Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podjadę

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Opublikowano

Maszyna w częsci złożona więc pod samolocik podlece na teścik :smile:

Opublikowano

no to cza się szykować :smile:

Opublikowano

to jak w moje strony potem lecicie to chyba jade jeszcze raz do Łodzi :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

powinienem SIĘ POJAWIĆ OK 17:45

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

Opublikowano

na 17:30 powinienem sie wyrobic :smile:

Opublikowano

Ja dołączę jak się uda do ekipy wracającej z traski ok.19  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

a ja nie dołączę ani nie przyjadę... a taka pogoda extra... szit... next time

Opublikowano

Wsiade na moto po 19 dopiero wiec chyba nikogo juz nie złapie :/

Opublikowano

Ja nawet nie mogę tego czytać... ale już niedługo :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Super przelocik, terror po mieście ;) chociarz kawałek, ale było warto :smile:

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

Jak zawsze było przednio z wami :smile: parapet: check, plac wolności: check knajpa poza miastem: check , dzięki i do zobaczenia :-)

Opublikowano

generalnie ekstra, ale nie wiem czy bede jezdził z wami, po nogach jezdzicie człowiekowi :P

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

Opublikowano

Dzisiaj liczne grono się zjawiło pod samolotem :smile:

a jeszcze liczniejsze mnie mijało na brzezińskiej a ja firmowa puszka niestety 

Opublikowano (edytowane)

bulwa a jak na złość telefonu nie wziąłem ze sobą,byliśmy  w karczmie za Jeżowem,oczywiście jak wyj***śmy dzide to do piero przed Rawą się skapnęliśmy hi hi ale dopadliśmy ekipę :biggrin: potem Pl>wolności ,parapecik mały terror po mieście i do domku.A miałem tylko chwilkę pod samolot polecieć na teścik ładowania a mnie poniosło całe szczęście, :biggrin: .Było super,dzięki całej ekipie latającej dzisiaj :riding::moto::riding::moto::riding: ,do następnego :biggrin: .

Edytowane przez sebol (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

miło było :smile: do następnego :smile:

Opublikowano

bulwa a jak na złość telefonu nie wziąłem ze sobą,byliśmy  w karczmie za Jeżowem,oczywiście jak wyj***śmy dzide to do piero przed Rawą się skapnęliśmy hi hi ale dopadliśmy ekipę :biggrin: potem Pl>wolności ,parapecik mały terror po mieście i do domku.A miałem tylko chwilkę pod samolot polecieć na teścik ładowania a mnie poniosło całe szczęście, :biggrin: .Było super,dzięki całej ekipie latającej dzisiaj :riding::moto::riding::moto::riding: ,do następnego :biggrin: .

wiem bo z olą rozmawiałem i mówiła ze taki szczęśliwy z domu wyszedłeś i tak ci się śpieszyło pod samolot

Opublikowano

generalnie ekstra, ale nie wiem czy bede jezdził z wami, po nogach jezdzicie człowiekowi :P

No kto cofa motocyklem .. kto !!!!!

Opublikowano (edytowane)

Kurna olek, trza będzie się wybrać na nowy teren, musze cukierasa przyprowadzić na Chmielną hehe ;)

Edytowane przez wagon (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Ważne że ładowanie gra i  tłumik napierdala :decayed: Bo u Sobka nastąpiło rozszczelnienie komina.

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Siedziałem na Brzezińskiej w restauracji "szósty smak" jak przelatywaliście :smile: parę motongów było  :smile:

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Opublikowano

Ech...a ja treningi mam o 20....pupa jasna.... :sad2: 

Jak będą spotkania wcześniej, to ja chętnie się podepnę :smile:

Zazdroszczę i pozdrawiam :smile:

Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" :smile:

Zapraszam http://swiatz4.org