żiru Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 W najbliższy czwartek, akcję prowadzi [mention=851]AgaJaga[/mention] zachęcamy zabrać co nieco czekoladki ? :-)Wysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Źiru jak tylko dla mnie to mogą być 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Jutro jestem i czekam na Was autem kto chce przekazać przybory szkole dla naszych podopiecznych 😁 to zapraszam 😉 Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żiru Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Jakieś konkretne życzenia co do przyborów aktualnie (co już macie w nadmiarze, a czego jeszcze nie) ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Jakieś konkretne życzenia co do przyborów aktualnie (co już macie w nadmiarze, a czego jeszcze nie) ? Za cytuję Marcina."Mile widziane są: ołówki, długopisy, kredki, markery, nożyczki, plecaki, piórniki i pochodne artykuły. Nieistotne czy przekażesz ołówek czy temperówkę, najważniejsze aby rzecz była nowa., nieużywana."Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Będzie dzisiaj lało, czy może jednak nie będzie lało. Oto jest pytanie 😋 Mam nadzieję że jednak nie, do zobaczenia na spocie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AgaJaga Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 To co dziś zebrane na spocie dziękuję i zachecam za tydzień 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernis51 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 O prosze sporo tego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Plan na najbliższy czwartek wygląda tak: 1. przyjeżdżasz na spot FŁM na 19:00 2. idziesz do Auchana i kupujesz artykuły szkolne albo przywozisz ze sobą 😁 3. szukasz Skody z poniższego zdjęcia 4. przekazujesz zakupy dla Ani @Mała, która zbiera fanty! Czekamy na Was między 19:00, a 20:00. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacio Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Wybieram się dzisiaj na pierwszego spota z Wami. Mam nadzieję, że nie wygonicie nowego 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Nie bój nic wszyscy nowi są mile widziani. Kiedyś był obowiązek przywiezienia kwiatów dla Prezesa na pierwsze spotkanie 😉 ale tradycja w narodzie zanika 😆. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacio Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) OK, rozumiem, bez kwiatków 😂. Ale za to z dlugopisami itd.... 👌 Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez jacio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Nie bój nic wszyscy nowi są mile widziani. Kiedyś był obowiązek przywiezienia kwiatów dla Prezesa na pierwsze spotkanie ale tradycja w narodzie zanika .Ja te parę lat temu jeszcze się na kwiaty załapałem. Teraz coś o lodzie mówili? Ale nie jestem pewien. Nie chciałbym podkręcić: czy przynieść, czy... Zresztą pytaj się tegorocznej "młodzieży". Wysłane z telefonu przy użyciu Tapatalka i ręki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacio Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 To dopytam już na miejscu 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Pamiętajcie o dzisiejszej zbiórce artykułów szkolnych dla dzieciaków .Zamiast o kwiatach czy lodach. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zbliżamy się do kolejnego czwartku, już przedostatniego w tym miesiącu, w którym przeprowadzimy zbiórkę artykułów szkolnych Zapraszamy na spot 23.08 z przyborami szkolnymi dla dzieci, które można przekazać do Sebastiana @sebol, który przyjedzie bez względu na pogodę jak zawsze 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Kolejna paczka faktów dla dzieciaków od dobrych ludzi, Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Plan na najbliższy czwartek wygląda tak: 1. przyjeżdżasz na spot FŁM na 19:00 2. idziesz do Auchana i kupujesz artykuły szkolne albo przywozisz ze sobą 😁 3. szukasz @sebol 4. przekazujesz mu zakupy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żiru Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) niech służy dzieciakom 🙂 na następny raz polecam zrobić zrzutkę, zebrać listę potrzebnych rzeczy i pojechać np. do gustpolu, kupić co trzeba, myślę że wtedy można każdemu dzieciakowi odpowiednią wyprawkę zrobić, szczególnie jeśli będzie lista ile dziewczyn, ile chłopaków i w jakim wieku jakie potrzeby, tak żeby w szkole im niczego nie brakowało Wysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez żiru (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Tyle zebraliśmy wczoraj Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żiru Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 zrobicie inwentaryzację i sprawdźcie czego mało to się jeszcze uzupełni braki :-)Wysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Też jestem za tym by zobaczyć czego brakuje, albo czego jest mało/najmniej. Wiadomo każda rzecz się przyda, ale co dzieciakom po setkach długopisów jak np. zeszytów brakuje! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Dnia 24.08.2018 o 15:31, Shido napisał: Też jestem za tym by zobaczyć czego brakuje, albo czego jest mało/najmniej. Wiadomo każda rzecz się przyda, ale co dzieciakom po setkach długopisów jak np. zeszytów brakuje! Bo dzieciaki gubią 2 długopisy dziennie 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Słuchajcie w tym tygodniu po raz ostatni znieramy artykuły szkolne, po małej inwentaryzacji tego co już mamy informuję że przydadzą się kredki pastelowe, kredki świecowe, bloki rysunkowe, teczki A4. Natomiast nie potrzebujemy juz zeszytów, mamy sporo długopisów i ołówków. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żiru Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Ooo, dzięki za info, właśnie jestem w Tesco Widzewska i rzucili sporo przecenionych artykułów szkolnych to od razu wezmę cośWysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi