Turboldz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Bardzo chętnie ale mnie nie ma więc tym razem terroryzujcie be zemnie co prawda miałem śmignąć na moto ale przez tą cudowną aurę wole sobie darować bo nie będzie jak wrócić :/ 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Bardzo chętnie ale mnie nie ma więc tym razem terroryzujcie be zemnie co prawda miałem śmignąć na moto ale przez tą cudowną aurę wole sobie darować bo nie będzie jak wrócić :/ A książka coraz to grubsza 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Jest propozycja aby wyjątkowo (ze względu na czas wolny) jutro zrobić spotkanie np: 16:30 a w trasę ruszyć o 17:00. Co wy na to ? Kto jest za niech po prostu POLUBI post. Będę wiedział ile osób popiera pomsył Może nieco dłuższą trasę obrać, tak że 150 km Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez pistolero85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jednak będę bo impreza jest o 20:00 Jeśli trasa będzie prowadziła gdzieś w okolice Strykowa, Brzezin, Głowna to nawet się przyłączę z największą chęcią i potem odbiję na 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Mi pasuje bardziej o tej 18tej ale zaakceptuję wolę ogółu i jakby co będę wcześniej i najwyżej polatam sobie dłużej . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRULA Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 to jaka jest decyzja, bo zbieram ekipę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 bieremy flagi ? ja to chyba nie mam tu w domu 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Może w końcu mnie się uda wybrać z wami na latanko jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja niestety pracuję 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskółka Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja niestety pracuję oo bieedny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja niestety pracuję skąd ja to znam ... każdy ma wolnice a ja zapitalam do wylęgarni zła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Lecem myć Hannę bo nieco obklejona ogromną ilością stawonogów po ostatniej przelotowej, później kosmetyka kombi, bo i tu najlepiej to nie wygląda. Kolejno, drzemka po nocce i po 16 pod "amolotem" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Może też mi się uda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Leci ktoś z Aleksa lub przez ... ? 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Leci ktoś z Aleksa lub przez ... ? moge jechać przez Aleksandrów !!!pisz o której i gdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Czyli rozumiem, że rada starszych zdecydowała, że zlatujemy się o 16:30 ??? Bo nie wiem czy mam jeszcze jakąś robotę zacząć to do 18tej zdążę czy jednak na 16:30 i wtedy dam se siana Jakieś ustalenia trasowe czy sponton ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Zatem dziś spotaknie o 16:30 a w trasę ruszyć o 17:00 - 17:15. Ze względu na piękną pogodę i dzień wolny proponujemy troszeczkę dłuższą trasę. https://goo.gl/maps/rPlbF Czas przejazdu : 3h + czas postoju np. na tamie itp. Długośc : 180 km <--- przypominam o tankowaniu !!! Trasa jest tylko propozycją, jak będą chętni to śmigajcie jak nie można zawsze z flagami po mieście polatać ;-) P.S. Ja niestety stwierdzam ze smutkiem, że dzisiaj nie będę mógł uczestniczyć w wycieczcie. Ew. pojawię się na chwilę puszką. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Dla mnie troszkę za daleko-ktoś coś może jakąś krótszą trasę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 moge jechać przez Aleksandrów !!!pisz o której i gdzie Proponuje wylecieć o 16 ze stacji Orlen (kiedyś Bliska), przy okazji zatankuje potwora 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja z "Jędrulą" też byśmy reflektowali na jakąś krótszą trasą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 to jest stacja na wylocie z aleksa koło Iwony? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 to jest stacja na wylocie z aleksa koło Iwony? Dokładnie. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Mi pasuje trasa... Ktoś chętny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Dokładnie. OK . Jestem około 16 Mi pasuje trasa... Ktoś chętny? Dla mnie może być. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 ja też o 16 pojawię się na stacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi