Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. crazyy Opublikowano 19 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jeden gadał i miał już chęć na mój dowód drugi w tym czasie zakończył z innym kierowcą, podszedł i ustawił swojego kolegę do pionu mówiąc co mnie z kolei zszokowało w druga stronę, że to są oryginalne wydechy i żeby mnie nie męczył. "Jak będziesz słyszał motocykl, a jeszcze go nie będziesz widział wtedy masz zatrzymywać" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Pogoda zacna. Postaram się być. Mam nadzieję, że nareszcie się uda. Pierwszy raz od lipca :-) Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Obecny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Czuje ze dzisiaj bedzie gesto. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ja dziś niestety nie dam rady (dla wtajemniczonych nie dlatego że się chajtnalem ale jadę na urodziny chrześniaka) Wysłane z mojego AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serwus Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ja dziś niestety nie dam rady (dla wtajemniczonych nie dlatego że się chajtnalem ale jadę na urodziny chrześniaka) Wysłane z mojego AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Dobra dobra 😉 Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpiu Opublikowano 25 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ta, jasne. Żona zabronila:P 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 kogo jak kogo ale ochajtanych nie nabierzesz 4 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachu Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Jest dzisiaj spotkanko? Jak tak to o której? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Jest dzisiaj spotkanko? Jak tak to o której? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Spotkanie o 18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Było miło, dzięki za słowa uznania. Do następnego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervus Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Było miło, dzięki za słowa uznania. Do następnego. Należało się Byłem, gratulowałem i dotykałem "dzieła". Kawał dobrej roboty Super, że jeździ i cieszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aidekk Opublikowano 27 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 dla wtajemniczonych nie dlatego że się chajtnalem ale jadę na urodziny chrześniaka Tym właśnie sposobem żony odciągają od motocykla. Strzeż się! A to do rodziców jedziemy, a to chrzcinki, a to komunia, a to remont, a to pies i inne graty i koniec z Tobą A sezon później sprzedajesz moto, bo "nie masz kiedy jeździć" 5 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Nic dodać nic ująć. Ja już właściwie tylko mam czas na wypady na tor. Czuj się ostrzeżony 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 hehe dzięki chłopcy, cóż czas pokaże, tymczasem mam nadzieję że przyszły czwarteczek zaliczę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Ja też mam.nadzieję, że przyszły czwartek zaliczę 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Przypominam, że czwartkowe spoty przez całe lato do odwołania (zapewne będzie to połowa września) odbywają się o godzinie 19:00 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 11 minut temu, matthewspl napisał: Lata jeszcze nie ma wiec o ktorej dzisiaj? miesiące letnie w PL to czerwiec, lipiec, sierpień 1 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 dziś na spocie będę rozdawał zaproszenia na Urodziny FŁM 1 lipca w Brodway, osoby zainteresowane zapraszam po odbiór, tylko żeby nie było że "dla znajomego potrzebuje jeszcze 6" 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 ale 5 dla znajomego sie znajdzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 W dniu dzisiejszym na spocie będę rozdawał zaproszenia na Urodziny FŁM 1 lipca w Klubie Muzycznym Brodway Osoby zainteresowane zapraszam po odbiór 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dnia 15.06.2017 o 16:26, Mrozu napisał: ale 5 dla znajomego sie znajdzie? "Weź dwie. Nie, ale po co dwie? Jedna wystarczy. Proszę Cię, weź dwie..." 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) u mnie też dzisiaj będą dostępne wejściówki na 6. Urodziny FŁM do zobaczenia Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Dziekuje za wycieczke do Lowicza na placka, moje jajko mocno dostalo po piz**** Edytowane 6 Lipca 2017 przez Królu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi