tworas Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 No szkoda, że nie wiało w plecy bo ten boczny troche mi stracha narobił, tym bardziej, że przy ~200 "automatycznie" składają mi się lusterka i nie widziałem co się dzieje za mną podczas, gdy motocyklem miotał sztan, byłem raz na prawej raz na lewej stronie pasa ; D Jedzonko pyszne, ekipa świetna, a i atrakcji nie zabrakło ^^ Morał z wycieczki wyniosłem jeden: bez względu na wszystko - trzeba założyć gumę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Tak ,tworas tu masz rację guma to podstawa hi hi hi hi tylko teraz ciekawy jestem jak Gleba sama ją NACIĄGNIE :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Mi też było miło z wami przelocik zrobić chociaż na tej XJce bez owiewek to faktycznie bujało jak na statku przy tym wietrze. Wreszcie zaliczyłem kilka sztandarowych miejsc spotowych. Szkoda, że Tmahouk'a nie widziałem bo chciałem się do 636 przymierzyć, może przy kolejnej okazji. Gleba w końcu poleciała bez gumy, spoko jak będzie choć połowa chętnych co do ściągania się garneli to da radę i naciągnąć Pozdrawiam wszystkich Edytowane 15 Maja 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 może Gleba woli bez gumy 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 No i polatane wczoraj było , moto przewietrzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 może Gleba woli bez gumy A kto woli w gumie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Gleba wolała by żeby wszystkie części Kawy wróciły na swoje miejsce..Znów zapewne będzie potrzeba 12-stu chłopa do zakładania gumy lub wymiany żarówki -ale to przy następnym spotkaniu na Dellu Dziękuje wszystkim pomagierom i mechanikom- mimo wszystko- zaczeło troszke działać I dziękuje że daliście mi fory i mogłam nadążyć za tymi pierwszymi z Della na parapet. Poczułam się zaopiekowana miło było wspólnie polatać Edytowane 16 Maja 2014 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Mi też było miło z wami przelocik zrobić chociaż na tej XJce bez owiewek to faktycznie bujało jak na statku przy tym wietrze. Wreszcie zaliczyłem kilka sztandarowych miejsc spotowych. Szkoda, że Tmahouk'a nie widziałem bo chciałem się do 636 przymierzyć, może przy kolejnej okazji. Gleba w końcu poleciała bez gumy, spoko jak będzie choć połowa chętnych co do ściągania się garneli to da radę i naciągnąć Pozdrawiam wszystkich Niestety nie wyrobiłem się aby wpaść zawsze jak coś daj znać podjedziesz do mnie i możesz się przymierzać do maszyny jak ci się spodoba ten model to może ci sprzedam hehehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Niestety nie wyrobiłem się aby wpaść zawsze jak coś daj znać podjedziesz do mnie i możesz się przymierzać do maszyny jak ci się spodoba ten model to może ci sprzedam hehehe Ok dzięki jak znajdę chwilę będę się wbijał. Nie mówię że nie ale ten zielony mi nie podchodzi (jakąś czarnulką bym się zaopiekował). Po wakacjach, będę coś konkretniej szukał ale powoli chcę sprecyzować model. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Na czwartek już jakaś traska zaplanowana ? :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 I najlepiej by można było w 1 etapie trochę pogonić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Raq'u ostatnio fajną traskę wykombinował wjechaliśmy na ekspresówkę przy Ikea podgoniliśmy (no dobra oni podgonili ) dalej w kierunku Dobronia i potem na S8 długa. Zjechaliśmy w okolicach Rzgowa/Kruszowa i mieliśmy podjechać nad wodę gdzieś w Czarnocinie ale tu jakoś wody nie było na horyzoncie długo widać, a zaczęła z góry padać więc zawróciliśmy pod Młyn na żarełko. Potem to już tradycyjnie Dell->Parapet i ja się zawinąłem. Pogoda sprzyja więc może nad jakąś wodę może do tego Czarnocina uda się dotrzeć . Nie głosuje za bardzo bo raczej nie będę mógł się przyłączyć może na chwilę podjadę puszką na sam spot. Sorry Raq wiem, że już masz dosyć prowadzenia ale fajnie się za Tobą śmiga. (no i masz nawi ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Może troszkę dłuższą trasę tym razem? Przerwa dopiero na tamie? https://goo.gl/maps/F8uSK 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Nie che sie wtryniać. Może nazwać tę trasę czwartówka. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Można ale przynajmniej będzie dłuższa niż co tydzień. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) może kiedyś polecimy na tamę ale we Włocławku?byłem raz ale puszką i naje***y więc nie za dużo pamiętam,a ponoć sympatycznie jest (nie ja prowadziłem tą puszeczkę ) Edytowane 21 Maja 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Potwierdzam jest sympatycznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) teraz do Włocławka jest szybsza trasa niż nad Jeziorsko, więc czemu nie? Edytowane 21 Maja 2014 przez MaRRcin (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Autostradą droga za***ista a winkli od zaj..... 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 siema można sie przyłączyć? rozumiem ze start o 19? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Autostrada do Włocławka jest za free z tego co wiem:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Autostrada do Włocławka jest za free z tego co wiem:) taaak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 siema można sie przyłączyć? rozumiem ze start o 19? zawsze można się przyłączyć taaak to ja byłbym za tym Włocławkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 do Włocławka nie autostradą tylko przez Piątek i Kutno byliśmy w poniedziałek wielkanocny i polecam bo drogi tam mają świetne, ładna nawierzchnia i fajne łuki powrót można autostradą 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi