Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 pytanie tylko jedno, po co palić mosty i napie#$%^&ć na pietrynie, do póki nikt nic złego nie robił nikt sie nie sapał, qr** w końcu nigdzie nie będziemy mogli wjechać, 6 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskółka Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 nooo kompletny bajzel... pytanie czy się to posprzata.. czy zostanie Dell i kruszów i pytanie kiedy nas stamtąd też wyproszą..? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 pytanie tylko jedno, po co palić mosty i napie#$%^&ć na pietrynie, do póki nikt nic złego nie robił nikt sie nie sapał, qr** w końcu nigdzie nie będziemy mogli wjechać, Popieram potem jak widzą motocyklistę, albo co gorsza kilku to już kojarzą, że będą bajzel robić. Jest Dell do wygłupów, a w mieście to pokażmy, że jest kultura. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Według Straży Miejskiej parapet jest już spalony przez Panią Haneczke .Z. Ona wystąpiła o zakaz parkowania na chodnikach z czym wiążę sie brak miejscówki pod parapetem.tak że czy będziesz cicho to też nic nie da.Nie bardzo znów zrozumiałem managerkę klubu/pubu,twierdziła że skarżą się mieszkańcy kamienicy na hałas ,to w klubie drą papy tzn niby śpiewają hałas taki że pogadać normalnie nie można przed klubem i to jest ok .jakaś ściema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Według Straży Miejskiej parapet jest już spalony przez Panią Haneczke .Z. Ona wystąpiła o zakaz parkowania na chodnikach z czym wiążę sie brak miejscówki pod parapetem.tak że czy będziesz cicho to też nic nie da.Nie bardzo znów zrozumiałem managerkę klubu/pubu,twierdziła że skarżą się mieszkańcy kamienicy na hałas ,to w klubie drą papy tzn niby śpiewają hałas taki że pogadać normalnie nie można przed klubem i to jest ok .jakaś ściema Tu chodzi o kase! Jak podjezdzamy to 50% gosci opuszcza lokal, by sobie fotki z nami zrobic, no i wtedy gorzała im nie schodzi 2 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 pytanie tylko jedno, po co palić mosty i napie#$%^&ć na pietrynie, do póki nikt nic złego nie robił nikt sie nie sapał, qr** w końcu nigdzie nie będziemy mogli wjechać, lans i bauns .... :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) co do zakazu parkowania to zawsze jest był i bedzie na pietrynie ale jak była kultura to sie nikt nie czepiał, no ale nie dziwie sie jak ktos pali lacka czy napierdala z komina że komuś to zaczyna lekko przeszkadzać, Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 lans i bauns .... :/ No przecież po to się tam jeździ no ale nie dziwie sie jak ktos pali lacka czy napierdala z komina że komuś to zaczyna lekko przeszkadzać, Widocznie widok maszyny i kolesi w kombi z kaskami to już za mało Dobrze że mam za blisko by mi się chciało ubierać by tam podjechać 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Miało być latane do nocy a tu dopadł nas deszcz eh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 To co jutro powtarzamy godzinę spotu ? 18 :00 <-- Pod samolotem. Potem około 18:30 start zrobimy w jakąś traskę. Zapowiada się ciepło i sucho. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jestem za Do zobaczyska 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Będę 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 też jestem za jak pogoda pozwoli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jak mi się uda to też się zjawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ja odpadam muszę w pracy zapier.. żeby móc w niedzielę wolne zrobić na grilla. Ale ostatnio było COOL (byłem pierwszy raz) dzięki. Także żałuję ale jak tylko będę mógł to będę do was dobijał. Szerokości i suchości. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 może wcześniej ciut ? Nocy się nie boję, ale więcej czasu, więcej frajdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Nocy się nie boję, ale więcej czasu, więcej frajdy Godzina 18.00 zostaje bez zmian i tak samo w maju/czerwcu zostanie przywrócona 19.00 jak w ubiegłych latach i nie ma, że boli Jak nadejdą upały docenisz wieczorne godziny spotkań 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 aż pięty zacieram, zatem 18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Podjade..co sie bede w domu nudzil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Trza być w ubiegłym tygodniu frekwencja dopisała tylko, że o 19 nikogo już nie było prawie więc najlepiej być po 17 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 buuu ja do 18:30 pracuję, poczekam aż będą spotkania około 19 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 jeśli uda mi się w miarę wcześnie zjechać z trasy to na spocik chociaż zajrzę bo niestety na dłużej obowiązki nie pozwalają do zobaczenia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jak się wyrobie to będę na odjazd 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Meldujemy się z Jaskółką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Tak więc ustalamy : Spotkanie dziś pod samolotem o godz 18:00 Potem planowana trasa <---------- AKTUALIZAJA http://goo.gl/maps/9VbJh Start w trasę około 18:30 Długość trasy to 85 km <--- PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM POD SAMOLOT Jest odcinek kończący "Ską". Jeżeli uzbierana grupa zadecyduje aby nim pojechać będzie gdzie odkręcić. Jeżeli nie będzie chętnych pomijamy ten odcinek i zjeżdzamy z Górki Pabianickiej prosto na Port Lodz 3 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi