowiadają się pochmurno (aczkolwiek nie deszczowo), więc może wtedy :smile:

Edytowane przez krzychoslav (wyświetl historię edycji)

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

JaRoD żulik szczerze dziękował bo Ty dobry człowiek jesteś,widziałeś że nawet resztę chciał ci oddać ,szacun dla Ciebie za ten super gest.

Opublikowano

choć miłość do Hondy pozostaje ... :smile:

no ja myślę Kwaśna, że pozostaje B)

balsam dla duszy, takie deklaracje :rolleyes:

"Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"

Konrad - Michał
Opublikowano

Mnie niestety Brat wrobił w opiekę nad dzieckiem ale w przyszłym tygodniu sobie odbiję :P

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

Opublikowano

Kto był pod samolotem wczoraj pierwszy? Bo jak jechałem na gokarty to akurat jedna osoba stała jakoś przed 17:00. Później chcieliśmy was z @easyR odwiedzić ale jak przyjechaliśmy to staliście już w rządku z włączonymi lampami i zanim zawróciliśmy to już nikogo nie było. A szkoda... :smile:

A Zippa też wczoraj przewietrzyłem z Górniaka na Srebrzyńską. Błotnik z przodu zrobiony i już czeka do odbioru  ^_^

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

fixman był 1

Opublikowano

A mnie znowu ze zdjęcia wycieli ,magister knuje podejrzenia ha ha

Opublikowano

Grzesiu na potwierdzenie że byłeś proszę bardzo masz mocne dowody dla magistra.

flm_1393019065__20140220_173113.jpg

flm_1393019141__20140220_173124.jpg

Opublikowano

Dzięki ale wpie`dol jusz był

Opublikowano

Dzięki ale wpie`dol jusz był

:decayed::biggrin:

Opublikowano

Późno ale dzięki

Opublikowano

łooo i nawet mnie widać :biggrin: hahaha

"Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"

Opublikowano

A którzy to obcy ?

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Ufoludy nas odwiedziły z innej planety

Opublikowano

Miejsce świetne, ale jak będą jakieś imprezy które zaczynają się wcześniej będzie parking płatny (czasami już od czwartku działają)

Nie lepiej na jakimś parkingu pod marketem? Na M1 w końcu jest zawsze pusto choć to nie najlepsza lokalizacja bo na obrzeżach łodzi :/

Opublikowano

no chyba najwyższa pora dołączyć do cotygodniowych spotkań :smile: a tak poza tym błagam - latajcie dalej od dołów bo jak siedzę w robocie i "Was" słyszę to aż ŻAL pośladki ściska:P

Opublikowano

Pod Realem na Piłsudskiego odkąd pamiętam były zloty rożnych marek samochodów, sam uczestniczyłem w paru takich zlotach po 20-30 aut i nikogo nie wyrzucali.

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png