Bulba Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Czy planuje ktos wybrac sie na zuzel ? Dzisiaj o 17:30 odbedzie sie przelozona gonitwa (chyba ostatnia w tym sezonie w lodzi) 16:30 przed brama jezeli ktos chce wjechac za free. 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zbiórka artykułów szkolnych zakończyła się sporym sukcesem, jak widać na załączonym zdjęciu focus kombi pełny. Pierwsza partia jest juz zawieziona do dd8, w weekend dd2 dostanie swoją porcję, no i będzie trzeba zawieźć do jeszcze jednego domu dziecka. Musze powiedzieć że jak zwykle pokazaliśmy że na motocyklistów można liczyć 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 OD WRZEŚNIA czwartkowe spoty są od godziny 18:00zapraszamy! 3 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 dzisiaj jest o 18?????????? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żiru Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 dzisiaj jest o 18?????????? nooo, taka zmyła :-)Wysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 A ja przyjechałem na 19 i dziwiłem się co tak mało maszyn...😛 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Zapraszamy na Tor Łódź, jesteśmy dziś od 9:00 do 18:30-19 z atrakcjami, poczęstunkiem i obstawą hostess. Wpadacie śmiało 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Czy juz odwilz czy jeszcze nie ? 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Sądząc po odgłosach z włókniarzy to tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Bardziej chodzilo mi o czwartki pod oszołomem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 To już 3 czwartek jak spoty wróciły. Zapraszamy za tydzień. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Właściwe wczoraj był już 5 czwartkowy spot w tym roku Czwarteki 18:00 w standardowym miejscu pod oszołomem.Tylko też nie ma co się zdziwić jeżeli o 18:30 nikogo nie będzie, bo często o tej godzinie już się gdzieś jedzie, ale zazwyczaj prędzej czy później będzie to Dell Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 po zmianie czasu bedzie wiecej osob, bo poprostu o 18 bedzie jeszcze dluzej widno i zawsze troche cieplej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 9 godzin temu, Mrozu napisał: zawsze troche cieplej Wróżysz kolego że pot po d........ będzie leciał? Obecne temperatury są OK, jakbyś mial klimę 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 OD CZERWCA czwartkowe spoty są od godziny 19:00 Jak co roku zmieniamy czas na letni! Od czerwca, kiedy upały coraz bardziej dają się nam we znaki, przekładamy spoty na godzinę 19:00 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 26 Czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Najbliższy spot wypada w dokładną datę postania naszego forum! Dlatego zapraszamy Was na rocznicowy spot tradycyjnie o godz. 19:00 na Pasażu Łódzkim. Nie warto się spóźniać Będzie czekać na Was tort oraz forumowe wlepki! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Będzie ktoś dzisiaj? Chciałbym podbić do kogoś, zapoznać się z forumowymi ludkami. W zeszłym tyg. ciężko byłoby spamiętać imiona wszystkich, którzy byli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Jak tam gdzie wylądowaliście na swoich maszynach po czwartkowym spocie ? Pochwalcie się My wpadliśmy okrężną drogą do młyna we Ldzaniu coś przekąsić i potem okrężną drogą przez Konstantynów do Łodzi, było świetnie. F Foto - @kosmaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 No fajne jest to miejsce. Tyle razy tam przejeżdżałem, a jeszcze nigdy nic nie jadłem Pewnie przez to, że blisko mieszkam, więc zawsze jest to dla mnie początek wyprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Pizza w Pabianicach naprawde mistrzowska. W drodze powrotnej wiecej szczescia niz rozumu. Jedno odpalenie dzisiaj wiecej i z Pabianic bym wracal na lawecie. Rozsypala sie stacyjka, do garazu juz wepchnalem 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 A gdzie taka dobra pizza? W jakim piecu robiona? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 https://www.facebook.com/ZielonaGorka/ 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FalconPablo Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Czy w ten czwartek odbędzie się zlot?Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FalconPablo Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Czy w ten czwartek odbędzie się zlot?Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Co czwartek jest spot.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi