krzysiek Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Główna atrakcja- fala kulminacyjna na Wiśle 1 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebas Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Drogi sie poprawiły i poprawiają cały czas, to moja okolica:) Ale to ponad 100km w jedna stronę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Sebas 100 w jedną i w drugą sama frajda przewietrzyć motonga i myśli , a tak na marginesie w miejscowości Orle nad jezioro jeździliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 A ktoś może by reflektował na jakąś krótszą trase? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Sebas 100 w jedną i w drugą sama frajda przewietrzyć motonga i myśli , a tak na marginesie w miejscowości Orle nad jezioro jeździliśmy Średnio co dwa tygodnie ta trasa mało śmieszne Edytowane 21 Maja 2014 przez Mur67 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Drogi sie poprawiły i poprawiają cały czas, to moja okolica:) Ale to ponad 100km w jedna stronę 100ka to duża w jedną stronę? Moto dopiero się dogrzewa Poza tym fajniejsze niż jeżdżenie w koło pieca te 200 km z jednego końca Łodzi na drugi. Ale każdy lubi co inne. Edytowane 21 Maja 2014 przez MaRRcin (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Patrząc na pogodę to chyba lepszej być nie może ! Dzisiaj trzeba będzie walczyć o miejsce na parkingu To gdzie lecimy ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 ktoś dzisiaj leci z moich stron ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybaCBR Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 zbiorka pod samolotem ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 zbiorka pod samolotem ? Lepiej pod Halą sportową... Bo samolot z tego co wiem stoi już w Częstochowie:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ja wbijam po 17 trzeba się opalić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Leci ktos z Aleksa lub przez ? 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Też troszke wcześniej będę. fred89 weź olejek do opalania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 fred89 weź olejek do opalania Co mi przypomina że wypadałoby łańcuch nasmarować Może uda się wpaść 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ja jednak nie będę mógł dzisiaj polatać, muszę z młodym zostać w domu. Ale w sb wyjazd na zamek Olsztyn i okolice Cze-wy Powodzenia dzisiaj i miłej zabawy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Lepiej pod Halą sportową... Bo samolot z tego co wiem stoi już w Częstochowie:D Legenda głosiła że odleci jak pierwsza studentka - dziewica ukończy polibudę. I wreszcie to się stało. 0 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Lepiej pod Halą sportową... Bo samolot z tego co wiem stoi już w Częstochowie:D Bliżej w Łasku 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 To jakieś konkrety prosimy jaka ta traska ?? a może dwie propozycje jedna dla ekipy z mniejszym bakiem i druga dla tych z większym ?? no i o której wyruszamy mam nadzieje że nie 18:30 :> 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Też troszke wcześniej będę. fred89 weź olejek do opalania wolę bez z moją karnacją to jest on zbędny aleeeeeeee na wszelki wypadek dla koleżanek mogę wziąć SMAROWANIE GRATIS 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 to będzie dzisiaj branie Gixer + olejek + pogoda za oknem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jestem właśnie po rozmowie z Prezesem odnośnie godziny spotkania, ponieważ na pierwszej stronie wkradł się mały błąd. DO KOŃCA MAJA godzina spotkania to 18:00, odjazd 18:30. Także prośba o możliwie szybki przyjazd pod halę z napełnionym bakiem. Oczywiście od Czerwca spotkania będą odbywały się o 19:00. 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 to będzie dzisiaj branie Gixer + olejek + pogoda za oknem no przecież sezon na miniówki się zaczął 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 z ELW ktoś leci ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) z ELW ktoś leci ? z LR leci ale jadę trochę wcześniej bo muszę jeszcze po rękawiczki podjechać tak ok 16.30 będę w Brzezinach Edytowane 22 Maja 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ja też lecę wcześniej bo do Starowej Góry muszę podskoczyć załatwić sprawę i przed 16 wyruszam z Koluszek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi