Draco Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 ja również dziękuje za placka i pomoc w dotarciu silnika 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 A ja dla odmiany dziękuję za wycieczkę do Głowna i liczne atrakcje po drodze. Co prawda nie wszystkie były zamierzone, ale generalnie było sympatycznie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Dzięki za wczorajszy spocik! Do zobaczenia za 2 tygodnie Mała relacja ze spotkania... 4 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Podaje jeszcze tutaj: !!! UWAGA !!! Znaleziono dzisiaj na rondzie koło Della blachę o numerach ELW 5NV3. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Jedzie ktoś dzisiaj na spot? Rozumiem 19 Auchan?! 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Na 19 sie nie wyrobie ale Dellik wieczorowa pora napewno 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekPolski Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Wiem ze pogoda nie za bardzo sprzyja, ale przyjeżdża ktos jeszcze na zloty ? czasami jak lece tamtedy w czwartek to po za Autami 300+ i ŁDZ allcars żadnych motocyklistów nie widze . Tylko zazwyczaj po 22 jestem.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 7 minut temu, MarekPolski napisał: Tylko zazwyczaj po 22 jestem. o tej porze to nic dziwnego. O 19 podjedź to nie znajdziesz miejsca żeby zaparkować. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Chciałam wszystkim podziękować za podpisy pod petycją! Przepraszam że tak męczyłam ale walczymy o miejsce do legalnego trenowania sportów offroadowych. Ilość podpisów zebranych dziś to 160 (podpisane na spocie +Dell + te które otrzymałam już wypełnione od niektórych z Was) Dziękuję za zaangażowanie w imieniu Łódzkiego Centrum sportów Offroadowych i zapraszam na nasz piknik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) W czwartek po spocie nawinęliśmy sporo kilometrów. Dzięki @Aidekk za pomysł z wyjazdem pod Opoczno. Polecam film u mnie na kanale na YouTube z ostatniego spotkania. Do zobaczenia na kolejnym Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez Spons78 aktualizacja (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Do tej pory jakoś "nie było mi po drodze" by zawitać na czwartkowe spotkanko, ale mam pytanka: - Zawsze jest w programie jakaś wspólna wycieczka? - Z jaką prędkością ta ewentualna wycieczka się przemieszcza? LwG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 9 godzin temu, Shido napisał: - Zawsze jest w programie jakaś wspólna wycieczka? - Z jaką prędkością ta ewentualna wycieczka się przemieszcza? wspólne wycieczki są zawsze, nawet kilka, bo jest kilka rożnych grup. No może z wyjątkiem listopada... Prędkość i odległość do ustalenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Przypominam, że już szybciej robi się ciemno i wakacje się skończyły. Spotkania wracają na godz 18:00!!! 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Dnia 26.08.2017 o 01:39, Shido napisał: - Zawsze jest w programie jakaś wspólna wycieczka? - Z jaką prędkością ta ewentualna wycieczka się przemieszcza? Z reguły wycieczek jest kilka i sam planuję wycieczki na spotkanie dla naszej grupy. Nasze są na ogół dalsze, robimy po 200km i często po ciemku i po wioskach. Lubię jazdę w nocy a inni też nie protestują i chyba (patrząc po zainteresowaniu) wycieczki się podobają. Schemat podobny: trasa "tempem turystycznym", punkt docelowy z jakimś jadłem i powrót na spokojnie. A jakie jest tempo opisuje film poniżej 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 PRZYPOMINAMY------SPOTY OD WRZEŚNIA SĄ O 18:00 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Witam serdecznie mam pytanko, czy będzie ktoś na czwartkowym spocie jeżdżący Kawasaki 600 lub 1000 z 2007/8r chodzi mi dokładnie o model zx 6 lub 10r ? albo inaczej czy na tym forum jest taka osoba jeżdżąca tym sprzętem? W razie czego gdyby ktoś coś wiedział proszę o priva i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Czy w tym sezonie wciąż miejscem spotkań będzie parking koło Auchan-a? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Tak na razie nie przewidujemy zmian chyba że nas z tamtad wywalą😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 To jutro pierwszy Spocik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 2 godziny temu, Ewelina napisał: To jutro pierwszy Spocik? Wszystko na to wskazuje o ile tylko pogoda dopisze, bo podobno ma padać. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ja tam deszczu na prognozie nie widzę, tak więc stawiam się obowiązkowo! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 O której dziś spocik? Wg. Czasu letniego czy jeszcze zimowego? 😁 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legol97 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 O 19 spotkanie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 O 18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Dla tych, którzy z niecierpliwością czekają na sobotnie after-party po rozpoczęciu sezonu mamy niespodziankę! Dziś na czwartkowym spocie będę rozdawał zaproszenia uprawniające do dwóch haustów wody ognistej. Liczba zaproszeń ograniczona! :-) 3 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi