GroNeX Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 ja wpadnę na 17, ale w trasę nie mam niestety czasu 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ja dziś nawet nie próbuję dotrzeć na czas, ale może podjadę do Strykowa nad zalew, tylko pytanie o której możecie tam być... 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 bardzo ! tylko musicie uważać bo to okolice dróg na Poznań! Taka ładna traska i niestety mnie brak fuk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 No i było sympatycznie - fajnie poznać twarze znane do tej pory tylko z nicków! Niestety, w trasę nie pojechałem - chyba jeszcze za cienki jestem, ale mam nadzieję, że wypad był udany! LwG! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Dobrze że mnie nie poniosło z grupą na trasę bo mi regulator padł,delikatnie ekipą na mc,donaldka i niestety tylko Dell,a z della (dzięki panowie za popchnięcie ) i na resztkach prądu do domku i już 30m przed garażem padła mi gadzina całkiem,doleciałem do bramy z rozpędu ,ale jak to mówią odpie***lasz to masz .Mam nadzieję że to tylko to i już wkrótce bedzie gonione po ulicach naszego miasta Edytowane 20 Marca 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 No i polatane..... 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Następnym razem też miernik zabrać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Cały dzień w siodle i bak wciągnięty oj brakowało. Pozdrawiam ekipę lecącą na Łęczyce, musiałem mykać dalej więc już nie czekałem na Was w trakcie tankowania. Mam nadzieję, że wszyscy cało już w domkach. Do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dzieki za polatanie. Maszyna wybudzona 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dzięki za przejażdżkę. W szczególności tych najwytrwalszych, którzy przejechali całą zaplanowaną trasę i zostali do samego końca w macu. Do jutra! 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Dobrze że mnie nie poniosło z grupą na trasę bo mi regulator padł,delikatnie ekipą na mc,donaldka i niestety tylko Dell,a z della (dzięki panowie za popchnięcie ) i na resztkach prądu do domku i już 30m przed garażem padła mi gadzina całkiem,doleciałem do bramy z rozpędu ,ale jak to mówią odpie***lasz to masz .Mam nadzieję że to tylko to i już wkrótce bedzie gonione po ulicach naszego miasta i zapomniałeś dodać strzelane Dzięki wszystkim za latanko i wytrwałość do końca.Pamiętać 3 x P. Edytowane 20 Marca 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jak zwykle McDonald's musiał być przystankiem pożegnalnym bez lipy Ekipa cały czas dotrzymywała poziomu, urodzinki udane 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Pogoda nas ostatnio rozpieszcza:P. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Jutro ma być nieciekawie z pogodą 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Twardym trza panowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 11 st. pochmurno...ale ma nie padac.. czyli widzimy się jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 A ja sprzedałem Zippa więc nie mam na czym jeździć... ech, trzeba się na jazdy próbne umawiać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 A ja sprzedałem Zippa więc nie mam na czym jeździć... ech, trzeba się na jazdy próbne umawiać Poszedł z połamanym błotnikiem? 11 st. pochmurno...ale ma nie padac.. czyli widzimy się jutro No oby nie padało, jak będzie sucho to też się pojawię 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Poszedł z połamanym błotnikiem? Poszedł. Oczywiście nowy właściciel o wszystkim się dowiedział bo czemu miałbym ukrywać coś co i tak było widać gołym okiem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 To jutro puszką czy odpuszczasz? 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 To jutro puszką czy odpuszczasz? Nie wiem czy w ogóle się pojawię, głupi tak bez moto ale jak mi się będzie nudzić to może puchą albo rowerkiem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 no to co Panowie i Panie parasolka na plecy i jutro się widzimy ! co chyba że będzie ostre lanie to z moim doświadczeniem się nigdzie nie wypuszczam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Co serwis to inna pogoda Będzie dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Wyglada na to ze ma nie padac. Wiec powinienem sie pojawic tak ok 17:30. Jak zwykle;) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Może uda się nawet na jakąś wycieczkę pojechać 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi