tomahouk Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Pogoda nas nie rozpieszcza i nie zapowiada się aby było dziś pięknie i słonecznie. Propozycja na dziś dla zainteresowanych to krótki przelot 62 km ze standardowym postojem na papu w Tuszynie we Młynie. lub poprostu polatać w koło komina https://goo.gl/maps/VdQrS Spotykamy się o godz. 18 Edytowane 29 Maja 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Z tej prognozy wynika ze nie powinno padać. http://www.meteo.pl/php/meteorogram_list_coamps.php?ntype=2n&fdate=2014052900&row=137&col=88〈=pl&cname=%A3%F3d%BC Zawsze tym portalem się kierowałem i przypadki gdzie pogoda mnie zaskoczyła mogę policzyć na palcach jednej ręki. Z resztą pewnie bardzo dobrze go znacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 To może pod samolotem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Zważając na pogodę trasa OK, do zobaczenia o 18:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Twardziele szacun dla was 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Sebcio zapatrzony w swoją "miłość"..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Sebcio zapatrzony w swoją "miłość"..... no prawdziwa zawsze wierna i oddana hahaha Aidekk: I odcina aż do rana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Pragnę tylko przypomnieć, że zgodnie z oficjalną informacją, w ten czwartek spotykamy się o 19:00 Do miłego! Łututututututu 2 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 o 19:00 jak nie będzie padać Pragnę tylko przypomnieć, że zgodnie z oficjalną informacją, w ten czwartek spotykamy się o 19:00 Do miłego! Łututututututu o 19:00 jak nie będzie padać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 19 Długość 187 km Lotnisko w Rossoszycy dla spragnionych prędkości https://goo.gl/maps/uJm0j Jeżeli pogoda nie dopisze pozostaje polatać w koło komina PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM POD SAMOLOT 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Ech... Od południowego wschodu robi się na niebie GRANATOWO. Może być dzisiaj problem z ... Edytowane 5 Czerwca 2014 przez malyanio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 śródmieście = leje 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 już przestało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 śródmieście = słońce + brak poszukiwanej tęczy 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 ... z dużej chmury mały deszcz - chyba się "rozwiało" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Nie wymiękamy, jedziemy 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Najgorsze ma dopiero nadejść ale mam nadzieje że przejdzie bokiem albo wypada się u innych 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Najgorsze ma dopiero nadejść ale mam nadzieje że przejdzie bokiem albo wypada się u innych "Lepiej niech pada u innych", bo dzisiaj chyba motong na parking wstawię - pod gołe niebo... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pabianice - burza i leje f*ck a jak Łódź 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Na starym widzewie czarno i ponuro ale nie pada. Co robimy ? Bo jak coś to musze na bałuty wracać Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Zdunek22 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczuu Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Łódź - Widzew narazie bez deszczu, ale powoli się ciemno robi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Na chojnach pada :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Śródmieście leje :-( 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 To sobie pojeździliśmy . Pewnie znowu ktoś nie wytrzymał i pucował swoją maszynkę na spota. Patrząc na siłę uderzeniową to penie nie była jedna osoba . Kraina mordoru ogarnęła całą Łódź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 NEWS:Stary Widzew błyska i grzmi Dobra ja oficjalnie dziś odpadam i spierdzielam z widzewa na bałuty Odezwe się jak wróce mokry 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi