MaDDoggY Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Też się pisze na trasę, jednak dzisiaj będzie mój "pierwszy raz" także mam nadzieje, że mnie przygarniecie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Też się pisze na trasę, jednak dzisiaj będzie mój "pierwszy raz" także mam nadzieje, że mnie przygarniecie kwiatki weź 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 kwiatki weź Nie kwiatki, a skrzynkę wódki Prezes odpada poza tym dziś. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Z uwagi na nie pewne warunki pogodowe w dniu dzisiejszym proponuje polatać w koło komina . Jeżeli jednak okaże się że pogoda będzie ok dalszy przelot ustalimy na miejscu . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tworas Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Z uwagi na nie pewne warunki pogodowe w dniu dzisiejszym proponuje polatać w koło komina . Jeżeli jednak okaże się że pogoda będzie ok dalszy przelot ustalimy na miejscu . Proponuję Uniejów hyhy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 tak, chętnie coś zjem. no i przed jutrem warto zatankować, Uniejów to dobra propozycja 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 niech ktoś da mi znać czy lecicie do Uniejowa bo ja jestem deczko chory - angina - i na wypady do Łodzi trochę nie bardzo za to do Uniejowa mam kawałek i chętnie się wybiorę nr podany na profilu byłbym dźwięczny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ja nie mam nic przeciwko wycieczce do Uniejowa... ale te dziury i koleiny! Można jechać w tyle Ładnych miejsc. Czemu Uniejów - zwłaszcza, że dopiero w długi weekend z Bożym Ciałem byłem i w Uniejowie, i w Borysewie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasher Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Postaram się być, chociaż moto od 2 miesięcy nie odpalane i mam nadzieję że nie odmówi mi posłuszeństwa....ech ten brak czasu.... 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ja nie mam nic przeciwko wycieczce do Uniejowa... ale te dziury i koleiny! Można jechać w tyle Ładnych miejsc. Czemu Uniejów - zwłaszcza, że dopiero w długi weekend z Bożym Ciałem byłem i w Uniejowie, i w Borysewie którędy jeździsz do Uniejowa że taką drogę masz ?z łodzi na Zgierz - Ozorków w Ozorkowie na Uniejów i droga bajeczna aż do samych term jedynie kawałek miedzy rondem na Emilii a Ozorkowem troche kiepskawy - jakieś 4-5 km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 którędy jeździsz do Uniejowa że taką drogę masz ? Najkrótszą, czyli Aleksandrów. Mordownia że hej... asfalt chyba na noc zwijają i później na szybko rozwijają - taki nierówny 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Pogoda okazała się super więc trasa na dziś wygląda tak : https://goo.gl/maps/IT3WQ Proszę pamiętać o zatankowaniu maszyn Widzimy się o godz.19 Hala Sportowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Najkrótszą, czyli Aleksandrów. Mordownia że hej... asfalt chyba na noc zwijają i później na szybko rozwijają - taki nierówny Chryste... Panie tam to jedynie dobrą terenówką a nie motongiem może i dalej jest moją trasą ale za to dużo przyjemniej się leci i asfalcik jest miodzio jak wyzdrowieje to polecimy któregoś razu po mojemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 tworas, dnia 26 Cze 2014 - 11:12, napisał:Proponuję Uniejów hyhy Proponuje nie cytowac postu pod ktorym sie odpowiada. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 jakieś plany na dziś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczuu Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 urodziny na kaloryferze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Planowana trasa na czwartek 10-07-2014 spotykamy się o godz. 19 Długość 145 km https://goo.gl/maps/IYnQi Jeżeli pogoda nie dopisze pozostaje polatać w koło komina PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Patrząc na prognozę nie wygląda to ciekawie chyba czwartek się na nas obraził i nie chce się z nami spotkać w tym tygodniu 1 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Niestety prognoza zapowiada na grila pod hala..... 1 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Trzeba wierzyć że będzie dobrze. Wiara czyni cuda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 to ja poproszę kiełbaskę do pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Jak myslicie uda sie spocik....? Czy bedzie lało 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Może tak może nie. Sorry taki mamy klimat 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 meteo mówi że koniec deszczu na dziś 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ja tam lecę na moto, a co, najwyżej dupeczka zmoknie. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi