Skocz do zawartości

Czwartkowe Spotkania

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Konrad - Michał

W ten czwartek to chyba puchami się spotkamy :biggrin: 10 stopni i deszcze zapowiadają...

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

Ze względu na ciągle niestabilną pogodę, propozycje tras trzymam jak najdłużej. Dziś na pewno zostanie podana jakaś trasa, zależna od przewidywanych jutrzejszych warunków pogodowych.

Ostatecznie na miejscu się zrobi poprawkę/korektę.

Ale na tą chwilę zapowiadają się deszcze i temperatura 5-10 stopni.

post-2097-0-09312100-1397032300_thumb.png

może się uda jeszcze ! wszystko co mówią o pogodzie to jest jakaś farsa. pogoda idzie swoim torem i czasami jest zupełnie inna bo wkońcu to tylko prognoza.

może jak ogarne moto to pojawie się w przyszłym tygodniu :smile:

Edytowane przez kulka (wyświetl historię edycji)

Panowie i Panie ja dzisiaj odpadam ze zlotu.

Pogoda tez nie powala.

Dlatego nie będę narzucał trasy, podejrzewam też że nic wielkiego nie będzie realizowane więc sobie ustalicie nam miejscu co i jak.

A ja żałuję, że pojechałem do domu bo się okazało, że nie padało. Tak czy inaczej polatane parę km, moto umyte i łańcuch przesmarowany :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Panowie i Panie ja dzisiaj odpadam ze zlotu.

Pogoda tez nie powala.

Dlatego nie będę narzucał trasy, podejrzewam też że nic wielkiego nie będzie realizowane więc sobie ustalicie nam miejscu co i jak.

i nawet nie podziękowali to są ........................ :blink:

Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy.  501-629-877

http://www.autopowypadku.pl

Trza być twardym nie miętkim i latac kolega Sebol potwierdzi jak kółeczko ładnie się kręci na asfalcie a deszczyk był chwilowy :biggrin:

Sebol ma rację pewnie będziemy spotykać się o 19, tylko to trochę ból dla nas bo jak się człowiek zapuści mongiem w nieznane albo zagada , a tu na 3 rano do roboty trza. Sebol wie jak to z parapetu do fabryki się jedzie :hihi:

najważniejsze aby do domku na chwilkę po kanapeczki do pracy podjechać.Pierwsza godzina w pracy lipna ciężko się przestawić z 200 na 50km/h dopiero po pasażerach widać jak się boją wstać aby nacisnąć przycisk od drzwi gdy chcą wysiąść :laugh2:

Nie ma to jak podnieść adrenalinę z rana  pasażerom. Nie mówiąc o tym , że to oni ci ciśnienie częściej podnoszą :hihi: . Dobrze chociaż , że mamy mongi i możemy się czasem odstresować. Nie ma to jak dobre latanko.

Sebol, ty nie pitol tylko idź napęd wymieniać ! :smile:

Rooland , Sebol może liczy na to, że ktoś mu pomoże albo za niego to zrobi :smile:. Ja bym mu pomógł ale fajerą muszę kręcić na 91.

Edytowane przez LUBIANY (wyświetl historię edycji)

Dla mnie też spoko :biggrin:  ciekaw tylko jestem czy w czwartek o 19 nie spotkamy tam może jakiejś innej grupy, np fanów 4 kółek :P

też tam widziałem zloty blacho brzęków :biggrin: ale co tam miejsce super :riding: