tomahouk Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Siedziałem na Brzezińskiej w restauracji "szósty smak" jak przelatywaliście pare motągów było I tak bez nas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 A w ten czwartek jaki plan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 W ten czwartek to chyba puchami się spotkamy 10 stopni i deszcze zapowiadają... 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ostatnio jak zbliża się czwartek to pogoda się pieprzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ze względu na ciągle niestabilną pogodę, propozycje tras trzymam jak najdłużej. Dziś na pewno zostanie podana jakaś trasa, zależna od przewidywanych jutrzejszych warunków pogodowych. Ostatecznie na miejscu się zrobi poprawkę/korektę. Ale na tą chwilę zapowiadają się deszcze i temperatura 5-10 stopni. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) może się uda jeszcze ! wszystko co mówią o pogodzie to jest jakaś farsa. pogoda idzie swoim torem i czasami jest zupełnie inna bo wkońcu to tylko prognoza. może jak ogarne moto to pojawie się w przyszłym tygodniu Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez kulka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 W ten czwartek to chyba puchami się spotkamy 10 stopni i deszcze zapowiadają... taa, jak mi Kamila auto wyprostuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Trza wierzyć , że zaświeci słońce, wiara ponoć czyni cuda , a jak nie to trza być twardym i nie patrzeć na pogodę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Panowie i Panie ja dzisiaj odpadam ze zlotu. Pogoda tez nie powala.Dlatego nie będę narzucał trasy, podejrzewam też że nic wielkiego nie będzie realizowane więc sobie ustalicie nam miejscu co i jak. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja niestety też nie dotrę , miałem mieć wolne , a wezwali do roboty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Może prezes zatwierdzi od tego czwartku (17.04)spotkania o godz.19.00co dla wielu da możliwość przybycia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Podziękowania dla ekipy za dzisiejsze latanko i strzelanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 A ja żałuję, że pojechałem do domu bo się okazało, że nie padało. Tak czy inaczej polatane parę km, moto umyte i łańcuch przesmarowany 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Panowie i Panie ja dzisiaj odpadam ze zlotu. Pogoda tez nie powala. Dlatego nie będę narzucał trasy, podejrzewam też że nic wielkiego nie będzie realizowane więc sobie ustalicie nam miejscu co i jak. i nawet nie podziękowali to są ........................ 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Trza być twardym nie miętkim i latac kolega Sebol potwierdzi jak kółeczko ładnie się kręci na asfalcie a deszczyk był chwilowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 A mi się nie udało niestety wczoraj polatać, szkoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskółka Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 no własnie, czy spotkania zmienią swoją godzinę z 17 na 19? czy tak pozostanie..? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 sądze że będzie 19 tylko 17 była ze względu że się szybko ciemno i zimno robiło,tak mnie się wydaje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Sebol ma rację pewnie będziemy spotykać się o 19, tylko to trochę ból dla nas bo jak się człowiek zapuści mongiem w nieznane albo zagada , a tu na 3 rano do roboty trza. Sebol wie jak to z parapetu do fabryki się jedzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sebol Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) najważniejsze aby do domku na chwilkę po kanapeczki do pracy podjechać.Pierwsza godzina w pracy lipna ciężko się przestawić z 200 na 50km/h dopiero po pasażerach widać jak się boją wstać aby nacisnąć przycisk od drzwi gdy chcą wysiąść Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 najważniejsze aby do domku na chwilkę po kanapeczki do pracy podjechać.Pierwsza godzina w pracy lipna ciężko się przestawić z 200 na 50km/h dopiero po pasażerach widać jak się boją wstać aby nacisnąć przycisk od drzwi gdy chcą wysiąść Nie ma to jak podnieść adrenalinę z rana pasażerom. Nie mówiąc o tym , że to oni ci ciśnienie częściej podnoszą . Dobrze chociaż , że mamy mongi i możemy się czasem odstresować. Nie ma to jak dobre latanko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Sebol, ty nie pitol tylko idź napęd wymieniać ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) Sebol, ty nie pitol tylko idź napęd wymieniać ! Rooland , Sebol może liczy na to, że ktoś mu pomoże albo za niego to zrobi . Ja bym mu pomógł ale fajerą muszę kręcić na 91. Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez LUBIANY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dla mnie też spoko ciekaw tylko jestem czy w czwartek o 19 nie spotkamy tam może jakiejś innej grupy, np fanów 4 kółek też tam widziałem zloty blacho brzęków ale co tam miejsce super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Jak tam czy szef wszystkich szefów zatwierdza 19 tą ? Może w ten czwartek też mi się uda wreszcie was poznać osobiście i muszę plany poukładać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi