Pit71 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 podjadę 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Sebol Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Maszyna w częsci złożona więc pod samolocik podlece na teścik 0 Cytuj
mundurowy88 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 no to cza się szykować 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 to jak w moje strony potem lecicie to chyba jade jeszcze raz do Łodzi 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Sobek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 powinienem SIĘ POJAWIĆ OK 17:45 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
Greg Sin Key Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 na 17:30 powinienem sie wyrobic 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja dołączę jak się uda do ekipy wracającej z traski ok.19 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Jorima Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 a ja nie dołączę ani nie przyjadę... a taka pogoda extra... szit... next time 0 Cytuj
Boras Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wsiade na moto po 19 dopiero wiec chyba nikogo juz nie złapie :/ 1 Cytuj
Aidekk Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja nawet nie mogę tego czytać... ale już niedługo 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
boroś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Super przelocik, terror po mieście chociarz kawałek, ale było warto 1 Cytuj boroś LwG!
Greg Sin Key Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jak zawsze było przednio z wami parapet: check, plac wolności: check knajpa poza miastem: check , dzięki i do zobaczenia :-) 1 Cytuj
Królu Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 generalnie ekstra, ale nie wiem czy bede jezdził z wami, po nogach jezdzicie człowiekowi 1 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R
mateoLDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dzisiaj liczne grono się zjawiło pod samolotem 1 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to
bulwa Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dzisiaj liczne grono się zjawiło pod samolotem a jeszcze liczniejsze mnie mijało na brzezińskiej a ja firmowa puszka niestety 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) bulwa a jak na złość telefonu nie wziąłem ze sobą,byliśmy w karczmie za Jeżowem,oczywiście jak wyj***śmy dzide to do piero przed Rawą się skapnęliśmy hi hi ale dopadliśmy ekipę potem Pl>wolności ,parapecik mały terror po mieście i do domku.A miałem tylko chwilkę pod samolot polecieć na teścik ładowania a mnie poniosło całe szczęście, .Było super,dzięki całej ekipie latającej dzisiaj ,do następnego . Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj
mundurowy88 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 miło było do następnego 0 Cytuj
bulwa Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 bulwa a jak na złość telefonu nie wziąłem ze sobą,byliśmy w karczmie za Jeżowem,oczywiście jak wyj***śmy dzide to do piero przed Rawą się skapnęliśmy hi hi ale dopadliśmy ekipę potem Pl>wolności ,parapecik mały terror po mieście i do domku.A miałem tylko chwilkę pod samolot polecieć na teścik ładowania a mnie poniosło całe szczęście, .Było super,dzięki całej ekipie latającej dzisiaj ,do następnego . wiem bo z olą rozmawiałem i mówiła ze taki szczęśliwy z domu wyszedłeś i tak ci się śpieszyło pod samolot 0 Cytuj
JaRoD Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 generalnie ekstra, ale nie wiem czy bede jezdził z wami, po nogach jezdzicie człowiekowi No kto cofa motocyklem .. kto !!!!! 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
wagon Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Kurna olek, trza będzie się wybrać na nowy teren, musze cukierasa przyprowadzić na Chmielną hehe Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez wagon (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
JaRoD Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zapraszamy 4 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
tomahouk Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) bulwa a jak na złość telefonu nie wziąłem ze sobą,byliśmy w karczmie za Jeżowem,oczywiście jak wyj***śmy dzide to do piero przed Rawą się skapnęliśmy hi hi ale dopadliśmy ekipę potem Pl>wolności ,parapecik mały terror po mieście i do domku.A miałem tylko chwilkę pod samolot polecieć na teścik ładowania a mnie poniosło całe szczęście, .Było super,dzięki całej ekipie latającej dzisiaj ,do następnego . Ważne że ładowanie gra i tłumik napierdala Bo u Sobka nastąpiło rozszczelnienie komina. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj
Fazerro Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Siedziałem na Brzezińskiej w restauracji "szósty smak" jak przelatywaliście parę motongów było 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Vasher Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ech...a ja treningi mam o 20....pupa jasna.... Jak będą spotkania wcześniej, to ja chętnie się podepnę Zazdroszczę i pozdrawiam 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org
Rekomendowane odpowiedzi