Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Turboldz Opublikowano 9 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Mycie moto 10zł, jazda z FŁM bezcenna 5 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Trzeba być twardym deszczu było tyle co by kombi odświeżyć z much Traska za***ista do zapier... i prowadzący Tomek dał radę wzorowo Dzięki wielkie P.S. Co się odwlecze to nie uciecze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekK Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 dzięki za wycieczke wczorajszą było miłoi sympatycznie.....oponę wykończyłem na cacy.... 0 Cytuj Każda motocyklistka jest piękna póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Dobrze że dojechałeś na niej spaliłeś ją na dobranoc ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekK Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 spale przed wymianą 0 Cytuj Każda motocyklistka jest piękna póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Właśnie odwiedziłem na FB profil Tuszyn - Młynek, ze wstępnych zdjęć wynika, że może to być fajna miejscówka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 A ja dziś za zamykającego robiłem....puszką Nawet skrzyżowania blokowałwm. No pięknie, ciekawe czy panowie policjanci nie zinterpretowaliby tego jako wielokrotne spowodowanie zagrożenia na drodze Art. 86. § 1. Kto, nie zachowując należytej ostrożności, powoduje zagrożenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym,podlega karze grzywny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja zapobiegałem zagrożeniu 2 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Spotkanie dziś pod samolotem o godz 18:00 Planowana trasa: https://goo.gl/maps/62Ctc - Postój w Karczmie w Strzelnej Start w trasę około 18,30 Długość trasy to 76 km PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM POD SAMOLOT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 o ta trasa to mi się podoba 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Na odcinku Pomorskiej strasznie d*py wytrzęsie Do miłego o 18 !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Trasa super tylko trochę pizdzi jak na razie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Wszystko fajnie tylko co znów tak wcześnie ten wyjazd ?? Z tego co pamiętam w maju miały już wrócić starty o 19. Marna szansa żebym się wyrobił na 18:30 jak jeszcze mam moto zatankować więc jeśli mi się nie uda to do zobaczenia na delu 1 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Dobrze będzie ,jak lekko przwieje to ciepła herbatka w strzelnej + dobry humor i się człowiek rozgrzeje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Zimno to było w Styczniu 1 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Sebolek przyleci po Grzeńa i przybędziemy ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Będę puszką :-( 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 No dobra czas się szykować bo pogoda mocno niepewna. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 a nie lepiej, zamiast odbijac w dziurawa jak skur....syn widzewska, a dalej pomorska z koleinami, pojechac piłsudskiego za selgros i skrecic w lewo w malownicza, a nastepnie w wiaczynska? 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Przy takiej pogodzie to czuje, że traska nie wypali bo zaraz się ludzie rozjadą, zobaczymy na miejscu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja będę tylko czekam na Sebola aby mnie zawiózł po moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) !@#$%^&* w nastepny czwartek jestem chodzby skaly sraly Edytowane 15 Maja 2014 przez Greg Sin Key (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Pogoda niby nadal się utrzymuje, ale brak czasu i kończąca się benzyna nie powodowały uśmiechu na mojej twarzy dziś Za to z Krzyśkiem @Zdunek22 zagościliśmy u Jacka na herbatce, serdeczne dzięki 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekal Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Polecamy się na przyszłość i to nie tylko na herbatkę Ewie tak się spodobały Wasze motocykle, że chyba będę musiał zmienić teraz na czerwony... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) I polatane traska zrobiona troszkę inna ale chyba 100tka pękła,na trasie wietrznie ale daliśmy radę .Lekkie przelotne mrzawki wyczyściły robale z szybek i owiewek więc na +,małe zawirowanie podczas jazdy na Czarnocin i powrót do Młyna na pyszne żarełko potem Dell szybki servis "Kawy" Gleby ,szkoda że nie nakręciłem filmiku ,ku**a ale jazda była,następnie szybki wypad na Parapecik i zjazd do zajezdni ,teraz pite bro i czekanie na następne świrowanko,dzięki za mile spędzone popołudnie :riding: :riding: . Edytowane 15 Maja 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi